מה זה סרט טוב בשבילכם?

נמ

אני חובבת סרטים מטומטמים. שוט מי. סטייל יומני הנסיכה, קלולס, ולא רק בלונדינית.

עצם העובדה שהם מרתקים אותי למסך

אני לא מסווגת סרט לפי הגרפיקה שלו, או העלילה, פשוט אם הוא מעניין אותי...לדעתי הוא טוב. נגיד שר הטבעות-אני מתעבת את הסרטים האלו..ויש המוני אנשים שמתים עליהם, מהגרפיקה מהאיכות מהעלילה... עצם העובדה שהסרטים שאני אוהבת הם כלכך קיטצ'יים-אבל כלכך מראים את החיים מפרספקטיבה מסויימת [ומציאותית לעיתים]-הופך אותם לטובים לדעתי

מציאותית לעיתים רחוקות.

סרטים קיטשים הם כמו אגדות. החיים אף פעם לא נגמרים טוב עד כדי כך (ואני בחורה אופטימית)

InFecTeD LOVER

New member
מציאותית לעיתים?

לא נראה לי... דברים כאלה כמעט ולא קורים. מה את מתעבת כל כך בשר הטבעות?

InFecTeD LOVER

New member
סרט שאתה יושב ושקוע בו עד כדי כך

שאתה לא מאמין שעברו שעתיים וחצי... בדרך כלל כאלה עם דיאלוגים מעניינים ושחקנים משכנעים.

תשובה לבגרות- תיקונים../images/Emo128.gif

(חחח אני מושפעת) בסוף התשובה תמיד לתת דוגמאות

InFecTeD LOVER

New member
חחחח

אמממ אני זוכרת כל מיני קטעים מהיץ', שהוא סרט ממש קיטשי, אבל יש בו דיאלוגים ממש טובים. גם בטרויה, שתיקת הכבשים, הדרקון האדום, והשלישי בטרילוגיה שאני לא זוכרת... אנתוני הופקינס ענקי.

InFecTeD LOVER

New member
אני לא זוכרת בדיוק את הסדר

אבל היה עוד אחד חוץ משתיקת הכבשים והדרקון האדום.

izikd

New member
סרט טוב זה

סרט שאחרי אומרים "וואלק", ולא סתם "נחמד, היה אפשר גם בלי". יש לי חיבה למותחנים למיניהם, אך לא לכולם. אני אוהב סרטים עם שחקנים בריטיים, ככה שרווק+ילד ופוטר גם טוב. שפילברג יודע לעשות את העבודה, וחביבה עליי במיוחד הטרילוגיה של בחזרה אל העתיד. סרטי שטות כדוגמת המדריך לטרמפיסט לגלקסיה, אך לא סרטי קומדיה אמריקאיים שחורים ולא מצחיקים. סרטי מד"ב כדוגמת שה"ט, Aliens, סרטי חלל למיניהם. וסרטים בעלי עומק מסויים כדוגמת המטריקס הראשון. אני מניח שיש עוד :]

izikd

New member
סרטי מלחמה וסרטי דרמה היסטוריים

בזכות אמא התחלתי לאהוב סרטים היסטוריים, אבל אני מניח שרובכם לא מכירים אותם, אין להם תרגום לעברית, לצערי. סתם לדוגמא לאחרונה ראיתי סרט על הצייר הספרדי גויי (נו מישהו אמור להכיר), הידוע בזכות הציור שלו של בת אצולה (לא זכור לי מה הייחוס המדויק), תמונה אחת בלבוש מלא, ואחת בערום. סרט ספרדי. או היה גם סרט בריטי, בהפקת הבי.בי.סי., על המלכה מרי סיוארט (?) באנגליה, שבעצם הייתה ממקור סקוטי.

אם יש משהו שעשיתי שנה שעברה

זה להקשיב בשעורי אומנות ולהוציא 80 ומשהו (לא זוכרת בדיוק כמה)בבגרות. התחננתי בפניה שנלמד את היצירה הזאת אבל היא לא הייתה מוכנה כי זה לא היה במיקוד
היה עוד משהו "נפוליאון חוצה את האלפים" משהו כזה שגם רציתי ללמוד אבל היא לא רצתה ללמד אותנו. גם כן מורה..

izikd

New member
אגב, באמת סרט מומלץ.

מאוד מושקע. אני ראיתי בדיבוב לרוסית, אני לא יודע אם יש בדיבוב לאנגלית.

למעלה