מה זה סבתא לדעתכם?

מה זה סבתא לדעתכם?

אני סבתא בקרוב... מה זה לדעתכם סבתא? לי לא היתה אף פעם אחת כזאת? מה אתם הכי אוהבים לעשות עם הנכדים? לשחק איתם? לטייל איתם? או שאין לכם סבלנות אליהם כלל ואתם סבים/סבתות של ממתקים וטלויזיה? יהיו לי שני נכדים משני בנים בערך באותו הזמן. האמת... אחד גר קרוב יותר... מה דעתכם?

להיות סבתא זה אושר עילאי,

עונג מתמשך, אין לי מלים לתאר את תענוכגות התואר. אין מלים לתאר את הרגשת הלב המתרחב כשמחבקים אות, את האנרגיה הזורמת מהיד ללב כשמטיילים איתן יד ביד. הרגשה אלוהית! ומה אני אוהבת לעשות איתן, בינתיים יש לי רק נכדות, הכל. לשחק, לטייל - לגן שעשועים או לחיק הטבע, לשחק, להקריא ספור,הצגות בריכה או ים - הכל!!! אגב, גם ממתקים הן מקבלות. לטלויזיה אין זמן בגלל כל העיסוקים האחרים... ומבטיחה לך שלא תדעי מי אהוב עליך יותר הקרוב או הרחוק - כל אחד ומתיקותו... שיהיה במזל.

ובהמשך - להערתך השניה - לא צריך ללמוד.

ללכת עם הלב. והעיקר והעיקר לא לפחד כלל....

stp51

New member
סבתא זו הריבית שלנו שרק נהנים ממנה וכל מילה

מיותרת. אני זורמת עם מה שיש באותו הרגע, האמת שאפשר לתכנן וכלום לא יצא לפועל, לעומת זאת אפשר לא לתכנן ולא לחשוב ומה שיוצא זה הכי טוב שנתתי ויכולתי באותו הרגע, אצלי כן רואים טלויזייה וגם משחקים וגם הולכים לבלות ולהעביר זמן בכייף, גם אוכלים ממתקים וחטיפים והכל מכל, מה שבא ברוך הבא וזה נפלא וגם אני מקבלת מחמאה ופרגון כמו "סבתא אני אוהב אותך הרבה" אז אמרתי לכם כל מילה מיותרת ולך סבתאלה בקרוב שיהיה בהצלחה
ומזל טוב
תישארי איתנו ויהיה לך כייף

מבטיחה לך שביום שתהפכי לסבתא החיוך לא ימוש

מפנייך
את תיסתובבי כמו טווס גאה ונפוח
כי אין עוד אהבה כזאת בעולם
אהבת סבתא/סבא לנכד/ה היא האהבה הכי טהורה והכי נפלאה שיש ואין דבר שלא ניתן לעשות איתם , לרקוד, להשתולל, לשיר, לקרוא סיפור, לטייל, לשמרטף , והעיקר לזכור בסופו של דבר הם הריבית שלנו מילדינו ואנחנו לא אמורים לחנך אותם אלא לפנקם בלבד

שויי

New member
סבתאלה, אל תאמיני למה שמספרים לך

כשתחווי תדעי. ברוכה הבאה, מחכים לך בתום הספירה לאחור. בהצלחה.

stp51

New member
שוייל'ה כל סבתא הדעות שלה והדרך שלה למה היא

לא צרכה להאמין
היא תחווה את הסבתאות שלה בזמן הנכון וברגע המתאים ולנו יש כבר את הדעות והחוויות שלנו

שויי

New member
../images/Emo151.gif ריקה, הוצאת לי ת'מילים מהפה חה-חה-חה

זו היתה כוונתי, הלואו?

מענין לפתוח שרשור בנושא הסבים והסבתות שלנו../images/Emo13.gif

והזכרונות שלנו מהם. להיות סבתא......הרגשה נפלאה.החיבוקים והנישוקים...מיוחדים ממלאים ומרחיבים את הלב. אני שומרת עליהם פעמיים בשבוע אחה'צ [לא בערבים].מכינה להם מה שאוהבים. מפנקת בגבולות ושמה גבולות.יש כייפיות לקנות להם מתנות[ולא לקפח אף אחד]ולשמח אותם.יש הנאה להכין מאכל שהם אוהבים במיוחד. בקיצור..... כיף כשלא מטפלים 24 ש'.טוב.....את זה כבר עשינו.

לא היו לי סבא וסבתא אבל היתה לי

סבתא רבא - שכינינו אותה granny, אבל אני לא זוכרת ממנה כלום. רק סיפרו לי עליה.

מיקי801

New member
חברותיי אמרו כל מה שאפשר

על להיות סבתא. אין צורך ללמוד ברגע שתיראי את הרך הנולד זה יתפרץ וכל האושר שבעולם יציף אותך ואיזו אהבה. תעשי איתם כל מה שהם אוהבים ויותר. העקר שיהיה במזל טוב ומחכים שתספרי לנו את הרגשתך.

stp51

New member
הכל טוב ויפה, רק שלא הבנתי מה הקטע שלך עם

החמור כל כך הרבה שנים

למעלה