Claire Stansfield-אלטי מפי המומחית:
אין דבר כזה אגב כשמדברים על
קלייר סטאנספילד או באנגלית Claire Stansfield קלייר, למי שלא יודע, היא לא רק שחקנית דגולה, היא גם במאית... לפני כמה זמן היא ביימה סרט בכיכובם של קלאודיה משהו (סליחה, שכחתי) ואלכס טיידינגס (אפרודיטה) ששכחתי את השם שלו... כן, גם המומחית לא בקיאה קלייר עצמה היא אישה מדהימה, ושמעתם איזה קול יפה יש לה!!! אויש, איזה מהממת... היא בת יחידה לאבא אמריקאי ואמא גרמניה ומאוד קשורה לשורשים שלה ומקפידה על ביקור פעם בשנה בגרמניה אצל סבתה. מלבד זה, היא שחקה בכמה סרטים שלמען האמת חלקם שיחקו בארצנו... אפשר לראות אותה בסרט "הדלתות" על הלהקה הגדולה, וב"צניחה חופשית" עם ווסלי סנייפ או איך שלא קוראים לו... ב"זוללי המוחות" - סרט זוועתי אבל היא בתפקיד ראשי (ורואים את הישבן שלה...
) וכמובן בסרט "סטיל" שלמען האמת הייתי ממליצה עליו לגיל 6-10 ולא יותר, בהתחשב בעובדה שהיא משחקת שם שתי שניות והיא גם מתה אחרי שהן עוברות... מלבד זה, קלייר היא בגובה של 6 פיט, בלשונינו 1.83 מה שאומר שהיא יותר גבוהה מלוסי, אז תארו לכם מה זה (כן, כן, לוסי היא "בסך הכל" 1.78). קלייר שיחקה בתפקידי אורח בסדרות שונות, בין המפורסמות זה "תיקים באפילה" (פרק חמישי, עונה ראשונה, מאוד קשה להשיג, למי שיש קשרים עם מכורים פנאטיים בעלי הקלטות - להודיע לי!) "בית חולים כללי", "טובות השתיים" ו"פרייז´ר". ומלבד זה היא הולכת להיות בכנס הקרוב בלונדון... הכנס האחרון של סטארפורי... נאחל לבנות שנוסעות הרבה כייף שם (לא לשכוח לטחון פילים ולהביא לי תמונות שלה, חתומות ו-ה-ר-ב-ה!) אז זאת בערך קלייר.... כמובן שאי אפשר בלי תמונה להוכיח את היופי שלה... ואם לא ניחשתם, אני מתה עליה הכי הכי בעולם
יום טוב.