מה זה השטויות האלה היום הבינלאומי נגד

הדר 0

New member
מה זה השטויות האלה היום הבינלאומי נגד

הומופוביה?........
זה נשמע כאילו המציאו אותו בשביל שתהייה סיבה להשאיר את דגל הגאווה עוד יום בעמוד הבית של ויקיפדיה.......

למה שטויות?

יש הומופוביה, יש מלא ימים בשנה, אפשר להפוך אחד מהם ליום ההבנ"ה. חוץ מזה, הזמני הוא הקבוע. כך את הדגל על הדירה שלנו הצבנו לכבוד חודש הגאווה, והשארנו אחרי שאחד השכנים שאל אם פתחתנו קונסוליה המליץ להוריד אותו בגלל ש"השכנים עלולים לא לאהוב את זה".

הדר 0

New member
כי כמה ימים אתם כבר צריכים?

יש לכם כבר.... ימי מצעדי גאווה, יום האישה הבינלאומי (בינינו תפסתן עליו בעלות) ועוד ועוד.... וגם ככה הלו"ז הארצישראלי צפוף ועמוס בחגים, וכל שנה מישהו מת ונוסף על זה חג. אני גם רוצה חג משלי....... אני רוצה חג נגד הכחשת השואה בינלאומי, תופס?

יום נגד הכחשת שואה = יום השואה

ויום האישה הוא כבר כמה שנים יום המשפחה, לא? חוץ מזה, לך בתור סטרייטית יש את כל הימים שאינם תפוסים ע"י ימים מיוחדים. אני בטוחה שזה יוצא יותר מיום הגאווה + יום ההבנ"ה.

הדר 0

New member
למצוא זאת לא הבעיה הם תמיד מסתובבים אי שם

לגרום להם לצאת איתך זאת הבעיה האמיתית (להתחיל איתם, צריך הרבה אומץ בשביל זה) כי אלה שמתחילים איתך תמיד יש בהם איזה פגם.......

רעוּת

New member
גם באלה שלא מתחילים איתך יש פגמים, פשוט נחסך

לך הצורך לגלות אותם. וקוראים לפגמים האלה "תכונות הקשורות לכרומוזום Y +טסטוסטרון"
.

רעוּת

New member
בואי נעבור לצד של הטובות ../images/Emo7.gif

שמעתי גם שיש להן cookies ב-dark side
(נסיון לשלב 2 בדיחות גרועות בהודעה אחת
).

הדר 0

New member
אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר כי אי אפשר

אני נותנת לעצמי עד גיל........ 25 (זה הרבה מידי...?) אח"כ אני עוברת לאיזה צד שתרצי

רעוּת

New member
נכון ש-25 זה נורא זקן ../images/Emo7.gif?

שמישהו בבקשה יעשה לי המתת סד לפני שאגיע לשם. רווקה.

גוזלה

New member
כן, אבל אותי

זה לא מדאיג/מעציב/מתסכל כמו שזה משפיע עליך... P:

למעלה