מה חדש? מה ישן? וחג שמח!

Catty

New member
חחח זה קל... ../images/Emo8.gif

בס"כ תצטרכו לרחרח בפינות החשוכות, ולחפש זנב או עקבות פרווה, ולמי ששומע טוב יותר, יוכל לומר את מקום המצאי לפי הקול; "מיאו..."

Catty

New member
ביום חמישי הזה

לא תמצאו שום זנב ושום פרווה בת"א אלא בצפון...
לא אוכל בוא...

חג חנוכה שמח!!!!!!

ללירנושקה מתוקה שלי,המון מזל טוב לאחותך שעומדת להתחתן! וואלה איזה סבבה ושיהיה לך בהצלחה בחוג עיוורים-חירשים:) וספרי מה יש בחוג הזה... אני מאחלת לכולם:חג חנוכה שמח!! תהנו בחופש חנוכה!!! ושמרו את עצמכם!! להתראות ממני ליטלו´ששש ושוב חג שמחחחח!!!!! ושבת שלום :)

יפה שאת מתנדבת...

בכיתה י גם לנו היה פרוייקט התנדבות, ואני התנדבתי לעיתון של בית הספר, וכתבתי על חרשים, אך מעצבן, כשקיבלתי את העתיון של בית הספר ראיתי שמישהו שינה את הכתבה שלי לגמרייייי זה היה כזה מעצבן ממש רתחתי מזעם וזהו, רק רציתי לשתף אותכם... לא שזה אמור לעניין מישהו... סתם... עזבו אני מתחילה לדבר שטויות לכן אשלח את ההודעה וזהו...
אגב, חג שמח לכולם..... סוף סוף חופש לפחות לשבוע אין לימודים יששש

המרחפת

New member
התנדבות

בביה"ס שלי לא קיים פרוייקט מחויבות אישית כי התלמידים היו מפוזרים מבחינה גיאוגרפית, אז התנדבתי בלי מסגרת. הדרכתי בשמע במשך שנה, וכן בקייטנות, וגם עשיתי חונכות אישית עם ילדה בת 4, בזמנו. אני חושבת שהחונכות האישית גם הייתה הכי כיפית וגם הכי השפיעה עליי. המון המון בהצלחה!

ואוו כמה הודעות מפוצצות יש כאן../images/Emo3.gif

קודם כל, מזל טוב לאחותי המתוקה, לירנ´ושקה שאחותה מתחתנת ושנית ח-ג
ח-נ-ו-כ-ה
שמח
לכולםםםם!!!:)) שתעשו חיים מפוצצים יאלללה!!! ואו כבר קר.. החורף הגיע רשמית... שלכם... אתי´לוש לנקרי

אצלי במחוייבות האישית פשוט רקדתי

במילא באותו זמן רקדתי בלהקה גרוזינית (אני גרוזיני למי שלא ידע ..) ורקדתי בלהקה מגיל 7 אז הצלחתי לשכנע את הממסד בביצפר שזה יהיה המחוייבות האישית שלי, בכל אופן קיבלתי ציון טוב בהגשת העבודה הסופית בסוף השנה (לא זכור לי כמה
נו טוב זה היה לפני שנים כה רבות - וואללה אני מתחיל להשמע זקן אז עדיף שאפסיק פה
)

למעלה