מה יהיה עם כל שודדי הכסף?

sharon_bn

New member
מה יהיה עם כל שודדי הכסף?

נמאס לי כבר מכל השודדים שמנסים להכנס לכיס התפרני שלי ושל בן,מה יהיה? למה כולם כל כך גנבים? אולי אני אעשה הסבה לתחום הזה? אחרת אני לא רואה את עצמי עומדת בהוצאות. בכל גן ארועים למשל אומרים מחיר, שהוא נראה סביר, אבל אחר כך מוסיפים מיליון דברים למשל היינו במקום שבשביל להדליק את האורות הצבעוניים (שכבר נמצאים במקום) דרשו 1200$ מה קרה להם? איך יוצאים מהמעגל המטורף הזה של הוצאות שלא חושבו מראש? אז לכל נותני השירות למינהם, (ביחוד גני ארועים) אם אתם רואים את זה קצת התחשבות בזוגות צעירים ותפרנים

*שיר

New member
זה באמת מזעזע ../images/Emo46.gif

גם אני הייתי בשוק מהגזל לאור היום שקורה ברגע שמזכירים את מלת הקסם "חתונה". כמו שהבנות הותיקות יודעות, אני ממרימי דגל ה"לא-מוכנה-לשלם-סכומים-מטורפים". אני ובן זוגי קיבלנו בתחילת דרכנו את ההחלטה שאנחנו לא נכנעים לטירוף ולא הולכים לבזבז את כל רכושנו על ערב אחד ויחיד בשנה. קיבלנו החלטה אסטרטגית שאנחנו הולכים לערוך חתונה מכובדת אבל לא הולכים להתפרע (ותאמיני לי שאפשר, וו-הו!). בקיצור, עכשיו כשאנחנו כמעט בסוף הדרך (עוד שבועיים וחצי) אני יכולה לחייך בנצחון! עשינו את זה!
אז ככה: בחרנו גן שהוא לא הכי נוצץ אבל הם מאוד הולכים לקראתנו ונתנו לנו הרבה דברים בחינם, בעוד שבגנים אחרים דרשו עבורם המון כסף (שמשיות, הצללה, פינת זולה). לקחנו DJ שנצא ברשימת המומלצים של הגן ולכן הוא גם במחיר אטרקטיבי יותר. לא לקחנו בר אקטיבי. את השמלה תפרתי אצל מעצבת ולא בחנויות לכלה ויצא לי מחיר מ-ד-ה-י-ם. את הנעליים קניתי בקליגולה, בסוף עונה. בגדים לחתן קנינו בגולף וקסטרו בסוף עונה (מחירים מעולים).מה עוד? זהו בעצם. גם עבור האיפור והתסרוקת אני משלמת מחירים שפויים (אני יכולה לתת ללך שמות אם תרצי). וזהו, יצא לנו ממש בסדר!!
אז שיהיה בהצלחה ואל תכנעי לסחטנים. כי על כל סחטן יש אדם ישר והגון! (בחיי)

יעלי2

New member
ממרומי הפיסגה שבועים לפני את יכולה

כשהכל סגור וידוע, להעריך כמה תעלה החתונה בשקלים. אנחנו מתכננים חתונתצ חורף ומגיעים למחירי קיץ. (בהערכה) תודה

יעלי2

New member
מרומי סיום הסידורים...

כשהכל סגור וידוע, להעריך כמה תעלה החתונה בשקלים. אנחנו מתכננים חתונתצ חורף ומגיעים למחירי קיץ. (בהערכה) תודה נ.ב. אנחנו רק בהתחלה ולמרות שאנחנו מפוקחים ולוקחים הרבה מאוד דברים בחשבון, נורא קשה לוותר על דברים שנראה לי שיעלו בסוף הרבה יותר מהמתוכנן.

שמופית

New member
גם אני מתחתנת בחורף

וגם אני נמצאת עם רגל על הברקס של חשבון הבנק. אני רוצה לענות לך לגבי הערכת מחיר, שלפי דעתי יצא לנו בסביבות ה 50,000 שקל. וזה כולל כמעט הכל (אולי חוץ משכפולי התמונות). שיהיה לך בהצלחה !

