מה זה ?

מה זה ?../images/Emo10.gif

הראיתם ? פורום חדש של יוצאים בשאלה בנענע. וואלה, איזה כיף כאן, למה היה צריך את זה ? טוב, שיהיה להם בהצלחה. אבל אנשים לא מפנימים שפורום זה לא רק ערוץ מידע אלא קהילה קטנה מתגבשת ואי אפשר להיות שכמה פורומים שמתייחסים לאותו נושא, פשוט אי אפשר לרקוד על שני חתונות (קאַדאַטשקע). כערוץ מידע אני מברך את הפורום החדש הזה בנענע אבל הכיף.... הכיף....
כאן ורק כאן. זה אני "הנסיך הגדול" שהחלפתי את שמי.

אלי פלס

New member
"שהטוב - ינצח"

אין לי מושג מי ה"יובל" וגם אין לי מושג למה רינה החליטה להיות שם ולא כאן אבל... זה היה די צפוי. הפורטלים השונים "גונבים" פורומים מוצלחים על בסיס קבוע. זו לא הפעם הראשונה שאחד הפורטלים גונב פורום שהיה ראשוני בפורטל מסויים... יש לי יסוד סביר להניח שבחודש הקרוב יוקם פורום ליוצאים בשאלה גם ב-Y-NET...לא רק לי כבר הציעו לנהל אותו. אני רק יכול לקוות שאנחנו, אלו שכבר כאן, נשרוד כקהילה ולא נתפזר. כל השאר? כבר לא כל כך אכפת לי...

רינהא

New member
פורום נענע

היי אלי לא יודעת מה הבעיה שלך, כפי שראית אין לי בעיה לכתוב גם פה וגם שם אני גם קוראת יותר מאשר עיתון אחד גם הארץ וגם מעריב וכשאני בלונדון לא תמיד אני מתאכסנת באותו מלון. כפי שאמרתי לך בטלפון, הפורום פה נראה יופי, יש כבר הכרות בין האנשים, יש תמיכה, פירגון והתייחסות. אז מה אם יש עוד במה? זו לא תחרות, ומותר לאנשים לבחור איפה הם רוצים להיות ( הרי אנחנו בעד חופש הבחירה... לא כן?) ואם הם רוצים להיות גם פה וגם שם, זו עדיין לא בגידה. דרך אגב- בשוק החופשי- תחרות רק מביאה לשיפור המוצר,

אלי פלס

New member
שוק חופשי... ../images/Emo32.gif

כתוצאה מהתחרויות בשוק החופשי גם מפוטרים עובדים רבים ומצומצמות מערכות רבות. היריבויות העסקיות גורמות ליריבויות אישיות בין משפחות רבות במשק. כניסתם של כוחות עסקיים ואינטרסנטים נוספים גורמת בדרך כלל לקריסה ברמת השכר לעובדים וכן לקריסה ברמת השירות לאדם הקטן. ועוד ועוד... מתחלואי השוק החופשי.
מוחלט. סתם הערה והארה לחסידי השוק החופשי וההפרטות...

שחף -בת

New member
אמרתי לך כבר

שאין לך שום מושג בכלכלה.... (ולי יש מושג רק בשוק של תחרות משוכללת שהוא ממש לא קיים במציאות הישראלית)

leadol

New member
עוד יותר ../images/Emo32.gif

תגיד שינוי זו לא מפלגת ימין כלכלית? כלומר מפלגה קפיטליסטית? סתם שואלת.

