מה זה בגידה?...

מה זה בגידה?...../images/Emo140.gif

אז מה זה בעצם בגידה? זהו סתם מושג מפגר שלא קיים בכלל זו רק מוסכמה חברתית שכולנו נכנענו אליה באל כורחינו ואנחנו לא מסוגלים לצאת ממנה... אז אין בעצם נצליח לשבור את המוסכמה המפגרת הזאת שיש 6 מיליארד אנשים על פני כדור הארץ ואנחנו צריכים להיות רק עם 1 כל החיים???!!!???!!!

Vdrums

New member
קודם כל בירכותי על ההודעה

נטולת התמונה. אני רואה שהגמילה עוזרת.
הרוב המוחץ של החיים שלך זה מוסכמות חברתיות בחברה שבה אתה חי. אתה יכול ללכת ולנסות להתקבל לקבוצות אחרות ששם בגידה היא תופעה טיבעית אולי יש מקומות כאלו. ואף אחד לא נכנע בעל כורחו למוסכמה הזאת, עובדה שיש אנשים שבוגדים, והמושג הזה כן קיים עובדה שאתה מדבר עליו.

גמילה ../images/Emo35.gif

אין יותר כיף מלראות בן אדם טועה... אם הייתי על המחשב שלי כרגע לא הייתי שם תמונה...? בוא נחשוב שנייה...חשבנו...לא נראה לי... אה ו... כל כך כואב לי לראות אנשים שלא "בוגדים" מי שלא בוגד זאת אומרת שאין לו עם מי...ובמי...חבל...

Vdrums

New member
אני חושב שלהתעלם מההודעות

האגוצנטריות, מתנשאות, נרקיסיסטיות שלך זה הכי טוב. תישאר בבועה שלך זה מעולה. לא פלא שהחברה (בעצם זו אחותך) שלך עושה פרצוף של דיכאון בתמונות. ואנחנו מבינים שאתה גבר שבגברים כי יש לך במי ועם מי לבגוד. חזק וברוך. אתה כלי עולם, פשוטו כמשמעו, אני מחזיק ממך והלוואי והייתי כמוך. אולי תעביר לי קורס איך להיות כלי עולם ולבגוד ולשחק בבנות?

Sefy

New member
שכחת את החלק הכי חשוב לפי דבריו!

הוא בוגד בחברה שלו! המושלמת ההיא! שהיא כל כך מושלמת, שהוא צריך לבגוד בה

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

תשמע מרוב שהיא מושלמת הוא פשוט לא מצליח לספק אותה אז הוא הולך להוכיח את גבריותו המתפרצת בשדות זרים.

ברצון רב...../images/Emo6.gif

תודה על המחמאה אני אשמח להעביר לך קורס מאסיבי ככל שתרצה כי אני רואה שאתה זקוק לזה בדחיפות... ובקשר להערה הילדותית הזאת שזאת אחותי...כבר הגבתי על זה דיייי עם הקנאההההה זה מזיק לבריאות בטירוףףףףף ...

ועוד דבר...../images/Emo6.gif

אם זה לא היה... כואב,מציק,גורם לקנאה,ומעניין... אף אחד לא היה מגיב למסרים שלי אבל מכיוון שאני כל כך צודק וכל כך מושלם העובדות מדברות בשבילי... חבר'ה תודה על ההתענינות כל מילה שלכם כנגדי רק מחזקת את דבריי...

Vdrums

New member
אתה טועה, פשוט משעמם לי בעבודה

אז אני מתווכח איתך. מה שכן זה מפתיע לראות עד כמה בן אדם אחד יכול להיות נרקיסיסט, מתנשא, אגוצנטרי, פלצן, רדוד וחלול בעת ובעונה אחת. כמו שנאמר, אין שכל אין דאגות.

Sefy

New member
או כמו שידיד טוב שלי אומר...

כשהראש דפוק, כל הגוף סובל (זה מסביר את האנורקסיה שלו!)

Sefy

New member
תמשיך לבגוד בחברה המושלמת שלך!

עכשיו זה גם מסביר למה היא עצובה כל הזמן ואתה אוהב אותה עצובה
מערכת היחסים המושלמת של המושלמים, אתה בוגד, היא מדופרסת ואתה אוהב את הדיפרסיה שלה

עצובה...../images/Emo6.gif

לא יודע בדיוק מאיפה הבאת את העניין הזה מכיוון שאתה לא מכיר אותנו בכלל ואתה לא יכול לדעת מי עצוב ומי לא... אבל נגיד שאתה נביא ורואה נסתרות (מה שממש לא) אז גם אם כן אני עדיין רואה שזה מפריע לך בצורה כל כך קשה שאני מוכן להקל עליך ולהגיד לך שאני משתתף ביסוריך... (ואם הסקת את זה שהיא עצובה מהתמונה אני עוד יותר מתחזק בדעתי ולמה אתה שואל כי בתוך תוכך היית כל כך רוצה שמישהי תעשה לך פרצוף פפי פייס שאתה כל כך מתרגש מזה...) ותודה על כל מילה ומילה שמחזקת את דבריי... תודה שוב....

Vdrums

New member
אתה כל כך מתרגש וזה כל כך עושה לך

את זה שאתה פשוט הולך ובוגד בה? ונכון שלא מכירים אותך, אבל אתה מכיר את כולם ויודע הכל. אתה הנביא פה. אתה תותח על, ממש קזנובה.

Sefy

New member
אתה מתכוון בטח פיפי פייס ../images/Emo6.gif

מסכנה, כל כך אומללה איתך שזה הפרצוף היחיד שיש לה, לא יודעת לצחוק או לשמוח או לחייך. אבל זה טוב שאתה מנסה להאמין שאתה מושלם, לפחות מישהו חושב ככה, לא שדעתך נחשבת אבל העיקר שתחיה באשליות
מעניין איך אתה מסיק דברים שלא קיימים נכון ? בוגד קטן, ושלא נשכח את כל החברות שאתה מנהל, כל כך עסוק שאין לך חיים ואתה פה

Vdrums

New member
ספי, כנס לכרטיס שלו ותראה מה הוא

עושה בזמנו הפנוי, הוא מפיץ את משנת חייו ואת נסיון החיים העשיר והמגוון שלו בפורום סקס לנוער. ממש אליל.
בכרטיס תוכל לראות עם מי הוא בוגד בחברה (אחות) שלו. זה רשום באתרים מועדיפ ואתר הבית

Vdrums

New member
טוב יאללה, תתחיל לרשום את

עקרונות חייך זה כל כך מעניין. שתף אותנו בחוכמתך המזהירה. קדימה. אתה הגורו שלי.

Sefy

New member
תומר, מה אתה אומר נפוצץ לו בועה ?

נפסיק להגיב לו שנינו ושיאכל את עצמו והמושלמות הבוגדנית שלו
שים הודעה של
אחרי זו כדי שזה יהיה עיסקה סגורה

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif ממש שליח האלים...../images/Emo45.gif

למעלה