מה יהיה עם כל שודדי הכסף?

sharon_bn

New member
גם את זה הם דרשו

גם 500 $ הם דרשו בעבור כל שעה נוספת, ולכן נראה לי שהמקום רחוק מלהיות מציאות

פשוט תגידי שאת לא מוכנה.

את יודעת שבשבוע שעבר נתקלתי בשרלטנות הכי מכוערת שראיתי בענף הזה. היו אצלי זוג צעיר, מקסים. עדין יחסית לעם ישראל.. בעודם ישובים אצלי התחלתי לתחקר אותם כמו שחלק מכן יודעות..אני אוהבת לשאול שאלות בענייני חתונות, כך יש לי אפשרות פחות או יותר לקבל מושג על אופי החתונה וכו´. אז ככה, הזוג הנפלא והעדין הזה נוצל פשוט באופן מחפיר. ומחפיר יקירים זה בלשון המעטה. מעבר לעובדה שכל בעל מקצוע נורמאלי גבה מהם את התקרה הכי גובהה בסקאלה שלו החוצפה היתה דווקא באולם האירועים שלהם. אני לא יכולה להזכיר כרגע את שם האולם אך מבטיחה שאחרי שהחתונה תסתיים אעדכן את שם האולם. האולפ הודיע להם שאם ברצונם חופה הם חייבים להזמין את המעצבת של האולם ולשלם לה באופן עצמאי. התשלום שהיא ביקשה כמעט עבור מינימום היה 1000 דולר. שאלתי אותם אם זה נראה להלם הגיוני כזה סכום ואם הם בדקו את שוק מעצבי החופות ואז הם אמרו משהו מדהים: אין באולם בכלל חופה. הדם המרוקאי שבי השתולל ועוד באותו הרגע הרמתי טלפון לאולם(בנוכחותם כמובן ..) הצגתי את עצמי, סיפרתי שאני מנהלת פורום חתונות..לא הזכרתי במי מדובר אבל אמרתי שלטובתם מסתובבת שמועה מכוערת שאין להם אפשרות לערוך חתונות אצלם משום שהם לא מחזיקים במקום חופה. שאלתי אם זה נכון שהמקום מיועד רק עבור בר מצוות ובריתות. אתם הייתם צריכים לשמוע את בעל המקום נטרףףףףףףףף. "מה פתאום, יש אצלנו חתונות"!!. ואז שאלתי אותו איך הוא עורך חתונה מבלי שתהיה לו חופה במקום שזה בגדר אלף בית במקום שאמורים לערוך בו טקס נישואים.. ואז הוא אמר לי משהו כמו:יש לנו חופה, אמנם לא מקושטת אבל בהחלט חופה.. אז שאלתתי אותו למה הוא שולח למעצבת ואומר לאנשים שזו הדרך היחידה ואז ענה לי מר בריון "יאללה יאללה לא מעוניין לתת לך הסברים.. אז בבקשה. תראו התנהגות. אני כל כך מבינה אותך שרון של בן. פשוט אל תוותרי. תתמקחי כל עוד את יכולה.

sharon_bn

New member
תודה, אבל אנחנו לא כאלה

אנחנו גם שונאים להתווכח, אבל נראה לי שאני אשריין כאן את אבא של בן והא כבר יראה להם "מי הבוס"....

dorlim

New member
אני חייב להגיד משהו

הוצאות החתונה הן אדירות. סך הכל כל אחד רוצה שביום החשוב הזה הוא ואורחיו יהנו. כל אחד רוצה גם שהחתונה שלו תיזכר כמשהו יפה. אבל!!! כל מי שמתעסק עם מתחתנים יודע את זה ומנצל את זה. מגדילים לעשות גני אירועם מסויימים. (ואנחנו יודעים - היינו בהמון המון גנים עד שהחלטנו). יש גני אירועים שמבקשים מחיר גבוה מאד רק בגלל ה"שם" שלהם, או בגלל שהם "נחשבים". זה בעיקר בגלל שתמיד יהיו אנשים שישלמו את הכסף כדי שיוכלו להגיד שהם התחתנו במקום זה או אחר, בלי שום קשר ליופי המקום, רמת השירות והאוכל וכו´. לדעתי, עם היצע הגנים היום, ניתן למצוא מספר רב של מקומות איכותיים ויפים שלא דורשים סכומי עתק. למה לשלם עשרות אלפי שקלים יותר על משהו שאתה לא נהנה ממנו או יכול ליהנות ממנו באותה המידה, בעשרות אלפי שקלים פחות? שלא תבינון לא נכון, אין לי בעיה עם אף אחד שעורך את החתונה שלו במקום כזה, אבל אני, שמממן לבד את כל העסק ללא עזרה, לא רואה טעם להכנס להרפתקאות פיננסיות מיותרות בשביל ערב אחד, שבגללו אני אתחיל את חיינו המשותפים במינוס

למעלה