יעלי2

New member
זה סכום נמוך בצורה מדהימה! איך הצלח

איך הצלחתם? את בטוחה שלקחתם הכל בחשבון?

sharon_bn

New member
אבל למה זה לא יוצא במקום הנכון?

זה מיועד אליך *שיר , שוב אני אכתוב שאני אשמח לקבל מידע בעיקר לגבי הגן וצלם

*שיר

New member
תושובות לגבי הגן והצלם...

אני לא יודעת אם זה לא רחוק מדי בשבילכם, אבל המקום נקרא אגדת דשא בקיבוץ משמרות (פרדס חנה). ודרך אגב, אנחנו מתחתנים ביום ששי בצהרים שזה עוד יותר זול... המקום הוא יחסית חדש (כלומר, הבעלים חדשים) ולכן הם מנסים לקדם את המקום והם מציעים המון דברים טובים שכלולים בתשלום. כמו לדוגמה, אגרטלי ענק עם פרחים (מהמם), פינת זולה ענקית והכי נחמד: הם עשו לנו "מסיבת רווקים" שווה ביותר. כל "מתחתני ספטמבר" הוזמנו עם 20 מחבריהם הטובים למסיבה בגן. היה ממש כיף!! לגבי הצלמת, הצלמת היא דווקא החוליה היקרה בעניין...אנחנו לא לוקחים צלם וידאו ולכן השקענו בצלמת טובה אבל יקרה.

1200$ בשביל גשר תאורה זה נורא

נורא נורא יקר. גן האמנים, שהם לא ממש מהזולים בשוק, שעובדים עם גיל טייכמן לוקחים 450$, וזה גם המון. איפה אתם מתחתנים??

sharon_bn

New member
אנחנו עוד בודקים אופציות

זה היה בחצר נצר כי מצאנו תאריך מאד מאד מוזל שם (בדיוק אחרי ספירת העומר) וזה התאים לנו, המחיר הי כמו כל הגנים שראינו, וחשבנו באמת שאם כבר אז ברור שעדיף ללכת על חצר נצר במחיר של גן רגיל אבל..... אחרי שחישבנו את כל התוספות המגוחכות שהם דורשים יצא לנו 20.000 ש"ח יותר (וזה בחישוב גס מאד). דרך אגב גם הם עובדים עם גיל טייכמן, כנראה שהם חושבים את עצמם יותר מידי. טוב עוד חלום שלא יתגשם.

*שיר

New member
תחשבי איזה טיול מדהים אתם יכולים

לעשות ב-20000 שקל.... בעיני לא צריך להסחף עם העניין. יש באמת מקומות מקסימים ופחות ביוקר. חבל. זה גם נורא מרגיז כשמישהו קטנוני איתך על כל פרט.

sharon_bn

New member
בדיוק מה שאמרתי לבן

אנחנו יכולים לנסוע לקריבים במחיר הזה.... (וזה בטוח יותר שווה מלשלם על תאורה לגיל טייכמן). והכי מצחיק ששאלנו אם יש הנחה כי באמת רצינו לסגור- הוא אמר אני אעשה לכם את התאורה במחיר סביר- רק 1000$ (במקום 1200), זה היה השלב שברחנו מהמקום.

זה באמת מגוחך. למה לסגור שם??

עדיף לכם ללכת למקומות יותר זולים, להנות יותר מהכסף שנישאר לכם. תמיד תמיד יש אקסטרות: עיצוב חופה, עיצוב שולחנות, גשר תאורה, עיצוב המקום וכו´. אם הם מסתכמים בכמה מאות שקלים זה עטד סביר, למרות שלא מקובל גם הסחיטה הזו... אבל 20,000 ש"ח נראה לי מוגזם פראית!

אתי@

New member
מאוד מוזר!!! ../images/Emo12.gif חברה שלי ובן

דוד שלי התחתנו ב"חצר נצר" ולא ביקשו מהם כאלה סכומים מטורפים על תאורה. ביקשו סכומים מאוד גבוהים על כל מיני דברים שבכל מקום אחר לא עולים כסף, אבל לא 1200$ על תאורה. זאת באמת הגזמה פראית. לעומת זאת, הם ביקשו וקיבלו 500$ על כל שעה נוספת שהחתונה מתארכת אחרי חצות. גם חוצפה...

למעלה