מה זה "גבינה בולגרית" באנגלית?

אני קונה ישראלי

אם יש לי אפשרות- בחנויות הכשרות. אבל באופן כללי הרמתי ידיים, ואני לא מסתכלת על אחוזי שומן יותר. מה שכן, אני משתדלת לקנות אורגני כך שהשומן לפחות בא ממקורות טבעיים (מה שגורם לכך שלגוף יותר נוח לעכל).

joy21

New member
:(

הבעיה שלי היא שאני גרה בוירג'יניה ואין פה יותר מידי חנויות כשרות. עד שפעם במי יודע כמה זמן יצא לי להגיע לבלטימור ולעשות שם קניות אני חסרת אונים בנושא המזון.

איפה בווירג'יניה?

בטוח יש חנויות של ערבים / פרסים.. גם שם יש סיכוי למצוא מוצרים ישראלים.

joy21

New member
leesburg

אני אשמח לקבל שמות של חנויות/רשתות שמוכרות מוצרים כאלה. אולי ככה אני אוכל לעשות חיפוש ולמצוא משהו באיזור שלי.

יש המון חנויות כשרות באיזור DC

ובעיקר רוקוויל. קרוב יותר מבלטימור, בכל אופן. לגבי גבינה לבנה - אני משתמשת ב-sour cream עם אחוזי השומן הנמוכים. וכן, האוכל פה הוא דרעק.

ilanvag

New member
יש אצלכם אפשרות להשיג גבינת סקי,

ועוד מוצרי חלב כאלה? אם כן - איך המחירים? אפשר לחיות איתם, או שכל מוצר עולה בדולרים, מה שבישראל עולה בשקלים?

פחות או יותר המחיר בשקלים

יהיה המחיר בדולרים... נדמה לי 4 דולר ליחידת גבינה... אבל אני לא בטוחה בזה, אני עושה החלטה מודעת שכשאני נכנסת לחנות הזו לא מעניין אותי מה המחיר. זה לא שאני קונה שם פעמיים בשבוע - יותר כמו פעם בחודשיים. זה נחמד לאכול קוטג' של תנובה מדי פעם, נכון, אבל אני חיה בארה"ב ולא בישראל ולכן לא צורכת מוצרים ישראלים באופן קבוע, זה חלק מהעניין.

אפרת ר

New member
בשיקגו יש הרבה אבל לא הכל

קוטג למשל אין ואני הייתי מוכנה לשלם המון בשביל קוטג של תנובה כרגע...אפילו של טרה.... המחירים - לא זוכרת בדיוק כי אנחנו פשוט קונים מה שבא לנו בלי לשים יותר מידי לב. נדמה לי כ 3 דולר לגבינת סקי ואולי קצת פחות לחיקוי החצי אמריקאי של נורמן. מילקי עולה 6 דולר לרביעייה. עוד כמה מחירים שאני זוכרת בערך - 4.5 דולר לקילו רוגלך של מאפיית אנגל, 8.99 לפאונד של נקניק פרוס במשקל של טירת צבי והוד לבן או עוף טוב... לא זוכרת. פעם הבאה אני אשמור את החשבון ואוכל לתת לך יותר פרטים אם תרצה. יודעת בשבפעם האחרונה יצאנו מהסופר הישראלי עם חשבון של 170 דולר - אבל גם קנינו הרבה....

nooshP

New member
איפה זה בדיוק הסופר הישראלי הזה

בשיקגו? אני מניחה שזה בטח באזור סקוקי...יש אולי משהו יותר קרוב לדאונטאון?? למאותגרים תחבורתית מביננו?

אפרת ר

New member
יותר "גרוע" מסקוקי - יותר צפוני

זו רשת שהיא סופרמרקט בבעלות ישראלית אז יש המון מוצרים מהארץ(יותר מבסופרים הכשרים באיזור סקוקי) אנחנו נוסעים לסניף ב northbrook שהוא הכי חדש והכי גדול בנתיים (אמורים לפתוח עוד אחד בקרוב ) יש להם גם סניף בשיקגו עצמה אבל הוא קטן ואין בו כמעט מוצרים מהארץ- ניסינו פעם שהיינו באיזור.

nooshP

New member
../images/Emo10.gif בלי אוטו אין סיכוי להגיע לשם..

טוב נו, אולי בהזדמנות. תודה!

ilanvag

New member
חזרתי הרגע מהסופר, קניתי חצי

קילו סקי בשביל פשטידת תרד (לא הצלחתם להפחיד אותי...
), וזה עלה כמעט עשרה שקל (לקופסה של חצי קילו, לא לקטנים הסטנדרטיים של 250 גרם, שעולים בסביבות 5-6 שקל). איזה גודל של קופסת סקי אצלכם עולה 3 דולר? כי אם זה המארז הגדול יותר, אז זה כבר לא הבדל כל כך גדול. מילקי עולה בסביבות 2 שקל ליחידה, אם אני זוכר נכון. דולר וחצי בארה"ב זה ממש שחיטה... אבל בטוח ששווה כל ליקוק...

iris mom of two

New member
תנסי גםן

את ה ALOUET, זה באזור הגבינות המיוחדות ויש בכל סופר. די טעים ויותר דומה לסקי. בכלל, צאי מהאזור של הגבינות הרגילות לכיוון הדלי והבינות המיוחדות, תמצאי דברים הרבה יותר טעימים וקלים. אני לא אוכלת יותר מדי שומני, ואני לא רצה לחנויות מיוחדות, חוץ מטריידר ג'ו וFAGE. היום יש מבחר עצום וקל יותר למצוא דברים טעימים מאשר בעבר.

למעלה