מה יהיה שיר השנה שלכם?

1uLtRaSoNiC1

New member
אחרי מבט לשם

לא מצאתי 10 שירים מספיק טובים... אבל הייתי צריך לשים את "מהר מדי" וכמובן את "עולה ויורד" של נועם רותם...

Funky Giraffe

New member
'שווים' של דנקר ובוטנר

אחד הלחנים\עיבודים הכי יום זכרון שהיו ב10 שנים האחרונות, משהו חזק. כאילו, חרא של טקסט, כן? אבל לחן ענק. כנ"ל 'בא מן השתיקה', בהחלט יום זכרון... מעבר לזה ממש אהבתי את "שיר געגועים" של אותו קובי אפללו מ'בא מן השתיקה', טוקמן של ש"ס, מוכן לאהבה של ש"ס, אנצל של מוש בן ארי וסיבה לעזוב של יוני בלוך (אם הוא הספיק להכנס). מעבר לאלו, הרוב המוחץ שם חרא מזוקק.

1uLtRaSoNiC1

New member
שווים של דנקר ובוטנר

זה גם חרא מזוקק, כנ"ל הקובי אפללו הזה... אפשר להגיד שדי שנאתי את כל מה שרשמת שם...מוש בן ארי הוא הדמות הכי מעצבנת במוזיקה הישראלית כרגע... ויש לו תחרות

Funky Giraffe

New member
דמות מעצבנת? למה הייטה? השיר עצמו גדול

"אנצל" אחד המגניבים, אין מה לעשות עם זה, הפקה מדוייקת ומשוייפת על כל השפיצים הכי קטנים שלה ושווים הוא חרא מזוקק כי השירה בו עלובה והטקסט שלו זה חרא, אבל הלחן עצמו גדול. וקובי אפללו מלך, אין מה להגיד. וקצת התלבלבתי, מוכן לאהבה של שבן ולא של ש"ס :E

1uLtRaSoNiC1

New member
אני שונא את השיר הזה...אין בו שום תכלית

בכלל מוש בן ארי משעמם ומעפן... ולא מצאתי שום דבר טוב בשווים...הלחן זה אותו לחן שיש בכל שיר בערך עכשיו... וקובי אפללו יכול לחזור לירקניה שלו בשוק הכרמל... ושלומי שבן כלי...אבל לא זכור לי ששמעתי את השיר הזה שלו...

Funky Giraffe

New member
זה היה הסינגל הראשון מהדיסק החדש שלו

זה שבקליפ שלו מככב צ'רצ'יל על כיסא נוח בים.

tomoshe

New member
האמת שחסרים שם כמה שירים טובים מהשנה

ג'ירפות - גג [נהדר, אבל אני לא זוכר אם זה מהשנה] הבנות נחמה - SO FAR קוואמי - מלחמת פופ אדיר אוחיון - לצלול

volatile

New member
שכחת את הטעם שלך בחו"ל

יש שם אולי 4 שירים טובים ברשימה שלך.

tomoshe

New member
תשים לב לרשימה ממנה בחרתי

הייתה שנה דלה מה לעשות.

idk

New member
הבחירות-

becoming insane- infected mushroom משא ומתן- מוש בן ארי טוקמן- שחר סוויסה אם אפגוש את אלוהים- התקווה 6 יום חדש נפלא- אריק ברמן אנצל- מוש בן ארי בא מן השתיקה- קובי אפללו המתוקות האחרונות- אריק ברמן שיר געגועים- קובי אפללו תנו לי לשתות- כנסיית השכל זמר השנה- אריק ברמן זמרת השנה- רונה קינן (כי אף אחת מהן לא משו, גם לא היא) להקת השנה- כנסיית השכל [נכון הם הוציאו רק שירים ישנים בעיבודים חדשים, אז מה? ] פריצת השנה- התקווה 6 [כי הם הולכיםלפרוץ עוד יותר גדול סופסופ]

Funky Giraffe

New member
העיבודים החדשים של הכנסייה גאוניים

שינו אותם מהיסוד... פשוט מופע גדול אגב במופע החדש שלהם, מנגן בסקסופונים יוני דרור שהיה חלק מחלוצי החלל המקוריים ב96'

idk

New member
הייתי בהופעה שלהם בניצנים

אירחו גם את אסף אמדורסקי ואת אביתר בנאי (
) הופעה ענקית! כינורות ויולות צ'לו סקסופונים- ענק ענק

hcsneB

New member
הצבעתי לך!

סתם לא מוש בן ארי - משא ומתן כנסיית השכל - ידיים למעלה התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים נעם רותם - עולה ויורד פונץ' - עוף על כנפי הדמיון טיפקס - פוש דה באטן סוליקו ואקסום - פתאום באנו ג'ירפות - מהר מדי שלומי שבן - מוכן לאהבה חובבי ציון - רוצה בנות זמר השנה - חמי רודנר זמרת השנה - רונן קינן להקת השנה - כנסיית השכל פריצת השנה - התקווה 6

Psycho BuZZ

New member
איזה חוש הומור?

• רוצה בנות?ו volatile ו 19:48 | 29/08/07 ° אף פעםו hcsneB ו 19:51 | 29/08/07

למעלה