מה חדש? מה ישן? וחג שמח!

Catty

New member
מה חדש? מה ישן? וחג שמח! ../images/Emo13.gif

זוכרים שדיברתי על כך שאני אוהבת לשחק אך דיבורי לא הכי ברור? בכל אופן בא מישהו לכיתתנו ואמר שיהיה חוג דרמה בבית ספרנו ושאל מי מעוניין להשתתף, ואני וחברתי שיושבת לידי הצבענו מיד, ואנו היחידות מהכיתה. החוג בחינם, כי זה חוג של הביה"ס ואנו נופיע למענו. אז הודעתי למדריך שאני כבדת שמיעה ושאני קוראת שפתיים... לטו-בשבט "נשחק" כמה קטעים בזוגות, בעיקר נדבר קצת וזהו... הקטעים לדעתי טיפשיים, אבל אני גם משתתפת. אז שאלתי את המדריך "מה אם לא יבינו אותי?" והוא ענה: "נעבוד על זה, וגם אם לא יצא כל כך טוב, לא נורא." אני נהנת מהיחס ,מהמשחק ומשיתוף הפעולה, אני אוהבת תיאטרון!
ושאלתי לכם, מה אתם עושים במחוייבות אישית? מה עשיתם (למי שלא ביוד)? אני אהיה חונכת לילדה אתיופית בת 10, כבדת שמיעה...
מחכה כבר להתחיל... מחכה לתגובות ו... חג שמח!!!

Catty

New member
ויש לי בקשה... ../images/Emo13.gif

אנא תודיעו לי כל פעם כשתהייה מסיבה לקבוצת הבוגרים-"שמע" החליטה משום מה לא להודיע לי על המסיבות, ואני כבר חודש הבא אהיה בת 16...
תודה מראש!

כשאת תגיעי לגיל 16...

אז את תהיי מוזמנת
אבל אני חושב שתצטרכי ליצור קשר עם רווית, להודיע לה שאת בת 16 ואת רוצה להצטרף לקבוצת הבוגרים...

Catty

New member
כמו שלירן אמרה...

העיקר שאני כבר בכיתה יוד...
כמה בד"כ עולים המסיבות?

עייטן

New member
היי.

מה שלומך? טוב, הפרוייקט החונכות שאני עשית שהייתי בכיתה י´, היה לעזור בשמע. הייתי בא פעם בשבוע, מדריך במחשבים (פעם בכמה פעמים) אבל בעיקר הייתי בא לעזור במסיבות ופעילויות הגדולות. זה היה הכי כיף, בגלל שאחרי המון שנים של כיף בשמע, היה לי הזדמנות לתרום את חלקי לשמע. בסוף השנה, קיבלתי תעודה בכיתה על הצטיינות בהתנדבות (בגלל השעות המרובות שהייתי בשמע). ולגבי החונכות שלך עם האתיופית, אני לפני שנה הייתי בפרוייקט פרח (פרוייקט חונכות) במסגרת היותי כסטודנט. וחנכתי תלמיד בן 10-11 אתיופי (לא לקוי שמיעה). לי היה כיף, ואני חושב שגם לך יהיה כיף. עלי והצלחי. ואגב, ביום חמישי הקרוב יש מסיבה חנוכה בשמע, אז את מוזמנת. (לא נראה לי שהם יעשו בעיות שאת בת 15 ו11 וחודשים...) צ´או

עייטן

New member
תתחיל להגיע למסיבות, אז תשמע ממני

היי "משינה" יקר שלי.... יום חמישי אני חושב לבוא. כמובן שלא אתן כאן את הבטחתי.

דבר ראשון

זה רביב... U Know... דבר שני, אני באתי בנתיים למסיבה הראשונה, זאת שאתה לא באת.. לי יש 100% הגעה
. ויום חמישי, בהנחה שלא יקרה אסון, אני אבוא.

עייטן

New member
אני יודע שזה אתה רביב

קודם שרשמתי הודעה, הייתי בדילמה האם לרשום את השם הפרטי שלך או לא, ובסוף החלטתי לא לרשום. תגיד פרופסור, מתחיל לחשב פה באחוזים את ההגעות שלך למסיבות? וכל אחד שמכיר אותי טוב, יודע היטב שאני לא אוהב בכלל לבוא למסיבות של שמע, כי הם ממש לטעמי ברמה נמוכה. שאני נמצא במסיבה של שמע, אני מרגיש שאני בגנון , שלדי יש מלא ילדים, ויש פעילות (כגון מסיבה בסגנון איטליה..) . ורק כאשר אני מגיע, זה מסיבה אחת, לראות כמה אנשים, לשוחח איתם, ולהתחפף למקום שקט ,הרי המסיבות של שמע הם ממש רועשות, ושנית לא מתחשבים באנשים שכן שומעים נורמלי... פול ואליום ברמקולים, זה ממש הגזמה,שיש דיסקו, אין סיכוי שאני יכנס לרחבה, כי משם אני יוצא ממש חרש! מה גם שאני כנראה מגיע במדים לשמע ושם אני יחליף בגדים ל"איטלקי שרמנטי" חג שמח

אהממ.....

הרגשת הילדוד´ס שמסתובבים לך בין הרגליים משותפת לכל המתבגרים
.. לגבי הדיסקו מצטער לחלוק אבל אלו שהם חירשים כמוני דווקא מתלוננים שהמוסיקה לא בפול ואליום.. זה ההבדל

עייטן

New member
לא בפול ואליום?????

השתגעת לגמרי????? אנשים כמוני נכנסים לדיסקו כשהם ליקוי שמיעה ויוצאים משם חרשים לגמרי. ומרוב הפול ואליום לא שומעים כבר את הצלילים של המוסיקה. (אלא רק באסים) אלק, לא פול ואליום....

Catty

New member
תודה ../images/Emo13.gif וגם שאלה לעידו...

ולמסיבה לצערי לא אגיע... כי אהיה בצפון עם המשפחה... זאת אומרת שבמסיבה הבאה אני באמת כבר אהיה בת 16...
עידו, כפי שאמרתי לך בעבר, נולדתי באותו יום שאתה. באיזו שעה אתה נולדת?

Catty

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif

לי הייתה פעם חונכת גם מפר"ח, ופעם אחרת הייתה לי חונכת במסגרת מחוייבות האישית, מאותו הביה"ס שבו אני עכשיו, וגם מאותה המגמה שאני...
היא הייתה חונכת לילדה כבדת שמיעה (אני), ועכשיו גם אני אהיה לאחת כזאת...
חח מדהים אח?

אהלן... :)

ביום חמישי הקרוב יש מסיבה בשמע, מסיבת חנוכה לא אבוא בגלל שאחותי מתחתנת!!!!!!
וזה נשמע לי מוזר כי אני קטנה ממך בהרבה כלומר אני בת 15 וחודשיים ולפני כחודש הייתה מסיבה בשמע ובאתי וקיבלו אותי כרגיל זה לא משנה אם את בת 16 או לא, עיקר שאת בכיתה י´ אני התחלתי לפני שבוע שעבר בהתנדבות בחוג עיוורים-חירשים וזה ממש מעניין ולפני דעתי שזה הולך לשנות אותי בהרבה... איתכם... לירנושקה... ולא שכחתי... חג שמח ותיהנו הרבה הרבה עד שלא תזכרו מה עשיתם ((:)

Catty

New member
מגניבבבבבבב ../images/Emo13.gif

ספרי על החוג בו את מתנדבת... ובאיזה גיל הם? ומזל טוב לאחותך!

למעלה