מה זה בגידה?...

תיקון טעות...../images/Emo6.gif

את בטח מתכוונת להגיד... שקר לך לבד בחורף ואיך זה שלי כל כך חם במיטה עם חברה שלי מתחת לפוך... אהה אז תגידי ככה לא הבנתי אותך... כן מתוקה חם לי מאוד בחורף מחובק איתה במיטה... ושוב פעם בפעם המי יודע כמה דיייי דייי דייי לקנא דייי אני יסביר לכם את זה רק עוד פעם אחת וזהו טוב חמודים שלי? יש יפים ויש מכוערים אוקיי? עד כאן הכל ברור? שאלוהים חילק את היופי אני הייתי השני בתור (בגלל זה אני רק הדבר הכי קרוב לשלמות ולא שלמות מוחלטת) זהו זאת הסיבה היחידה... מצטער שזה פוגע בכם אבל מה לעשות ככה אלוהים החליט זהו זאת עובדה תתמודדו עם זה... ובקשר לחברה שלי...על זה אין לי בכלל תגובה כי אי אפשר לחלוק דעות על שלמות...אי אפשר.. שלמות זה שלמות... בתודה צוות הבידור של נאס"א.

Lesbia

New member
Not my Cup of tea

מצטערת אבל לא עושה לי את זה אני מעדיפה אתכם בוגרים יותר, מנטלית לפחות.....

keren1980

New member
בטח צוות הבידור של נאס"א.....

מותק, רואים שאתה מרחף. רד לקרקע - אתה לא משהו בכלל, אני אישית במקל לא הייתי נוגעת בך, בעצם, אתה בעצמך נראה כמו מקל.... נרקו.. אף אחד לא מקנא בך, במיוחד לא אני, שהתברכתי ביופי פנימי וחיצוני אבל אני לא מתההדרת ביופי שלי כל הזמן, צא מזה! אתה חושב שאתה נראה טוב, סבבה לך, אבל כמה אפשר לחפור בזה? מה אתה מחפש? מחמאות? החברה (או האחות) לא נותנת לך מספיק תשומת לב, איפה היית שחילקו את התשומת לב? אחרון בתור?! "שאלוהים חילק את היופי אני הייתי השני בתור" - חחחחחחחחחחחח זה היה באמת מצחיק, אבל נחמד שיש לך חוש הומור, אתה ילד נחמד, אולי תקבל בסוף סוכרייה (ללא סוכר).

למעלה