מה זה הפרק המוזר שהיה היום?

*זינה*

New member
טובות השתיים?! ../images/Emo5.gif

מה לעזאזל היא חיפשה שם?! טוב אני אבין אם היא באה במטרה לרצוח את שתיי הנודניקיות...
אלטי? אלטי...

דווקא מאד אהבתי

אני חושבת שמכל פרקי הקליפים, הוא המוצלח ביותר (אולי XENA SCROLLS יותר). התגובות שלהן לעולם שלנו היו אדירות, במיוחד של זינה, ובמיוחד כשהן צפו בעצמן. גם מה שהיה לזינה להגיד על לוסי היה מדליק, ואיך שהיא אכלה את הפיצה, ואיך שהיא הגיבה לסאבטקסט. הירידה מלאת החיבה על המעריצים היתה עשויה היטב. ממש היו שם את הטיפוסים הסטראוטיפים של מעריצי הסדרה - הסאברית שמאוהבת בגבריאל, הבחורה שחושבת שהיא זינה והבחור שצופה בשביל להזיל ריר על חתיכות לוחמות בעור. ואלטי. אני פשוט אוהבת את השחקנית, וגם בתור אלקסיס היא היתה נהדרת, ומאד שונה.

שונה זה טוב!!!

חמוטלי!!! שנים! אני קופצת לביקור בקרוב ותמיד שמחה לקבל ביקורות טובות על השחקנית הזאת קליירררררר!

ברור ששונה זה טוב

אין דבר יותר פאתטי משחקן שנראה ונשמע ונע אותו דבר בכל התפקידים שהוא משחק.

דרך אגב

לא יודעת אם בכוונה או לא, אבל אני די בטוחה שלא היו סצנות מדורה בפרקים שליאה הזכירה.

מוגי 13

New member
אני חושבת..

שהפרק שהיה אתמול היה מיותר בהחלט. והראה לי שתסריטאים לא יודעים מה לכתוב עוד. וזה עיצבן אותי. הסוף של הפרק כמובן צפוי.. בקטע של אלטי...לא שנה איך היא ניראית אפילו במציאות. היא מפחידה אותי. יש לה מבט - רצחני..כאילו היא עומדת לתקוע לי סכין בגב. יש אנשים שעושים לי את זה. והיא אחת האנשים.

Caeser

New member
Send In The Clones

זה בהחלט היה פרק שונה ומיוחד וגם המוזיקה אם שמתם לב היתה כזאת מוזיקה של "כסף קטלני". אני דווקא אהבתי את הפרק הזה אבל לפי דעתי היו יכולים לשים את הפרק הזה כפרק בפני עצמו ולא כפרק של קליפים. הרעיון היה יפה מאוד שזינה וגבריאל נמצאות בעולם המודרני שלא מובן להן. והיו יכולים להיות סצינות מאוד מצחיקות (אני יכול לדמיין לעצמי את זינה בתור סוכנת חשאית בחליפה שחורה עם שתי אקדחונים לוחמת ברעים וצורחת הליליליל). אבל הקליפים שהראו מהסדרה לא היה הרבה זמן למתוח את הרעיון הזה..וחבל! קלייר שיחקה מעולה ונורא התגעגעתי אליה! ספוילר
עוד שחקנית שאני לפחות התגעגעתי אליה חוזרת לסדרה בפעם האחרונה ואני מדבר כמובן על השחקנית המעולה דניאל קורמק (אפיני) שבשבוע הבא תחזור בתור הרוח של אפיני. ולמי שהתגעגע לבוריאס אז גם הוא משחק שם בתפקיד כפול!

למעלה