מה זה יום ירוק יש לזה פירוש.?

../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif התמונה ערוכה.

אפשר לראות את זה בSS. זה באמת חלש. חוץ מזה שהם היו בישראלה ב1990 ומשהו.

l i o r a n g e

New member
לא רק שהיא ערוכה

מי שערך אותה לא כישרון כזה גדול בצייר

SuperGirl711

New member
נו באמת.

גם אם התמונה לא ערוכה אפשר בקלות לומר שהם לא נאצים, שהם בעד אהבה ושלום כי צלב הקרס במקור הוא סמל של איזו תרבות קדומה שמסמל אהבה ושלום.

../images/Emo2.gif!!!!!111111 באמת?!?../images/Emo163.gif

|party pooper| לכל המופתעים, אנא הציצו באגף השאלות הנפוצות. תודה שגלשתם גרין דיי!

shaharrr53

New member
כן

זה מריחואנה בגלל שהם מכורים לזה אז הם החליטו לקרוא ללהקה כך

אני מעוניינת לתקן אותך, ../images/Emo163.gif

חברי הלהקה היו בעבר נוהגים להשתמש במריחואנה ושאר ירקות (תרתי משמע). אנלא יודעת איך זה היום, אבל למיטב ידיעתי הם לא משתמשים בסמים כאלה או אחרים.

skirt9

New member
תפסיקו לחרבש..

GREEN DAY - 1) It may have come from the sci-fi movie Soylent Green when they said "Tuesday is soylent green day." Soylent green was a food produced by a corporation to feed the way overpopulated masses; turns out they were also making it from the masses! 2) Another story is that when they dropped out of school to be musicians, their principal said "It'll be a green day in hell before you make anything of yourselves". 3) Some say that in drug slang - if you smoked pot and goofed off all day, it was a "Green Day." שמישהו יתרגם אין לי כוח..

אני מפנה את כולם ../images/Emo163.gif

לאגף השאלות הנפוצות שנערך במיוחד לשירשורים כאלה. חברי הפורום הישנים-תתחשבו, לפעמים לוקחים את זה ברצינות, ולפעמים זה כבר עובר את גבולות 'המצחיק' או 'המגניב'. לפחות לטעמי. [ולא אכפת לי לצאת נאצית, מישהו צריך למתוח את הגבול הדק בין הומור שחור להומור נמרח מדי ולא מצחיק.]

טוב, רק כי את מבקשת. ../images/Emo163.gif

שיואו, נכון שגרין דיי נאצים?!?!? ראיתי את בילי בהפגנה של הקו-קלאקס-קלאן.. למרות שהוא היה עם החרוט הזה על הראש, נו החליפה הלבנה!!! וכאילו שיואו, זה מממממממש מצחיק כזה.. וזה פאנק לומר שגרין דיי נאצים!!!1111111 חיחיחיחיחי. אה, ולבילוש גם יש כאילו קעקוע של צלב קרס על התחת!!!!!1111 חחח שיואו איזה בידור חחחח. חח. לא.

חחח כשאני חושבת על זה

אני נזכרת שפעם בקיבוץ היה לנו יום ירוק
אבל אני מקווה שברור מה הכוונה ליום ירוק

למעלה