O.ם...את בכיף יכולה לעשות בשבילי את הפסיכומטרי מהבחינה הכמותית! אני אשלם לך לפי דקה._.
Y Yuske New member 25/10/09 #34 O.ם...את בכיף יכולה לעשות בשבילי את הפסיכומטרי מהבחינה הכמותית! אני אשלם לך לפי דקה._.
R remundo New member 26/10/09 #37 זאת יכולה להיות דרך נחמדה להתפרנס כמה חבל שהיא לא חוקית. או כמו שכבר אמרו לפני: "אם כבר ללכת לכלא, אז שיהיה בשביל משהו" הממ נתקע לי השכל, אז אין למשפט הזה המשך כרגע.
זאת יכולה להיות דרך נחמדה להתפרנס כמה חבל שהיא לא חוקית. או כמו שכבר אמרו לפני: "אם כבר ללכת לכלא, אז שיהיה בשביל משהו" הממ נתקע לי השכל, אז אין למשפט הזה המשך כרגע.
R remundo New member 8/11/09 #48 כמה זה גבוה? וגם... אני אצטרך ללמוד את זה שוב, די שכחתי את הדברים עם השנים... ועוד אל חשבתי על מחיר ^^" אני אחזור אליך עם תשובה. מתי אתה ניגש?
כמה זה גבוה? וגם... אני אצטרך ללמוד את זה שוב, די שכחתי את הדברים עם השנים... ועוד אל חשבתי על מחיר ^^" אני אחזור אליך עם תשובה. מתי אתה ניגש?
Y Yuske New member 8/11/09 #49 גבוה כמספר הציון בפסיכומטרי אני ניגש ב13 לדצמבר... ואין בעייה יש לי את כל הספרים ודפי סיכום שעשיתי
Y Yuske New member 8/11/09 #51 אחלה!! יש לי את הרעיון המושלם אני אלך לשירותים לקראת סוף החלק הראשון, את תחכי ליד השירותים ששם נקבע מראש כשניפגש אני אגיד לך באיזה כסא אני נמצא ואז תיכנסי במקומי אגב אחריי שתקראי את זה תגידי לליסטה למחוק את ההודעות האלה כדיי שלא יהיו ראיות נגדינוO.ם....
אחלה!! יש לי את הרעיון המושלם אני אלך לשירותים לקראת סוף החלק הראשון, את תחכי ליד השירותים ששם נקבע מראש כשניפגש אני אגיד לך באיזה כסא אני נמצא ואז תיכנסי במקומי אגב אחריי שתקראי את זה תגידי לליסטה למחוק את ההודעות האלה כדיי שלא יהיו ראיות נגדינוO.ם....