מה יהיה?

../images/Emo13.gifיהיה טוב

רק צריך להעזר בהרבה סבלנות. את ממגישי ספטמבר האחרון נכון? אני עדין מקווה שזה יקח פחות מ30-36 חודשים כמצוין במסמך שקיבלנו בשגרירות. אני משתדלת להיות אופטימית. מזמן רציתי לשאול את מגישי החודשים האחרונים, האם החיים איכשהו בהמתנה אצלכם? מאז שהגשנו את הטפסים אני לא רוצה לקנות רהיטים, מוצרי חשמל.... לא עושה תוכניות ארוכות טווח...... למרות שיש עוד המון זמן והכל יכול להשתנות איכשהו אני מרגישה שהכל קפוא לבנתיים. האם משהו שותף לתחושות שלי? כמובן שאת הזמן אני מנצלת לשיפור האנגלית, למידה על שוק העבודה הקנדי..... אבל פה הכל נעצר

lironshn

New member
צריך לנצל את הזמן בצורה נכונה

לחסוך כסף, לשפר את האנגלית ולהיות אופטימיים... מעניין עוד כמה מערכות בחירות אני אעבור כאן... יש למישהו איזשהו עדכון מהשגרירות? מישהו קיבל זימון לבדיקות רפואיות (בוגרי יולי-אוגוסט 2005)?

joe2b

New member
בקצב קיצור החיים של מערכות הבחירות בישראל...

נראה לי שלטווח של 3 שנים פחות או יותר את צפויה ל-4-5 מערכות בחירות... מה, לא?!

Astroo

New member
יושבים על מזוודות

אבל לא בטוחים שהרכבת תגיע אי פעם

nyanus

New member
כן כן

אני ממש מרגיש עצירה בחיים.... לא קונה שום דבר שאני חושב שיעלה הרבה להעביר. לא מחליף עבודה כי אולי יגיע טלפון מעבר לים. אני לא יודע איך חיים ככה... אי אפשר לזוז מטר קדימה פה כי מראש ידוע שזה חסר טעם. יושב בפורומים, שולח קורות חיים, קורא באתרי חדשות קנדיים ובעיקר מחזיק אצבעות. רק אלוהים יודע למה חיכינו למלחמה כדי להגיש....איזו טעות אז אל תדאגי, אני מניח שזו הרגשה די נפוצה. שנגיע לקנדה, נפצה עצמנו ונדחוף קדימה (-:

motekov

New member
אפשר לעשות כל מיני דברים

לשפר אנגלית לחסוך כסף להתכונן למבחן תיאורית הנהיגה להכין תשובות לשאלות של ראיון העבודה

leprechaungreen

New member
לפי המסלול הישן זה אמור לקחת עד שנתיים

נשאר עו 3 חודשים. ואז יגידו - חכו עוד שנה.

Astroo

New member
כן, יש להם גישה בעייתית

אני מקווה מאוד שהיחס לתושבי קנדה מצד הרשויות הוא יותר מכובד מיחסן המזלזל למועמדים להגירה

Spring Mind

New member
הסיפור שלנו מאוד דומה

גם אנחנו ממתינים וממתינים וזה לא נגמר. מאחר וכבר גרנו בקנדה מספר שנים בעבר אנחנו חשים בהבדלים העצומים ברמת החיים ונורא קשה לנו עכשיו בישראל. גם אנחנו לא קונים שום דבר שלא ניתן להעביר לקנדה בקלות, והחיים שלנו בתחושה של ציפיה לבאות. אז החלטנו להינות מכל רגע, לבלות עם המשפחות כמה שאפשר, לצאת לטיולים (למרות שהנופים בקנדה הרבה יותר יפים), לסדר את הבית עם הרהיטים הקיימים הכי יפה שאפשר, שתהיה הרגשה טובה. מי יודע כמה זמן נותר לנו לחיות במדינת ישראל, ועדיף להעביר את זה בסבבה.

dana631

New member
תודה לכל מי שניסה לעודד אותי...

למרות שלמרבה הצער לא הצלחתם

joe2b

New member
לא שאני יכול לעודד אותך...

אבל אני יכול לנסות: גם לדעתי, לא יקרה כלום באוגוסט, אבל לקראת נובמבר אני מאמין שיקרה. ואז, היות שאנו יודעים שמגישי יולי 2005 (לפחות בחלקם) כבר קיבלו זימון לבדיקות, אני מניח שכל מכסה, נמוכה ככל שתהיה, לא תוכל לעצור את הזימונים למגישי אוגוסט-ספטמבר-אוקטובר 2005. לגבי עצמנו, שהגשנו בתחילת דצמבר 2005 - אני כבר קצת יותר סקפטי ("עוד בהונגריה, הוא היה סקפטי..."
). אבל, עשיתי חשבון שבקבוצה שבין קוזמו ושנהב לבין יניב ורן היו פחות או יותר 5 חודשים (מרץ, אפריל, מאי, יוני ויולי), ואז אם תהיה שוב קבוצה של חמישה חודשים, אז זה כולל גם את דצמבר, ואולי בגלל שאנחנו ממש בתחילת דצמבר, גם אנחנו ניכנס לנגלה של סוף השנה הזו. אחרת - אוי ואבוי
- אנחנו נישאר תקועים פה עוד שנה שלמה. אבל, כמו תמיד, הכל ספקולציות.

נו באמת.

על סמך מה אתה אומר שלא יקרה כלום באוגוסט? למה דווקא בנובמבר? די כבר עם הספקולציות חסרות הבסיס. כולם מפריחים ספקולציות על ריק. לאף אחד אין מידע מה קורה ועל איזה צד מתעוררים האדונים בשגרירות. הנה הערכה שלי, מבוססת באותה מידה כמו כל הערכה אחרת: ביולי יופיטר מופיע זורח באופק של דלי, וזה בשורה טובה לאלה שהגישו במזל גדי (במיוחד אם הם בעצמם מזל תאומים). ליבשו ורוד.

Spring Mind

New member
אין הערכת זמן שמקבלים כשפותחים תיק?

חשבתי שכאשר פותחים תיק מקבלים הערכת זמן. האם למישהו יכול לספר לי עד כמה החבר'ה בשגרירות עמדו בהערכת הזמן הזו? (הקדימו או איחרו).

מקבלים הערכת זמן

שלא שווה את האימייל שהיא כתובה עליו. כל מי שעכשיו בתהליך לא עמד בהערכת הזמן שנתנו לו, או שעדיין לא הגיע לשם.

למעלה