מה זה כרטיס VIP להופעה?

היויו

New member
טוב, אני הולך לאכול = הראיון נדחה ליום חמישי

מצד שני, יכול להיות שיהיה שדרוג
.נראה מה פלו יציע. אני אעדכן אתכם ברגע שאני אדע, פשוט הרגע הוא שלח לי עדכון...

Itay Simons

New member
אם הוא נדחה לחמישי

אני מציע שנפתח עוד שרשור שאלות מסודר, בו נשים גם את השאלות הנבחרות מהשרשור הקודם, ונקדם את זה לשער תפוז או משהו כדי שיבואו עוד אנשים לשאול :)

היויו

New member
רעיון מצוין.ויש עוד עדכון...

יש אישור סופי לראיונות עם תומאס ואנט. תומאס - יום חמישי, 13:30 בצהריים. אנט - יום שלישי הבא, 11:30 בצהריים. שרשרו שאלות לא רק לתומאס (יש לי כבר מעל 20, אני חושב שזה מתחיל להיות עמוס לראיון טלפוני) אלא גם ליוקה ומרקו וגם לאנט (מסכנה, לא כתבתם לה אף שאלה...
)

blacknwhite

New member
הו! יש לי שאלה לאנט../images/Emo9.gif

לגבי המילים של השירים- מה היא מרגישה כשהיא שרה, האם היא מתחברת למילים, והאם תומאס אי פעם אמר לה משהו על משמעות הישירים או שזה פתוח לחלוטין לפירוש שלה כשהיא שרה? או משהו כזה, אפשר להבין את הרעיון, נו
ליל"ט אנשים

היויו

New member
שאלה מעולה!!

יכולה לפתור תהיות של חלק מהאנשים לגבי איך שטאריה הגישה חלק מהשירים...

The Cat Woman

New member
שאלה לאנט

שאלה ראשונה- האם ברגע שהיא התקבלה לנייטוויש היא טרחה לחזור אחורה ולחקור את השירים- לא רק מבחינה מוזיקלית, אלא להבין אותם ברמה ספרותית (כלומר- כמו שאנחנו פה בפורום מכירים ויודעים)?
שאלה שניה- מאחר והיא לא באה מרקע של מטאל (בלשון המעטה... פרחולת פופ קטנה) האם היא אוהבת מה שהיא שרה?
שאלה שלישית- איך זה שהיא גרה ב... איפה שהיא גרה (הולנד? אירלנד? מאיפה היא באה?!) משפיע על העבודה שלה?הרי יש לה ילד... כמובן שצריך לסגנן ולהסיר את הציניות שלי מהשאלות
סומכת עליך שתעשה את זה...

galitb84

New member
שאלה לחברי הלהקה

האם זה הביקור הראשון שלכם בישראל (הכוונה לכך שהאם הם היו בחופש), ואם זה הביקור הראשון האם הם מתכוונים לטייל כמה ימים או רק לבוא להופעה? האם הם יבוא שוב להופעה?

The Cat Woman

New member
כן, זה הביקור הראשון שלהם בישראל.....

מפתיע, לא? ואני מאמינה שהם ירצו לבקר במקומות הקדושים לכל הדתות ולנצרות במיוחד (כנסיית הביקור למשל) ואם לא הם אז לפחות תומאס בטוח ירצה לבקר גם בגת-שמנים (גן בסמוך לכנסיית כל הדתות- עליו נכתב השיר גת'סמאן). קשה לי להאמין שעד שהם מגיעים לישראל הם לא ינצלו את הביקור בשביל לטייל בארץ קצת, זה לא שזה מקום שנמצאים בו בכל יום... או בשבילם- בכל סיבוב הופעות... אם הם יבואו שוב להופעה- אני מתארת לעצמי שזה תלוי בעתיד הלהקה, אלו לא דברים שאפשר לענות עליהם ככה סתם. אל תשכח שעדיין לא ניסו את אנט בLIVE... וגם אם כן- מי יודע אם הם ימשיכו להוציא אלבומים ולעשות סיבובי הופעות? הכל פתוח. בקיצור, השאלות האלה סתם מבזבזות זמן יקר... עדיף לשאול דברים באמת חשובים שרק הם יכולים לענות לך עליהם.

