מה זה הפרק המוזר שהיה היום?

canimal

New member
טוב זה היה אחד הפרקים הדפוקים ביותר

בתולדות הסדרה.

hilabg

New member
אני חולקת על דעתכם! זה היה פרק

מגניב, חוץ מהסיום הדי דבילי.

canimal

New member
לא נראה לי. היה לזה פוטנציאל להיות

מגניב. כמו כשרואים אותן אוכלות ג´אנק פוד וכל זה - או שואלות מה לעזאזל הם מנסים להגיד על היחסים בינהן. אבל סך הכל - זה רק הרס. ובקרוב אני מקוה להדחיק את הזיכרון של הזוועה הזאת.

ענבר1

New member
הוא היה ממש מוזר.....אני לא יודעת

עדיין אם אהבתי אותו או לא

*זינה*

New member
גם אני אהבתי ../images/Emo13.gif

ודווקא הסיום כן מצא חן בעיניי. קליירי!!! מיכלי בטח התעלפה בפעם הראשונה שהיא ראתה את הפרק הזה...

חחחחחחח ניחשת נכון...

אגב אני קופצת לביקור השבוע להביא לך כמה דברים יו קנואו:) אני מקווה שההצעה עדיין בתוקף:)))) אוהבת המון מיכל

xena son

New member
חולה על זינה

שום פרק לא דפוק של זינה כניראה את לא מבינה אותו אים היית מכירה אותה טוב היית מתה על הפרק הזה

Benjemin

New member
אני TOTALY מסכים איתך ...

"הבן של זינה" צודק, שום פרק של "זינה הנסיכה הלוחמת" איננו דפוק, כל הפרקים נהדרים בפני עצמו . בכל פרק, אם הוא איננו מתרכז בנקמה בדרך המלחמה, ישנם קטעים ממש משעשעים בסידרה זו, וזה חבל מאוד שכך אתם חושבים ... בן !

shiRan WP

New member
ספוילר לפרק הזה & לסוף הסדרה|ספוילר

אוקיי בהודעה שלי יש
ה-ז-ד-מ-נ-ו-ת א-ח-ר-ו-נ-ה
אוקי עוד פעם אחת אחרונה ודיי, יש
בהודעה אז ככה יש כמה דברים שלא כ"כ הבנתי
בסוף הסדרה עורפים לזינה את הראש אז איך זה שב"עתיד" היא חיה שלמה ובריאה?
כשזינה וגבריאל נלחמו (במאה ה-מי-יודע-כמה לפנה"ס), זה צולם? כי לא הבנתי איך זה יתכן שזינה וגבריאל צופות בעצמן נלחמות... חוץ מזה...
דיי אהבתי את הפרק זה לא היה אחד הפרקים המצויינים אבל גם לא כזה דפוק
אלטי שיחקה מצויין, בכלל, כל הפרק היא הייתה מצויינת, אגב מה השם שלה במציאות?
היה לו פוטנציאל להיות ממש מגניב, אבל לא אהבתי את הסוף... יש עוד מישהו שאהב את הפרק? שירן

Claire Stansfield-אלטי מפי המומחית:

אין דבר כזה אגב כשמדברים על
קלייר סטאנספילד
או באנגלית Claire Stansfield קלייר, למי שלא יודע, היא לא רק שחקנית דגולה, היא גם במאית... לפני כמה זמן היא ביימה סרט בכיכובם של קלאודיה משהו (סליחה, שכחתי) ואלכס טיידינגס (אפרודיטה) ששכחתי את השם שלו... כן, גם המומחית לא בקיאה קלייר עצמה היא אישה מדהימה, ושמעתם איזה קול יפה יש לה!!! אויש, איזה מהממת... היא בת יחידה לאבא אמריקאי ואמא גרמניה ומאוד קשורה לשורשים שלה ומקפידה על ביקור פעם בשנה בגרמניה אצל סבתה. מלבד זה, היא שחקה בכמה סרטים שלמען האמת חלקם שיחקו בארצנו... אפשר לראות אותה בסרט "הדלתות" על הלהקה הגדולה, וב"צניחה חופשית" עם ווסלי סנייפ או איך שלא קוראים לו... ב"זוללי המוחות" - סרט זוועתי אבל היא בתפקיד ראשי (ורואים את הישבן שלה...
) וכמובן בסרט "סטיל" שלמען האמת הייתי ממליצה עליו לגיל 6-10 ולא יותר, בהתחשב בעובדה שהיא משחקת שם שתי שניות והיא גם מתה אחרי שהן עוברות... מלבד זה, קלייר היא בגובה של 6 פיט, בלשונינו 1.83 מה שאומר שהיא יותר גבוהה מלוסי, אז תארו לכם מה זה (כן, כן, לוסי היא "בסך הכל" 1.78). קלייר שיחקה בתפקידי אורח בסדרות שונות, בין המפורסמות זה "תיקים באפילה" (פרק חמישי, עונה ראשונה, מאוד קשה להשיג, למי שיש קשרים עם מכורים פנאטיים בעלי הקלטות - להודיע לי!) "בית חולים כללי", "טובות השתיים" ו"פרייז´ר". ומלבד זה היא הולכת להיות בכנס הקרוב בלונדון... הכנס האחרון של סטארפורי... נאחל לבנות שנוסעות הרבה כייף שם (לא לשכוח לטחון פילים ולהביא לי תמונות שלה, חתומות ו-ה-ר-ב-ה!) אז זאת בערך קלייר.... כמובן שאי אפשר בלי תמונה להוכיח את היופי שלה... ואם לא ניחשתם, אני מתה עליה הכי הכי בעולם
יום טוב.

