מה זה חנון?

Greebo

New member
קוי את להיות בסיידר..

הממ טל או נפר אגב? שכחתי כבר את הכינוי P: אני זקן על כן אני סנילי.. :' (

Greenleef

New member
../images/Emo6.gif לאלא.. זה מרשים!

לא חשבתי שתזהה אפילו את זה
אם אתה אכן סנילי הצטרף לקומונה המגניבה שלנו
קס"ו [קומונת סנילים ושכחנים] ואני... אני מי שאני! חעחע! חע! לא תדע לעולם! מוחע!! מוחחעחעעחחעחעח!

Love Bem

New member
אני יגיד לך איך אני נראת!

יש לי שיער אדום שחור ככה חלק קצר אני ממש רזה(רק עצמות) יש לי סיידליפ וליקרס ונזם ואני הולכת רק עם שחור! אני אוהבת לשמוע רוק כבד וכול זה! אני אוהבת את החברים שלי אני אוהבת לחיות! אני אוהבת דם(לשתות) אני חושבת שאני מכוערת! ועוד הרבה דברים דפוקים! יש לי רעיון שכול אחד יתאר לנו איך הוא ניראה!

Acripela

New member
איך אני ניראת?

טוב לא נדבר על גודל הגוף {לא מימדי משאית אבל לא סקיני..} שיער חום-שחור לא ממש חלק אבל לא מתולתל שומעת מטאל- והרבה, וגם רוק. רוב החולצות שלי בארון הן או של צופים {אצלנו מאגניבים הם בצופים..} או שחורות ואני הולכות לפחיות 4 ימים בשבוע עם שחור. אין לי אף עגיל ובחיים לא עשיתי חור. יש לי שחור מסביב לעיניים תמיד וזה טבעי {כי אני לא ישנה מספיק אף פעם..} יש לי צלקת במרפק שמאל מהיומולדת שלי כשהחלקתי על מדרכה בחמש וחצי בבוקר. אני בערך מטר 68.

והרי ה-GeekTest המפורסם

אולי זה יוכל לענות לך על השאלה, אם כל אחד יכתוב כמה הוא קיבל. אני עשיתי 2 פעמים ב2 תקופות שונות, קיבלתי 36 ו28. (36 זה מאוד גבוה, ידידות גיקיות סגדו לי
) http://www.innergeek.us/ די מקיף.

noname202

New member
בוא נגיד את זה ככה...

התחלתי לעשות אותו. אחרי זה ראיתי איזה אורך הוא ובכמה מילים: I hate English!!!

noname202

New member
אני בת......./images/Emo46.gif

ויש לי טראומות שקשה לדבר עליהן
*האם נכשלת פעם אחת ויחידה בחייך במבחן? האם אי פעם המבחן היה מחולק לשני חלקים? האם אי פעם קיבלת בחלק הראשון 100? האם אי פעם קיבלת בחלק השני 47??
האם אי פעם המבחן היה באנגלית?
*

סליחה.

אני לא רגיל להגיב בפורומים שגילה המשתתפים הממוצע קטן מ17. נ"ב עצה לגבי אנגלית(מנסיון)- תתחילי לקרוא באנגלית, והרבה.כשהתחלתי(בערך בגילך) ישבתי עם מילון בהשג יד, וכל פעם שהגעתי למילה שלא היכרתי השתמשתי בו.בדרך הזו עברתי מ70 בסוף כיתה ח' ל95 ב5 יחידות בגרות.

זו בעיה.במיוחד אם את מתכננת על

לימודים לתארים מתקדמים מתישהו.כמעט כל המקורות באנגלית.תנסי, אולי השיטה שהצעתי ללימוד תעביר לך את השנאה?(כי תתחילי לקשר אנגלית עם ההנאה מהספרים)

בלי סטראוטיפ, את מתכוונת.

זה בסדר, גם הם מוזמנים, אנחנו כבר נקטלג אותם כשיהיה לנו כוח:p

Diggory 4 Ever

New member
אני קצת פריקית אבל

אני גם חברה מאוד טובה של המאגניבים..כאילו אני מתנדנדת בין הקבוצות..זה אומר שאני חנונית?

למעלה