מה זה ?

אני לא חושבת שיש פה תחרות

הפורום שלנו הופך להיות קהילה מגובשת שנעים וטוב לנו (אני מקווה שגם לכם) להיות בה. אני לא רואה בעיה בהקמת פורומים מקבילים ומי שיהיה לו יותר נעים שם - יהיה שם. אם אנחנו מסתכלים על האינטרס האמיתי של הקמת הפורום הזה - אני מסכימה עם חרדית: כל המרבה הרי זה משובח. אני רוצה שכל מי שיצא/יוצא/רוצה לצאת ועדיין לא מעז יוכל למצוא תמיכה ועידוד בימים קשים. ריבוי פורומים מעלה את הסיכוי שימצא מישהו שיתמוך בו וזה נהדר. מברכת על הקמת הפורום החדש (אבל בטוחה ששלנו שווה יותר
) חנה

G.O.D

New member
תרגיע י´מופרע נפשית...

יש לך טאבו על יציאה בישאלה? מי שרוצה יכל וצריך להקים כמה וכמה יותר מקומות כאלו כי אם נהפך להמוניים יעלם היחס האישי ובנושא כמו יציאה בישאלה צריך יחס אישי. אז שיקומו עוד המון פורומים כאלו ויווצרו עוד ועוד קהילות כאלו, ואז אפשר לעשות מפגשים בינ-קהילתיים. וכהרגלי בקודש שוב אביא דוגמא מפורום האופנועים יש 5 פורומים: 1)פורום אופנועים בתפוז 2)פורום המכוניות בתפוז 3)פורום המכוניות בYNET 4)פורום אופנועי שטח בתפוז 5)"לגעת בפורום" בהייד פארק כל החמישה פועלים בניפרד אבל משתפים פעולה בכל מיני תחרויות פורומים כמו תחרות קארטינג שהיתה בנתניה לא מזמן, או רייסים של אופנועים נגד מכוניות וכו´. דבר אחרון, אל תאשימו את מנהלי הפורום המקביל בYNET או נענע הם מקבלים צ´ופרים כמו ADSL חינם וחשבון טלפון, שזה משהו שאין לזלזל בו בכלל. צ´או, G.O.D

רגע, רגע, רגע...

אפשר בלי תאורים פלסטיים? אף אחד לא אמר שאסור להם להקים פורום נוסף. אם לא הבנת (ואני מניחה שכן הבנת), היה פה נסיון קל לשנינות: נענע
מי שינענע אותם... אולי לא שעשע אותך, אבל לא מצדיק כותרת כזאת. חנה

spinoza

New member
סוף סוף מבינים את ההומור שלי

ותודה שהסברת לא תמיד יוצא לי ככה - בדרך כלל יוצאים לי קרשים.

אלי פלס

New member
אתאיסט??? יש לך רוח הקודש?

הכותרת שלך היא העתק מדוייק לתגובה שקראתי כעת בפורום המנהלים על אותו עניין...

מני3

New member
אתאיסט, לפני המחמאה לספל חמאה

אני מקווה שהמתנת 6 שעות בין המחמאה לספל חמאה לבין שליחת ההודעה........אתה יודע שאתה במדינה ששומרת חוק? חוק החזיר חוק השבות ......וחוק הכלים השלובים, דרך אגב, ש"ס העבירה לקריאה ראשונה, חוק, שיבטל את חוק הכלים השלובים, כבר בשבוע הבא

למעלה