מה יהיה שיר השנה שלכם?

מה יהיה שיר השנה שלכם?

הגיע עת המצעדים השנתיים ואשמח אם תוכלו לעזור לי על ידי הצבעה במצעדים השונים. אני מצרף לינק עם רשימת הצבעות בהן השירים שלי "הלילה יעבור" ו - "נגמר בחזרה" מועמדים לתואר שיר השנה ובנוסף גם אני (יפתי , ifty) מועמד לתואר תגלית השנה. אשמח מאוד אם תעזרו לי להגשים חלום. תודה מראש לכולם, יפתי הצבעות

The Rattlesnake

New member
מה שבטוח לא השיר שלך!

סורי אבל האלבום שלך פשוט נע בין 50סנט לבין הבקסטריז בויז! לא יאמן שיר עם שרונה פיק איך איך אפשר לעשות כזה דבר נורא?!?

A dirr

New member
אני הצבעתי לך בגלגל"צ...

מגיע לך אחרי כל המאמץ... באמת שרציתי לקנות את הדיסק שלך... הגעתי לטאוור רקורדס, שאלתי את המוכר יש לך את הדיסק החדש של יפתי? הוא שאל מי? זה להקה מחו"ל? אמרתי לא, אתה לא מכיר את "הלילה יעבור?" הוא דפק לי מבט, חיטט במחשב ואמר אהה, יפתי כן, קיבלנו את זה לא האמנתי שמישהו יבקש, חשבתי שזה יעלה אבק על המדף... אבל לא היה לי מזומן באותו רגע. אבל אני אקנה. אבל שיר עם שרונה פיק? יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת.

hcsneB

New member
אז למה אתה קונה בכלל? כדי לתמוך בסצנה ריספקט?

A dirr

New member
../images/Emo31.gif

ולא רק כדי לתמוך בסצנה, אני אקנה את הדיסק כי יש לו אחלה שירים ואחלה הפקות. וחוץ מזה, מה רע בלתמוך בסצנה? כאילו זאת מילה גסה? בגלל שאני לא הייטר, ציני, חסר חיים שזורק תגובות לאוויר כדי למשוך גיחוחים סתמיים מאחורי מסך מטופש אני אמור להיות פאקינג קונפורמיסט ולהיות ציני כמוכם, אז אני לא ארד לרמה שלכם, מצטער.

volatile

New member
גב

אין טעם בתמיכה עיוורת. גם אני הייתי קונה פעם כל דיסק של היפ-הופ ישראלי. לא מתמיכה אלא מתקווה שיהיה שם משהו טוב, היום יש לי כמה דיסקים מסריחים שקניתי ב - 50 שקל ואני לא יכול למכור אותם משומשים ביותר מחמש שקל מאחר ומוכרים אותם במבצע ברשתות חדש דנדש באיזה 10-30 שקל. אם אהבת את הדיסק תקנה לא אומר שלא, אבל לא נראה שאתה ממש מת על הדיסק של יפתי (בעיני זה מובן וממש לא בקטע הייטרי. פשוט זה לא דיסק ברמה, ואני לא מדבר על איכות ההקלטה או ההפקות) אבל לקנות משהו כדי לתמוך "בסצנה" זה דבילי בעיקר שכבר כמה שנים אין פה שום סצנה אלא אמנים שחלקם די מנותקים מהוויה מקומית. ייפתי פנה לשוק של הרדיו שזה צעד נכון שאין עליו מחלוקת אבל מלבד הודעות בפורום הוא לא ממש פתח במות במועדוני היפ-הופ בארץ, הוא לא ממש מוערב ב"סצנה" שקיימת לצערי רק בת"א והוא לא ממש תמך ועזר לאמנים אחרים, כך שאני לא מרגיש מראש שזו סיבה מספיק טובה ללכת ולקנות אלבום בכסף שעבדת קשה בשבילו אבל בטח לא מרגיש שום סוג של התחייבות פנימית לעזור ולקדם אותו כי אני פשוט חושב שהמוזיקה שלו משעממת.

DJ$upreme

New member
מה אתה רוצה?