סימן האוף טופיק ../images/Emo32.gif

אומר שההודעה לא קשור לנושא הפורום. במקרה זה - יציאה בשאלה. >ספל חמאה אוהבת עוף טופיק ברוטב<

G.O.D

New member
מושג חדש "Win-Win"

למה שהטוב ינצח? למה שלא כולם ינצחו? למה שלא יהיו כמה בתים שונים? אני ממש לא מבין את הלך הרוח הקטנוני הזה. זה לא מתאים ליוצאים בשאלה "נאורים" הרי הפתיחות אצלינו זה אלף בית לא? אקיצר די לצביעות, שיהיה בהצלחה לכל הפורומים בנושא, כי כולנו באותו צד. צ´או, G.O.D

grinberg

New member
מי פתח את הפורום כאן

אני חושב שארגון הלל פתחו את הפורום כאן ועכשיו הם פתחו גם בנענע אבל לא נראה לי שיעברו אנשים מכאן לנענע כי הפורום בתפוז הרבה יותר משוכלל מנענע

נא לדייק

את הפורום הזה הקים הראשון לחב"ד, הגדול מכולם, רבנו הגאון אלי פלס שליטא. הוא עשה זאת על דעת עצמו ללא קשר או ידיעה של אגודת ה.ל.ל. את האתר המתחרה הקים מתנדב מה.ל.ל (טל 1700707073) על דעת הנהלת האגודה וזאת מתוך כוונה להביא לידיעת הציבור את הנושא. בינתיים נראה שהעסק שם קצת צולע, אבל נקווה שגם הם יצליחו.

אלי פלס

New member
אואה...תודה על כל התארים

אם כי אני מוחל על חלק מהם... בעניין הראשון לחב"ד - זה לא כל כך נכון. אני כבר לא חב"דניק. ואם כוונתך הייתה לראשון ליוצאים מחב"ד, הרי שגם זה לא ממש נכון... בעניין הפורום עצמו, אכן. אני פתחתי את הפורום על דעת עצמי מתוך רצון להקים במה ליוצאים בשאלה ללא כל קשר לה.ל.ל. אני לא מסתיר את העובדה שאני נעזר ומשתדל גם לעזור לה.ל.ל. אך אני חושב שבמקרה הספציפי הזה, נכון היה יותר שהפורום יהיה ללא ה"פיקוח" של ה.ל.ל. יום נפלא, אלי

מני3

New member
לאלי ולכולם: לגבי שאר הפורומים

בס"ד/ב"ה לה"ו מה איכפת לכם שיש עוד? למה אתם מרגישים מאויימים, היו זמנים שזה היה בגדר חלום.כעת שיש מצב שבכל מקום יצוץ פורום כזה, זה רק יכול להוסיף פירסום לכל הנושא של היציאה מול החזרה( מה נראה לכם שיש יותר יוצאים מחוזרים בתשובה, ? שאלה מוכרת לא?) וכל אחד שיבחר לו איפה יותר נח לו ומה יקרה אם יהיה מישהו מאיתנו יכתוב גם פה וגם בנענה האם נסתכל עליו כ"בוגד"? דחילק, חזרנו שוב לימי החסידים/מסנגדים מני

זה שאריות דת

צריך פורום כזה גם בנענע, כדי שיהיה לי פורום שלא אשתמש בו >אתאיסט יודע שכולם מכירים את הבדיחה, אז הוא חוסך לכם...<

yariv~2

New member
איחס....

העיצוב של נענע נראה כאילו עיוור בנה אותו... וגם זה לא בטוח... מי שמסוגל לכתוב שם מגיע לו צל"ש...

spinoza

New member
תכף הם יגידו שהם היוצאים

האמיתיים , וגם שלהם היתה התגלות, ושהיובל שלהם הלך על המים, ושאנחנו כבר לא היוצאים הנבחרים, ושה- Q עזב אותנו ועבר אליהם. ושמי שנותן לך סתירה אז צריך לתת לו תלחי השניה. שפינ´ (C) למה אי אפשר להגם על הפורום בזוכיות יוצרים ? (C)

חרדית

New member
מה יש תנו להם קצת פירגון!

עם כל הפורומים הדתיים שיש לא נורא זה מאזן! חרדית. נ.ב: כל המרבה הרי זה משובח.

למעלה