מה זה יום ירוק יש לזה פירוש.?
ח חיידק הסלמונלה New member 4/12/06 #2 יום=יום ירוק=ירוק. אם תחשבי קצת לעומק תמצאי את התוכן במילה "ירוק"
M mogili New member 4/12/06 #3 ממ גרין דיי באנגלית זה יום שמעשנים בו גראס\מריחואנה לאדעת מה בעצם. זה על שם תחביב שהיה להם כשהם היו צעירים XD תקנו אותי אם אני טועה
ממ גרין דיי באנגלית זה יום שמעשנים בו גראס\מריחואנה לאדעת מה בעצם. זה על שם תחביב שהיה להם כשהם היו צעירים XD תקנו אותי אם אני טועה
ח חיידק הסלמונלה New member 4/12/06 #4 ממ כמו שאמרו גרין דיי זה על שם תחביב שלהם עישון מריחאונה[ ] [עקב השפעת הסם הם כתבו את השיר "green day"] לדעתי זה יותר מדויק, תקנו אותי אם אני טועה
ממ כמו שאמרו גרין דיי זה על שם תחביב שלהם עישון מריחאונה[ ] [עקב השפעת הסם הם כתבו את השיר "green day"] לדעתי זה יותר מדויק, תקנו אותי אם אני טועה
C coullette New member 4/12/06 #5 וזה גם יום ירוק=יום בו השלג הפשיר במחנות ההשמדה הנאציים ויכלו לראות את הדשא או משהו כזה.. בקיצור גרין דיי הם נאצים. כן כן!! |שוק|
וזה גם יום ירוק=יום בו השלג הפשיר במחנות ההשמדה הנאציים ויכלו לראות את הדשא או משהו כזה.. בקיצור גרין דיי הם נאצים. כן כן!! |שוק|
H hermaioni New member 4/12/06 #6 לא נכון!! תפסיקו להגיד את זה כבר ;[ אפילו שיש כמה דברים שבאמת יכולים להעיד על זה, הם לא! ;[
פ פאנקיסטיתXקור New member 4/12/06 #8 בדיוק.../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif רק יש לי תוספת. בגלל השלג הכבד אי היה אפשר לרצוח יהודונים וברגע שהשלג הפשיר הנאצים רצחו 500,000 יהודונים. (יום ירוק- היה אפשר לראות את הדשא לאחר השלג הכבד ובעקבות האושר והשמחה רצחו יהודונים! איזה כיף!)
בדיוק.../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif רק יש לי תוספת. בגלל השלג הכבד אי היה אפשר לרצוח יהודונים וברגע שהשלג הפשיר הנאצים רצחו 500,000 יהודונים. (יום ירוק- היה אפשר לראות את הדשא לאחר השלג הכבד ובעקבות האושר והשמחה רצחו יהודונים! איזה כיף!)
G GrEeNgIrL3 New member 5/12/06 #10 אני לא יודעת מה איתך.. אבל לא הייתי מתייחסת בצחוק לנושא השואה.. גם אם זה נכתב בציניות עדיין, קצת כבוד..
אני לא יודעת מה איתך.. אבל לא הייתי מתייחסת בצחוק לנושא השואה.. גם אם זה נכתב בציניות עדיין, קצת כבוד..
פ פאנקיסטיתXקור New member 10/12/06 #44 איך החתול הזה הגיע לשם?../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif נו טוב, חתולים הם חמודים. ^_________^
פ פקעצה עם ע New member 5/12/06 #12 ../images/Emo45.gif כל הטענות אומרות אותו הדבר גרין דיי-נאצים אל תשכחו שגם סבא של טרה היה בSS (הוא גרמני) וגם בילי ג'ו לא צדיק (ניתן לראות זאת בתמונה)
../images/Emo45.gif כל הטענות אומרות אותו הדבר גרין דיי-נאצים אל תשכחו שגם סבא של טרה היה בSS (הוא גרמני) וגם בילי ג'ו לא צדיק (ניתן לראות זאת בתמונה)
ח חמוסה מתרוצצת New member 5/12/06 #14 אה כן../images/Emo163.gif אני זוכרת את התמונה הזאת.. זה משהוא רק התחיל ללכת עם הדברים האלה על הידיים. בהתחלה הוא הלך עם הצלב קרס וSS ואז בגלל תגובות נזעמות שהוא קיבל הוא החליף אותן בRAGE וLOVE..
אה כן../images/Emo163.gif אני זוכרת את התמונה הזאת.. זה משהוא רק התחיל ללכת עם הדברים האלה על הידיים. בהתחלה הוא הלך עם הצלב קרס וSS ואז בגלל תגובות נזעמות שהוא קיבל הוא החליף אותן בRAGE וLOVE..
G GD ROCKS New member 5/12/06 #19 ../images/Emo45.gif נו כלכך חרשנו על זה שהם נאצים. תמצאו משהו אחר XD