מה זה סבתא לדעתכם?

tsiporganeden

New member
ערב טוב לכם, נשאלה כאן שאלה מה זה סבתא?

בשבילי להיות סבתא זה לצחוק את כל הצחוק במלוא הלב והנשמה, פעם הייתי מברכת את עצמי ואת היקרים שלי ב-"שתצחק/י עד שהפנים יכאבו לך" למי שיש נכדים מכיר את התחושה הנהדרת והמקסימה הזו, זה הסטנד אפ קומדי הטוב והיוקרתי ביותר, זה להנות מהצגת התיאטרון הטובה ביותר, זה לרקוד את הריקוד המקסים ביותר, והכי אני אוהבת את הידיים הקטנות והמקסימות האלה שמשתלבות בתוך ידי הגדולה והמיובלת מעמל היום יום, לעולם לא אשבע מלנשק אותם, מלחבק אותם, מלשחק איתם, זוהי אהבה אין סופית שמתקיימת ללא תנאים מוקדמים, בקיצור זה האושר בהתגלמותו.

stp51

New member
מה השם לא הבנתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifבעברית כמובן../images/Emo9.gif

stp51

New member
אבל למה שם כזה ארוך באנגלית../images/Emo35.gifיותר יפה בעברית

אני יכולה לספר לך על סבתי האהובה

ועל מה שהיא עשתה איתנו כסבתא אבל הסבתאות היום שונה במקצת לדעתי. מה שכן - עלייך להתחשב ברצונות ההורים של הנכדים שעומדים להיוולד בשעה טובה (כלומר הבנים שלך ונשותיהם)- אם ירצו שתהיי מעורבת או לא - ההחלטה היא שלהם. היי קשובה גם להם ולרצון שלהם. שיהיה בשעה טובה.

liat1953

New member
מזל טוב לך לקראת שינוי התואר

להיות סבתא זה אחד התארים הכי נכספים שהיו לי ומתארת לעצמי שאיני היחידה כאן שמרגישה כך. את נכדי ראיתי לראשונה אחרי כחצי שעה מהרגע שהגיח אל אויר העולם וכבר ממבט ראשון חשתי כיצד הוא חודר עמוק עמוק אל ליבי והלב התרחב למימדים שלא הכיר...קשה להסביר את התופעה אך היא ממשית,פיזית... מאז הוולדו אני מאד מעורבת בחיו ולמזלי גם בורכתי בכלה נפלאה המשתפת ומאד חשוב לה שנהיה חלק חשוב בחיו ולמרות שאנו גרים די רחוק מהם אני שם אחת לשבוע ישנה ולמחרת כל היום עם הבונבון המקסים שלי-עומר. כשאני איתו,שום דבר אחר לא קים מלבדו,-מנשקת,מחבקת,מספרת והכי הכי מקשיבה לכל צליל וחיוך שמוציא מפיו...מוציאה לו את ה
שהכל/הקול יזרום. אנחנו מטיילים המון יחד,מכירה לו את הסביבה,משתפת אותו בכל מה שרק מוכן להקשיב.קונה ספרים,בעיקר כאלה שהיו גם לאביו וקוראת לו,משטתחת איתו על השטיח שלו ושם אנו משתעשעים... איתו עושה כל מה שרק ניתן וההנאה היא עילאית. מאחלת לך שתהני מכל האושר שמזדמן לך. סבתא של עומר.

למעלה