מה זה סרט טוב בשבילכם?

סרט שנפתח בסערה ולוכד אותך בתוכו

עד הסוף בלי להניח לך ובלי להרפות קצת באמצע. אני שונא סרטים שצריך לעבור בהם שעות של הקדמה ומבוא כדי שיתחיל להיות מעניין, תודה לאל, אחרי שעתיים. ויותר מזה, אני יודע שהסרט ממש טוב כשאני קולט שבלי לשים לב, ובלי יותר מדיי בום-בום-טאח-טאח הוא סוחף אותך ומטביע אותך בתוכו. מה אני חופר! 28 יום לאחר מכן וזהו!

התקשרתי אליך פעמיים בשבועיים האלה.

אני כבר לא מתקשרת כל יום כי אתה לא עונה. למה אתה לא מתקשר?

אין לי ת'מספר שלך.

ואין לי פלאפון...את יודעת, אמא עולה על העצבים, הפלאפון מוצא את דרכו אל הרצפה הקרה, שומדבר לא השתנה מה-20 ביוני 2003

סרט טוב בשבילי הוא כזה

שמשאיר את הדימויים וההרגשות שבו הרבה זמן לאחר הצפייה בסרט. סרט שגורם לי להרגיש רגש מסויים ומקצין אותו עד הסוף ולא עובר לי הרבה הרבה זמן. ברור שיש גם את העלילה. בעיקר סרטי מלחמה עם הרבה הרבה אקשן כמו הפטריוט, לב אמיץ ושר הטבעות. סרטים כאלה סוחפים אותי איתם ונורא ממריצים אותי ממש כאילו אני בתוכם. גם סרטים מרגשים כמו "איש הפיל". מי לא אוהבת דברים מעוותים? זה יותר מושך ומעניין. גם מחזות זמר בגלל השירים והדרמטיות זה כ"כ יפה! זה לא מציאותי מכיוון שזה כ"כ שמח ועליז
סרטי פנטזיה כמו צ'ארלי בממלכת השוקולד, מוצאים את ארץ לעולם לא, מדריך הטרמפיסט בגלקסיה, רובין הוד,שר הטבעות, מלחמת הכוכבים וסרטי פירטאים למניהם נורא מושכים אותי אליהם כי זה מקום הרבה יותר טוב וכיפי לחיות בו. ואני לא שולטת בזה!! אני פשוט נכנסת לזה אוטומטית ולא מפסיקה לחשוב על זה! בקיצור, אחד שיסחוף אותי לשם יחד איתו. זה בעיקרון מה שבמאים מנסים להשיג. שמישהו יושפע ממנו בצורה כלשהי. שהצופה ירגיש שאת מה שהוא ניסה להעביר לו. מבחינתם, אם הם הצליחו לעשות את זה, זה נחשב לעבודה טובה.

W a C K o

New member
אני חושב שהתשובה שלי תהיה שטחית

מכוון שאני לא מקטלג את הסרטים שאני רואה לפי תחום הענין משום מה כמעט כל סוג של סרט יכול למשוך אותי אם הקונספט והרעיון מאחורי הסרט מתחבר אלי למשל ראינו המאמן קרטר לא מזמן ועצם הרעיון שבסרט נורא משך אותי וענין שיש בסרט אלמנטים שאתה כאדם מתחבר אליהם ומוצא בהם ענין בין אם זה דיאלוג שהשפיע עליך או מעשה שדמות עשתה בסרט זה מעיד על סרט שאתה יכול להתחבר אליו עכשיו מתי זה הופך לסרט טוב? אצלי אישית סרט הופך להיות סרט טוב רק בסוף הסרט אחרי שנכנסתי לאוירה והתחברתי עם מה שקורה והעולם המוצג ובסוף אני מרגיש שאותו סרט השפיע עלי בדרך כלשהי! ברגע שזה קרה אני יכול להגיד שזה סרט טוב

Exploding Boy

New member
אמ..

סרטי מלחמה סטייל להציל טוראי ראיין, בלאק הוק דאון, הגדוד האבוד וכל מני כאלה וגם סרטים כמו מטריקס שבהם הגזע האנושי עומד על סף הכחדה ומצליח לנצח כנגד כל הסיכויים או משהו כזה

InfeCtedShesek

New member
או מותח מטאל,

או מצחיק מטאל, או עצוב מטאל, או מסתורי מטאל. משהו קיצוני כזה, כי השאר גורמים לי להירדם. דוגמאות? מותח מטאל- תא טלפון. מצחיק מטאל- אוסטין פאוורס. עצוב מטאל- קוראים לי סאם. מסתורי מטאל- מיסטיק ריבר.

אבל זה בכלל לא מטאל.

אני אתן לך דומגאות למטאל אמיתי: מותח מטאל- בן ערובה מצחיק מטאל- רובין הוד גברים בקעטקס עצוב מטאל- שר הטבעות טרויה אבל זה כבר תלוי בך ולא במה שהבמאי מנסה להשיג. אם זה ככה אז פורסט גאמפ ואיש הפיל מסתורי מטאל- "אב ובת" ו"אבנים" סרטים מצויירים.

izikd

New member
אני לא יודע מה יש לכן מתא הטלפון

זה בערך הסרט הכי מזוויע שיש. טוב שזאת לא סצנה אחת כל הסרט.

למעלה