מה זה היה?

Esmena

New member
סוף כל סוף גארבג´ מקבלים את המקום

הראוי להם במדינת תפוז
אם ידובר על שיר שפתח לי את הצוהר לעולם, אז זה יהיה THE WORLD IS NOT ENOUGH.נהדר, משעשע, ושירלי נראית נהדר ומשעשע בקליפ :) ( את ההופעות, מן הסתם, אנוכיה פיספסתי...) NP- MAZZY STAR-BE MY ANGEL :)

Fish in the sea

New member
../images/Emo4.gifלי הוא דווקא התחיל לסגור אותו

The world is not enough? זה היה הרגע בו התחילה הדעיכה של גארבג´.בעיניי לפחות. טוב נו,בטח לפניי זה היית צעירה מדי
האלבום הראשון של גארבג´ הוא המועדף עליי.גם השני טוב,אם כי בעיניי הם קצת הגזימו בו עם האלקטרוניקה.שמעתי גם קולות שאמרו שהם הקדימו את זמנם באלבום הזה.את האחרון,זה עם הבויז והגירלז בשירותים,לא שמעתי במלואו,אבל ממה שכן הספקתי,זה היה נשמע לי די מחריד. הם הלכו בדרכם העצובה של הרבה להקות ויצרו שישי אמטיוי מעצבנים. אבל זאת רק דעתי. מה שכן,הם באמת להקת הופעות מעולה. באיחוד שהם באים מייד אחרי קייס צ´ויס
sigur ros-()-3
נו,אז הבטחתי שאני לא אשמע אותו במחשב.לא התאפקתי. חוצמזה,עכשיו מותר לי הכל.העירו אותי ב10 וחצי(!) בגלל סיבות משפחתיות. בוקר טוב.

electricGirl

New member
../images/Emo5.gifבהחלט נכון

THE WORLD IS NOT ENOUGH דווקא היה חביב. אבל האלבום שיצא בעקבותיו מחריד בושה וחרפה להם

Esmena

New member
רגע, מה כל כך רע בשישי אמטיוי?

נו טוב, גם אני לא חושבת שהייתי שורדת שישי שלם מול אמטיוי. ולעניינו- למיטב השקפתי, גארבג´ הרי מעולם לא הייתה להקת רוק חשובה ורצינית- תפקידה היה תמיד לספק אלט-פופ-רוק סקסי וחינני ומהנה ובTWINE לדעתי הם עשו את זה בצורה מעולה ומושכת.הסינגלים מביוטיפול היו בינוניים ומטה,עם ההרגשה שאוחובסקי קורא לה "מלא בנוזלי גוף" והרגשת שחיקה כללית(במיוחד צ´רי ליפס). אבל הבנתימידיד שאוהב אותם שהליריקס באלבום הזה דווקא יותר מתוחכמים יותר. חוצמזה,לא התכוונתי לעולם של גארבג´ , באט נוורמיינד:)

EvaPlayground

New member
כל מילה זהב

ואללה אני מסכימה איתך... מאז הם באמת התחילו לדעוך.. אני לא הייתי בהופעה שלהם בארץ (גם אני הייתי פעוטה ואימא התחילה עם השיגיונות שלה) אבל זכיתי לראות אותם בשוויץ.. כיף לי או מה ? :*)

*Jeane*

New member
אני אחזור לכתה ט´

בו ביקשתי ליום הולדתי את הדיסק של The Presidents Of The USA

אחלה דיסק

מוסיקאים טובים עם ליריקה קורעת מצחוק. הסולן שלהם הקים גם להקה שקוראים לה The giraffes שהיא טובה מאוד.

Major Thom

New member
אממ ..

אני לא ממש בטוחה .. הימים של סוף ט´-תחילת י´, אני קונה גיטרה, מתחילה לשמוע דברים שלא נמצאים באמטיוי על בסיס יותר מדי קבוע .. זה היה בעיקר נירוונה-גאנס, נראה לי, אבל בשירים בודדים יותר מאשר באלבומים .. בתחילת י"א חברה הביאה לי את the bends, ואז התחלתי לשמוע את כל הדברים שהובילו לדברים שאני שומעת היום. ו .. זהו
beck - guess i´m doing fine

Esmena

New member
רק רגע פולי, משהו לא מסתדר לי

מה קרה לסיפור של פבלו האני ונוורמיינד(או שמה היה זה נירוונה אחר?) על קלטות:)?ההיה או חלמתי חלום:?)

polyethylene

New member
איסמנה, דיברתי על הדיסקים ../images/Emo9.gif

את סיפור הקלטת של נירוונה עם ו-pablo honey בצד השני כבר סיפרתי לא פעם ולא פעמיים. ביום שקיבלתי מערכת (כזאת ששומעים בה גם דיסקים
) השלושה הראשונים הם אלו שנקנו עבורי, רדיוהד, ביורק וניק. פולי

dotian

New member
קצת כמו איסמנה

האמת היא שהתחלתי להקשיב למוזיקה בגיל די מאוחר, משהו 16-17 (שזה הגיל שלי עכשיו). הדיסק הראשון שממש קניתי (!) היה "post" של ביורק. זה היה אחרי שראיתי את "רוקדת בחשיכה" (איזה סרט...) אז התלהבתי מביורק ורציתי לשמוע עוד דברים. שאלתי את המוכרת מה יותר טוב, "debut" או "post" והיא אמרה ששניהם אז לקחתי את פוסט כי הייתה לו עטיפה יותר יפה (בכלל העיצוב שלו מדהים) ונישביתי. אחרי כמה זמן קניתי את האלבום שלה "selmasongs" (הפסקול של רוקדת בחשיכה), ושם תום יורק מבצע איתה את "I´ve seen it all". הביצוע שלו ממש מרגש (הוא לא שר בסרט), אבל לא היה לי מושג מי זה, אז אמרו לי שהוא הסולן של רדיוהד ואז הקשבתי ל"the bends" שכבר היה לאח שלי. חוץ מזה לדעתי לביורק יש השפעה עצומה על הטעם המוזיקלי שלי. (דרך אגב היו בגל"צ שעתיים עם ביורק לכבוד צאת האוסף שלה לפני כמה שבועות, משהו שמע?). דות

למעלה