מה זה השטויות האלה היום הבינלאומי נגד

הדר 0

New member
פנטזיות זו הגדרה בעייתית

פורום חסכים יסכם היטב את הדיבור כאן.

רעוּת

New member
לא מתפשטת- לא עוזרת לך ../images/Emo46.gif.

גם כן סטרייטים

הדר 0

New member
לא חברה שלך יותר! ../images/Emo46.gif

תתפשטי את קודם! אני ליידי, יש לי כבוד עצמי.

הדר 0

New member
וואי, זה לא היה אמור לקרות.........

אני מבקשת לקחת כל מה שאני כותבת בעירבון מוגבל.... אני הכי ל-א נגד הומואים, וגוזלה אכן צודקת........ מצטערת אם פגעתי, ואני אשתדל להיזהר מעתה......

הדר 0

New member
../images/Emo45.gif

ומה מקור המושג הזה?... (יש לי ניחוש ואני מקווה שהדימיון הפרוע שלי מטעה אותי....
)

רעוּת

New member
נושך כריות, נו! ../images/Emo46.gif

בוחש בשוקו
מרטיב ביסל
מאכזב הורים
. יש ב"אם יש גן עדן" 2 עמודים שלמים עם מילים נרדפות להומו. זה אחד הקטעים המצחיקים
(בכל שאר הקטעים בספר הזה בוכים
).

הדר 0

New member
../images/Emo6.gif זה חלק אדיר בספר

מה נו מה?! תתרגמי לי, אני יודעת שאת היחידה בפורום הזה עם הביצים לפרש לי למה הומואים נושכים כריות. כי אני חושבת שאני יודעת למה..... אבל אני משאירה לך את הזכות להיות מקום ראשון בבוטות בפורום, לא שיש לי בעיה לקטוף את התואר הזה.... ובוחש בשוקו/ מאכזב הורים זה לגמרי בא ממקומות אחרים....

רעוּת

New member
אני חושבת שמה שאת יודעת זה נכון ../images/Emo46.gif

איך הומואים מזדווגים? באיזה פוזיציה הראש של אחד מהם נמצא על הכרית? נו, כן, בדיוק
. אני מודה שכשקראתי את הספר לא הצלחתי להבין את כל השמות הנרדפים, אבל ייאמר לזכותי שזה היה מזמן, כשעוד הייתי צעירה ותמימה
.

הדר 0

New member
אבל גם בחורות יכולות לנשוך כריות.

מתוך "אם יש גן עדן": מתחנגל זה הומו. גם מומו זה הומו. יש הרבה כינויים להומו. חוקר ישבנים, למשל, קורע רוכסנים, מנדנד משקופים, מרעיד מיטות, מגרד קירות, פותח מטריות, פותח סירים, מפיל סבונים, מאכזב הורים, בוכה בסרטים, קורע סדינים, גונב ברזים, נוגס קרמיקות, מחבק עצים, אוחז כיורים, לופת אשכים, קוצץ מלפפונים, קושר נעליים, בוחש בתה, בוחש בשוקו, מוצץ חפצים, מיישר בננות, לוחש לסוסים, נושך כריות, משתעל נוצות, יונק, צולע, מתכופף, חופר, ממסמר, פאג, נוסע על אופניים בלי כיסא. גם נער שמפניה זה הומו, גם מחדד, חלילן, מדריך בצופים, לובש חוטיני, לובש קצר, אוהב ארונות, חובב כיפות, משתין בישיבה, אגזוזן, חצוצרן. גם אומו זה הומו, גם עומו. גם רגיש זה הומו. העיקר אל תגיד הומו, כי למה לקלל? ולסבית? גם אל תגיד לסבית. מכרסמת שטיחים, נניח, אתה יכול להגיד. עכשיו כשאת בשלה יותר.....

רעוּת

New member
אמג תסמני טריגרים ../images/Emo7.gif

הספר הזה צילק את נפשי בזמנו
ותכלס, עכשיו אני באמת מבינה יותר

הדר 0

New member
כן הוא בחור פרוע, לשם הצעיר....

"גם אל תגיד לסבית. מכרסמת שטיחים, נניח, אתה יכול להגיד." איזה מוח מעוות צריך בשביל דבר כזה?

רעוּת

New member
איזה מוח מעוות צריך בשביל לכתוב ספר שלם על

לבנון
הייתי מעדיפה כבר שימשיך עם קו ההומופוביה

הדר 0

New member
צריך להיות מאוד קשוח ../images/Emo4.gif

אם הייתי במקומו, כבר מזמן הייתי בוהה מחלון מחלקה סגורה על העולם שמחוץ לכותלי גהה....

למעלה