מה זכויותי?

יוחנן9

New member
מה זכויותי?

שלום לכולם, אני נכה השיעור 70% מהזמן האחרון מה מגיע לי? לאילו תגמולים לצפות? תודה לכולם

smile2life

New member
ברוך הבא יוחנן

קודם כל שב ושתה איתנו כוס קפה
. שנית התגמול שאתה מקבל מורכב מהרבה פקטורים שמהווים את הבסיס לשיקומך ולכן אנו זקוקים לדעת גם את המפרט של שיקלול אחוזי הנכות. ** נשוי מקבל יותר מרווק ** נכה עם שיתוק ביד מקבל פעם בחמש שנים מענקים שונים ** לנכה עם בעיות ברגליים יש בחירה בין נעליים לבין מענק חד שנתי. ** כל הנכים מקבלים דמי חימום ** לכל נכה יש בתגמול סכעיף שקא "משקולות", דהיינו סכום שנקבע לפי רמת יכולתו של הנכה לדאוג לצורכי ביתו הבסיסים (כביסה, ניקיון, בישול וכד´) ** ניידות. לכל נכה יש ניידות שונה ומכאן השוני בדמי ניידות ** החזרי נסיעות לטיפולים - אתה מקבל החזרי נסיעות לטיפולים לפי טופס שאתה ממלא ומגיש למרפאה **הנקודה האחרונה, שהייתה, צריכה להיות בראש: סוג התגמול ישנם שלושה סוגי תגמול:תגמול בסיסי, תג"מ בגובה חפ"ר, תגמול נצרך ואת פירוט שלושתם ניתן לראות בחוברות "הלוחם", שמגיעות אלינו אחת לחודש:
תגמול בסיסי התגמול הבסיסי הוא התגמול שמקבל נכה לצורך שיקומו.
תג"מ בגובה חפ"רראשי תיות של תגמול מיוחד בגובה חסר פרנסה", לרוב ינתן לנכה הנמצא בתהליך שיקום והשמה.
תגמול נצרך תגמול מיוחד (הגבוה ביותר) אותו מקבל נכה שהוכיח כי - כתוצאה ישירה מן הפציעה - אין ביכולתו לפרנס את עצמו או משפחתו וניתן לאחר דיון בועדה והמלצת עובדת רווחה, עובדת שיקום ומטפל\ת פסיכולוגי. ** הסבר מאוד לא מקיף - אודה לכם אם תתקנו אותי** שוב ברוך הבא למשפחה, מני

יוחנן9

New member
להלן פרטים

דבר ראשון,תודה אני מוכר בשל פגיעה בעמוד שידרה צוורי 30% עמוד שדרה מותני 10% עמוד שדרה גבי 10% ובעיה בעור 30% ואני רווק. תודה מראש

שני 4

New member
מני- אני רוצה לתקן בביטחה !

דמי חימום לא כולם מקבלים. אני שהייתי 40 אחוז לא ידעתי מה זה דמי חימום, רק שהעלו לי את האחוזים יש לי דמי חימום. יכול להיות שזה קשור או למ"ס אחוזים או לסוג הפגיעה. אבל לא כל הנכים מקבלים זאת.

למעלה