הוא אוהב את השירים, אוהב את ההפקות ובנוסף רוצה לתמוך באמן הישראלי הצעיר היחיד שהוציא ריליס בחצי שנה אם לא בשנה האחרונה בז'אנר שהוא אוהב. בספר שלי הוא עשה בדיוק את מה שהוא אמור לעשות.

volatile

New member
אני לא באתי כדי לבקר אותו

אני הרגשתי סתירה מסויימת בהודעה שלו ייתכן ואני רואה דברים שלא שם. אם הוא אוהב כמו שאמרתי אני לא חושב שיש שאלה האם הוא צריך לקנות או לא. זה מתבקש שהוא יקנה.

A dirr

New member
לא קונה כל היפ הופ ישראלי...

וגם לא ציינתי את זה בהודעה. יש מספיק אלבומי היפ הופ ישראלי שאני לא מתחבר אליהם ואני גם לא ארכוש אותם כי זה לא מדבר אלי. זאת גם לא תמיכה עיוורת, אני קונה את זה כמו שאמרת מתקווה שיהיה משהו טוב, אולי אני עוד צעיר ולא רואה את זה כמו שאתה רואה את זה היום, אני לא יודע איזה דיסקים יש לך במאגר הישראלי, אבל אם אתה מאוכזב כנראה שאתה יודע מה הן המסקנות שלך. ספציפית ליפתי אני אוהב את המוזיקה, אוהב את הסגנון של המיינסטרים שהוא סיגל לעצמו ממש כמו שציינת, גם אם הוא לא פוצץ במות בארץ לפי דעתי הוא ממש מוכשר ואני לא רואה שום סיבה שאני לא אלך ואוציא 50 שקל מהכיס שלי כדי לראות מה הבן אדם הזה חושב. רק כל מי שפותח במות במועדונים בארץ ומקדם את ה"סצנה" ומוציא אלבום אני ארוץ ואקנה אותו? כמו שאתה עבדת קשה על הכסף אני בטוח שהוא עבד קשה על הדיסק ואנחנו יודעים שהוא לא עובד על האלבום הזה חצי שנה\שנה.

volatile

New member
הטענה על קידום הסצנה

הייתה כקונטרה לטענה שצריך לתמוך בסצנה המקומית. כמו שרשמתי לניר למעלה הרגשתי סתירה מסויימת, אחרי ההודעה הזאת אני מבין שאתה באמת ותמים אוהב אותו אז אין לי מה להגיד לזה :) על טעם ועל ריח...

אין שום דבר רע בזה שדיסק ישאר על המדף

לא קונה דיסק רק בגלל שאני יודע שמשהו עבד קשה בשבילו אם אני יודע שהמוסיקה לא לטעמי. מאמץ הוא (לרוב) לא מדד לאיכות בצורה זו למשל שטיקים של עבודת יד לא עושים לי את זה. ולגבי הטענה של "לתמוך בסצנה" אני תומך במה שאני אוהב ובמה שטוב בעיני, לא בסצנה מסוימת. די. נגמר הקטע של לקנות משהו רק בגלל שמשהו מ"הסצנה" עשה אותו.

A dirr

New member
מסכים - אתה לא שולל את מה שאני אומר.

לציין שוב שאני אוהב את המוזיקה שיפתי עושה?

tomoshe

New member
המצעד של גלגלצ - הבחירות שלי

המתוקות האחרונות - אריק ברמן החיים - שלמה ארצי ומוקי Becoming insane - Infected mushroom אם אפגוש את אלוהים - התקווה 6 כל הציפורים - הראל סקעת לאב בוי (Love boy) - דנה אינטרנשיונל כפתור אדום (Push the button) - טיפקס מיליון פעם - מלכת הפלקט נוף אחר - יוני בלוך ומעל כולם שיר השנה: מכונת השירים הגדולה - חמי רודנר אוי. שכחתי להצביע ליפתי. אוי יויוי.

tomoshe

New member
כן. אנא האר את עינינו - מה יותר טוב?

הייתה שנה דלה למדי.

למעלה