מה זה הדבר הזה
...

ayelet i

New member
מה זה הדבר הזה ../images/Emo35.gif...

אז היום ביקרנו אצל סבתא וסבא. החתולים שלהם (יש להם שניים) לא הפסיקו לתהות מה זה הדבר הזה שמשמיע גרגורים משונים אבל לא עושה יותר מדי... הנה ג'וניור במפגש ראשוני עם האפרוח. (אגב לנו יש שניים משלנו בבית שמתעלמים ממנה בהפגנתיות מאז הגיעה הביתה...) אגב - מזמן לא היה שרשור של ילדים ובעלי חיים (...)

טוטי30

New member
אני מרגרינה נהיה לי חלש בברכיים../images/Emo23.gif

איזה יופי של דבר זה!
ושוב מזל טוב לנועם שהגיעה סופסוף הביתה
היאח הידד על רעיון שרשור תמונות עם חיות

yaelli10

New member
אין לי בע"ח אבל יש לי סיפורון

וקודם כל אי אפשר בלי מחמאות. איילת - טוב לראות את נועם בשלווה ובביקור הראשון אצל הסבים. היא כל כך מתוקה וג'וניור בקבלת פנים נלהבת. סיפורון - באחד מטיולינו הרגליים, הלך מאחורנו איש ואיתו כלב גדול ושחור. האיש התחיל לדבר איתי ולספר שהוא לא יכול להמשיך הלאה למרות שהוא ממהר כי הכלב שלו משוגע על תינוקות. אז ככה הלכנו בשלב מאוחר עצרתי את העגלה והכלב רחרח כמעט קפץ. אני לא נבהלתי הכלב הריח גם אותי. בהצטלבות הבאה הכלב ובעליו נפרדו מאיתנו במחאה קשה של הכלב....

מתרגשת

New member
תמונה מקסימה נועם מדהימה

החתול נראה מוקסם והסיפור של יעלי פשוט מקסים. אני מתה על כלבים. החתולה שלנו לא כל כך מתייחסת לסתיו אז אין לי תמונות שלה מתקרבת אליה

ayelet i

New member
../images/Emo107.gif איזה מותק של כלב...

וגם חכם! יודע להבחין במשהו טוב...

גם אצלינו זה התחיל ככה ../images/Emo8.gif

החתול שלנו שקל הרבה יותר מכפול משקל הלידה של נוריאל. היום אין עליו. נוריאל שוקל כפול ממנו. המשחק החביב על נוריאל זה להתקרב לאוקטי (_החתול) בשקט בשקט, כשהוא ישן, ואז לשים צרחה שיכולה להעיר מתים....אוקטי מזנק בבת אחת ובורח, נוריאל דולק אחריו כמובן בקריאות שימחה "אוטי, אוטי..."

talsh

New member
איזה מתוקה

וגם ג'וניור.. לנו יש שני כלבים בבית (וחתולה אבל היא כבר כמעט שלא בבית), ועד אתמול הם היו די אדישים לתום, מדי פעם באו נתנו איזה לק סמלי אבל בטח שלא יותר מזה. הוא מצידו היה אדיש לא פחות. אתמול פתאום הכלב (תומס) בא וישב לידינו על השמיכה עם כל הצעצועים. תום צהל והחליט שתומס הוא הצעצוע הכי שווה מהכל ולא הסכים לרגע לעזוב לו את השערות (הוא משך בכח כזה שפלא שתומס עוד מדבר איתו). באיזשהו שלב תומס אפילו נתן לו את הכדור שלו. עצרתי את כל ההנאה כלשתום היתה הכוונה המלאה להכניס את הכדור הנ"ל לפה... פעם ראשונה של כזה מן משחקים ושיגועים... למרות שכשתום היה ממש ממש קטן (שבועיים, שלושה) היינו שמים אותו על תומס שישן..

טאש

New member
חוצמיזה שנועם מתוקונת

וגם שוב, הרשי לי לברך על חזרתה הביתה..... אני חייבת לספר שלאחותי יש קולקציית חתולים סנוביים, שמעולם לא טרחו לבוא להגיד לי שלום כשאני שם, עד שבאתי עם נדבי. חוצמיזה שכובע הפונפונים שלו היווה אטרקציה מיוחדת, שנטי (ה
ה הסנובית) רבצה בעיקביות לייד נדבי. לך תבין חתולים.....

ayelet i

New member
ה - ../images/Emo108.gif שלנו פשוט מתעלמים ממנה

ואני, שהייתי בטוחה שאצטרך לעמול קשה ע"מ להוריד אותם ממנה - מרוצה... בכל מקרה - באיזשהו שלב בעתיד היא בטח תגלה אותם ואז יבוא הקץ למנוחה רגועה שלהם...

ayelet i

New member
אהה! לשיזוף יש הסבר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פגים סובלים מאנמיה ולעיתי קרובות מקבלים עירויי דם. נועם לא קיבלה במשך כל השהות שלה... עד ליום האחרון... יום לפני השחרור היא החליטה לנצל עד תם את שירותי הפגיה, הורידה משמעותית את רמת ההמוגלובין שלה וקיבלה עירוי דם. העירוי "צובע" אותם לכמה ימים, לאחר מכן היא תאלץ לשוב לצבע העור שהורישו לה הוריה - הריהו לבנבן עד לבנבן מאד...
הלחיים - טוב, זה גידלנו באהבה... שיהיה לי את מה לנשק...

dafgol

New member
איזה כיף לראות את נועם ../images/Emo24.gif

כל פעם מחדש
. אני נמסה ומאוהבת מאושר
. מצרפת לשרשור המבורך ת'חברלך שלי ( ברבשן וניקו ). חג שמייח וכייפי מתגעגעים אנחנו

ayelet i

New member
../images/Emo39.gif נועם מוסרת ד"ש לברבשן...

ומזל טוב לרגל תחילת בקיעת השיניים!
חוצמזה היא מבקשת למסור שניקו מקסים!
(היתכן שהוא גדל מאז ראיתיו לאחרונה?...)
איזה יום יפה?! ובכלל - סתם שמח לי שיש לי את נועם כאן!

הנה!

כמה תמונות של לוטן עם בעלי החיים הביתיים שלנו. הראשונה מאתמול... ונועם פשוט מקסימה קטנה! היא שוקלת אותו הדבר כמו שלוטן שקלה כשהיתה בת שבוע...

למעלה