Ponchu

New member
לסרט קוראים "טאבו"...

ולשחקנית קוראים Claudia christian שהיא בערך החברה הכי טובה של קלייר... (חוץ מאלכס - הן מן שלישייה כזאת). זה לא ממש סרט את יודעת, יותר קליפ של כמה דקות שבו מככבות אלכס וקלאודיה וגורמות לך להיחנק באמצע:) בכל אופן... יש לי אותו... והדבר היחיד של קליר שם הוא תמונה פשוט מדהימה... על העטיפה. רונה((:)

Claire Stansfield-אלטי מפי המומחית:

אין דבר כזה אגב כשמדברים על
קלייר סטאנספילד
קלייר, למי שלא יודע, היא לא רק שחקנית דגולה, היא גם במאית... לפני כמה זמן היא ביימה סרט בכיכובם של קלאודיה משהו (סליחה, שכחתי) ואלכס טיידינגס (אפרודיטה) ששכחתי את השם שלו... כן, גם המומחית לא בקיאה קלייר עצמה היא אישה מדהימה, ושמעתם איזה קול יפה יש לה!!! אויש, איזה מהממת... היא בת יחידה לאבא אמריקאי ואמא גרמניה ומאוד קשורה לשורשים שלה ומקפידה על ביקור פעם בשנה בגרמניה אצל סבתה. מלבד זה, היא שחקה בכמה סרטים שלמען האמת חלקם שיחקו בארצנו... אפשר לראות אותה בסרט "הדלתות" על הלהקה הגדולה, וב"צניחה חופשית" עם ווסלי סנייפ או איך שלא קוראים לו... ב"זוללי המוחות" - סרט זוועתי אבל היא בתפקיד ראשי (ורואים את הישבן שלה...
) וכמובן בסרט "סטיל" שלמען האמת הייתי ממליצה עליו לגיל 6-10 ולא יותר, בהתחשב בעובדה שהיא משחקת שם שתי שניות והיא גם מתה אחרי שהן עוברות... מלבד זה, קלייר היא בגובה של 6 פיט, בלשונינו 1.83 מה שאומר שהיא יותר גבוהה מלוסי, אז תארו לכם מה זה (כן, כן, לוסי היא "בסך הכל" 1.78). קלייר שיחקה בתפקידי אורח בסדרות שונות, בין המפורסמות זה "תיקים באפילה" (פרק חמישי, עונה ראשונה, מאוד קשה להשיג, למי שיש קשרים עם מכורים פנאטיים בעלי הקלטות - להודיע לי!) "בית חולים כללי", "טובות השתיים" ו"פרייז´ר". ומלבד זה היא הולכת להיות בכנס הקרוב בלונדון... הכנס האחרון של סטארפורי... נאחל לבנות שנוסעות הרבה כייף שם (לא לשכוח לטחון פילים ולהביא לי תמונות שלה, חתומות ו-ה-ר-ב-ה!) ואם לא ניחשתם, אני מתה עליה הכי הכי בעולם
יום טוב.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ס פ ו י ל ר אבל ממש ס פ ו י ל ר זה לא הפרק האחרון שהיא מופיעה בסדרה הזאת שלא יהיו לכם ספקות עוד שבועיים פרק חדש After all, tomorrow... is another approtunity to kill the warrior princess... It´s not that i hate Xena Is that i love Claire MORE! המשפט האחרון, למי שלא יודע לקוח מקיסר בפרק When in Rome.. לפי דעתי It´s noe that i hate Xena Is that I love Rome MORE אני!:)

*זינה*

New member
אלכס וקלאודיה

ובכן, מיכלי...
כמובן שההצעה נשארת!!! רק אל תשכחי! ה
טיסה
שלי היא ביום שישי בבוקר, עד אז - אני בבית. את מוזמנת. עוד חמישה ימים!!!

*זינה*

New member
לאלכס יש קעקוע? ../images/Emo12.gif

על הזרוע הימנית שלה. הוא קיים גם בתמונה שלה עם קלאודיה, ובזינה יש לה שם צמר גפן ורוד על זה...

למעלה