The Cat Woman

New member
הייתי רוצה לשאול את אמפו...

אני אכתוב בכל זאת שאלה, למקרה שכן יהיה איתו ראיון-
אמפו, בתור מעריצה המסתכלת מהצד- נדמה שאתה בעיקר ברקע... האם חוסר ההתבלטות הזו היא בכוונה או שמא מתוך בחירה אינך לוקח חלק בכתיבת שירים והלחנתם וכמו כן- בקושי מתראיין ונחשף לתקשורת...?
מרקו- בהתחשב בכך שיש לך להקה משלך בה אתה לוקח חלק מאוד גדול ולמעשה- די עיקרי... (שאגב- אני ממש אוהבת, כל הכבוד על האלבום האחרון!) איך עברה עליך התקופה של תהליך בחירת סולנית חדשה וכל התהליך הארוך של הפקת האלבום? האם טארוט הוזנחה מעט עקב כך?
יוקה- התעשה לי ילדים?
סתם, סתם... רק חשוב לי שהוא ידע כמה הוא מתופף מדהים ולמרות שהוא אי שם מאחורה עם התופים- הוא מורגש מאוד, יש לו אנרגיות חזקות בייחוד על הבמה. גררר... הוא כזה שפנפן!

The Cat Woman

New member
../images/Emo41.gifלתומאסיטו.... ../images/Emo41.gif

אם אף אחד לא שאל את זה עדיין- תומאס, האם אי פעם חשת חוסר סיפוק מוחלט מיצירה שלך? או באנגלית- have you ever felt a total dissatisfaction after you've finished one of your (amezing!) music-works? או משהו כזה
תומאס, אם היית יכול לחזור אחורה בזמן- לאיזו נקודה היית חוזר? מה היית חי מחדש ומה היית משנה? if you had the ability to go back in time- to what point in your life would you most likely go back to? what you would like to live all over again? and what would you change?

היויו

New member
קצת, אבל בשביל זה אני כאן ../images/Emo8.gif

בסדר, הבנתי את הכוונה ואני אתקן. שאלות טובות.

היויו

New member
../images/Emo124.gif|כוכב| נסגרה רשימת השאלות לתומאס|כוכב|

חברים, תודה רבה לכל מי שהכניס שאלה או שאלות. עבדתי לא מעט כדי לתרגם ולמיין ויש לי כרגע 20 שאלות לשאול את תומאס, שזה לא מעט ואני מקווה שהוא יסכים לענות על הכל. אם יהיו שאלות שהוא לא כל כך ירצה לענות עליהן, יש לי גם 3 שאלות ספייר
(התכוננתי לכל מקרה). שוב תודה לכולם, אני אפרסם את התשובות של תומאס ביום שישי בבוקר (יש חתונה ביום חמישי בערב) תתחילו בבקשה לשלוח שאלות גם לאנט ,מרקו ויוקה, כי אין לי הרבה בשבילם ובטח שלא לראיון הטלפוני עם אנט.

The Cat Woman

New member
פרסם בבקשה גם את רשימת השאלות...

הייתי רוצה לדעת מה הן. (תרגום למתקשים: אם השאלות שלי לא בפנים, אתה מת!
) about the above ^ סתם צחקתי, אני באמת רוצה לדעת מה יהיו השאלות ולא לחכות רק לתשובות...

The Cat Woman

New member
אה! והכי חשוב-

ח"ח וכל הכבוד על מציאת הזמן לערוך ולתרגם את כל השאלות... זו לא עבודה קלה. באמת כל הכבוד וישר כוח
אם בעבודה שלך לא מעריכים אותך- אז הנה, יש לך את ההערכה שלנו לפחות
למרות שזה לא מספיק, זה גם טוב. לא?

lacrimosa girl

New member
../images/Emo45.gif

ממש כל הכבוד לך, לתמרן ככה בית, עבודה, משפחה, בנות והצפות בפורום

למעלה