לא סתם אומרים שילדים ובעלי חיים גונבים את ההצגה... אגב - נורא מוזר לי שאני לא מועדכנת במשקל שלה Online אחרי שבמהלך החודשיים האחרונים היא נשקלה יום יום... אבל בקצב שהיא אוכלת אין מה לדאוג...
טוב, על מעל ומעבר אני מוותרת... ../images/Emo3.gif
אבל כשאני מסתכלת עליה אני בהחלט מתקשה להאמין שהיא נראית כך, שהלחיים האלה הן אכן שלה... (הייתי מצרפת תמונה מלפני כמה שבועות אבל אני לא מסוגלת. מבט אחד בתמונות הראשונות והדמעות מתחילות לזלוג... ממש קשה לי לראות אותן)
הוא נולד בחודש שביעי ושקל 1050 גר'. אבל (אבל גדול) היום ממרומי גיל 30 הוא שוקל קרוב ל 90 ק"ג (בטח יותר אחרי החג).מי שרואה אותו היום לא מאמין שהוא נולד כזה פיצי. כבר בגיל 3 חודשים הוא היה נפיל קטן. הוא ינק עד גיל שנה וחצי והרופאים מספרים שחלב האם ממש הציל אותו. ועוד סיפור יש לנו חברים שנולדו להם לפני שנתיים תאומים פגים (בשבוע 30) ועד היום הם לא מוכנים לדבר על תק' הפגייה (לא עם החברים ולא אחד עם השני). את התמונות מהפגייה הם איפסנו בארון ולא מוכנים לראות אותן. הילדים דרך אגב מקסימים גדולים ובריאים!!!
שמו רוקי .הוא מאוד אוהב את מאיה וכל הזמן רוצה לשחק איתה .הוא לא מבינה שמאיה עדיין לא יודעת לרוץ ולקפוץ.כשרוקי נובח מאיה מתחילה לצחוק . מצרפת תמונה של רוקי .
ומכיוון שלא הגבתי עד עכשיו, אז תרשי לי לאחל לכם את כל המזל טובים שיש בעולם. נורא התרגשתי לקרוא שנועם כ"כ גדולה , התגברה על כל הקשיים והראתה לכולם שהיא גיבורה אמיתית.מאחלת לכם רוב בריאות, אושר וכיף !!!!!!!!!!!