מה יהיה עם

get well

New member
מה יהיה עם ../images/Emo43.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הם לא מבינים שאני מכורה
אין פורומים אין צ'אט...
... מה אני אמורה לעשות
.... תנו חיזוק אנשושים...

get well

New member
../images/Emo163.gifסקר נחמד ומיותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה עשיתם בזמן שלא היה תפוז

Jany

New member
הממ...

לא יודעת מתי האתר הוקם, אבל לפני שהכרתי אותו בכלל, הייתי מתעפצת מול ה-TV וזהו... בורינג לייף איי הב :)

get well

New member
לא הבנתם את השאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השאלה הייתה מה עשיתם ב2 היממות האחרונות שתפוז שבת.. אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור...

אורי-

New member
אני לא ידעתי על זה שלא היה תפוז

אבל תשובה בכל זאת (לא על פי סדר מחייב): שכבתי מול הים , עישנתי נרגילה , שתיתי תה , שתיתי מים , שיחקתי שש בש , שתיתי תה , עישנתי סיגריה , שתיתי מים , עישנתי נרגילה , נישנשתי איזה פיתות וטחינה , שתיתי תה , שתיתי מים , הסתובבתי , נכנסתי למים , הסתובבתי קצת בין באסטות , פגשתי אנשים מעניינים , פגשתי אנשים משעממים , וחוזר חלילה.

PooKiPsiT

New member
אני צריכה שתסביר לי משהו...

איך אפשר לשתות כל כך הרבה תה בקיץ?!?

אורי-

New member
מסתבר שאפשר ../images/Emo178.gif

באמת שלא חשבתי על זה שחם , כי לא היה כל כך נורא. והתה לא כזה טעים אגב , הוא ממש מר.

PooKiPsiT

New member
אני עשיתי מבחן אמי"ר..

ולפני זה גם תרגלתי כמה מבחנים
וניסיתי לזכור פירושים של כמה מילים ששלמרבה ההפתעה אשכרה הופיעו במבחן!! ולמרבה הצער לא זכרתי את הפירוש שלהן...
זה היה מוזר ומעצבן, ונקוה שזה לא יעלה לי בלימודי אנגלית באוקטובר..

Jany

New member
אוף, כול הזמן שאני שומעת משהו על

מבחן האמי"ר הזה, יש לי התכווצות בבטן... אני אמורה לעשות אותו עוד שבוע וחצי ואני מפחדת מהמבחן הזה... אני מפחדת להיתקע ברמה לא ממש גבוהה... אוף! :\ וזה יכול לעלות גם לי בלימודים מאוקטובר...

Jany

New member
זה מבחן שבודק את הידע שלך באנגלית

בשביל לשבץ אותך ברמה המתאימה לך לפני שאתה מתחיל ללמוד ללימודים אקדמאיים, או לקבל פטור מאנגלית.

PooKiPsiT

New member
הוא מתיימר לבדוק ידע, אבל זה לא

בדיוק ככה במציאות. מה שהוא בודק זה קודם כל כמה מהר אתה מסוגל לקרוא ואח"כ אוצר מילים (קריאה בלבד, לא כתיבה). וזהו. לדומגא, יש שם שני קטעים (באורך של האנסינים בבגרות בערך) שלכל אחד מהם יש 5 שאלות (10 שאלות ביחד) ויש לך משהו כמו 12 דקות לענות על שניהם. הוא לא בודק דקדוק, ידע של חוקים, אם אתה יודע לכתוב באנגלית בלי שגיאות, אם אתה יודע לכתוב משפטים מורכבים וכאלה...כלום. זה לא נקרא לדעת אנגלית לדעתי. ואם זה בודק ידע, אז תסבירו לי למה יש לי 97 ב5 יחידות ולא הוצאתי פטור בפסיכומטרי?!?!?
טוב מספיק עם התסכול שלי.....נראה מה יהיו התוצאות של האמי"ר הזה..

Jany

New member
אני יודעת אני לומדת עכשיו עם

חוברות הלימוד של אמי"ר, וזה לדעתי ברמה יותר קלה ממה שהיה לי בבגרות... אבל נראה מה יהיה... בהצלחה דרך אגב :) מה את הולכת ללמוד? איפה?

PooKiPsiT

New member
באמת?

האוצר מילים אמור להיות ברמה קצת יותר גבוהה מהבגרות. אבל אם את אומרת שזה נראה לך קל יותר, אז באמת שאין לך תירוץ להיות לחוצה... ואני הולכת ללמוד הנדסה (אלק') באוניברסיטת תל אביב.

A-T

New member
חחחח.....איזה קטע

גם לי יש 97 ב5 יח' אנגלית ואני ברמה של מתקדמים 2

PooKiPsiT

New member
וקצת יותר בפשטות

זה בדיוק כמו פסיכומטרי, אבל רק החלקים של האנגלית.

Jany

New member
וואו, נשמע נחמד, וקשה הייתי אומרת..

אני נורא רציתי ללמוד בת"א מכמה סיבות, אבל החלטתי ללמוד במכללת עמק יזרעאל בסוף, אני הולכת ללמוד תקשורת.

PooKiPsiT

New member
עוד שבוע וחצי?!

יש לך מועד מיוחד או משהו..? ואם זה מעודד אותך, עשיתי גם פסיכומטרי ומשום מה הרמה של האנגלית באמי"ר הייתה לי הרבה יותר קלה (או שסתם נתקעתי עם פסיכומטרי קשה..). אגב - לקרוא ספר זאת הדרך הכי טובה להתכונן למבחן. זה ממש משפר את הקצב של הקריאה שזה מה שהכי חשוב בתכלס (וגם את האוצר מילים..). don't worry be happy

למעלה