מה יותר- חולני או גאוני?

scriewy

New member
סלח לי, אתה לא חושב

שהממשלה עצמה לא רוצה לההרס בזמן ההפצצה כאילו. לא יהיה בשר תותחים, אז מי יגן על הממשלה שמוצצת ממך תחיים ? אתה מבין על איזה עיקרון בנויות הממשלות בכלל ? פסיכי, בנתיים כל הפסיכים היו היחידים שדיברו אמת. בזמן שכל הנורמלים כמוך קראו להם פסיכים, לך תלמד היסטוריה, תלמד פסיכולוגיה ותירא כמה אנשים הרגו תחת המותג פסיכי, כי הם שאלו יותר מדי שאלות ולא ישבו בשקט כמו כבשות. בנתיים לא העלתי שום קונספירציה בקשר לשום דבר, אז מאיפה הקרצת תרעיון ? דינוזאורים בכלל לא קשור לקונספירציות, זה קריפטוזאולוגיה. אני האדם האחרון שיעלה על עגלה של שמועות וקונספירציות. אני לוקח הכל בחשון, וכשיקרה מה שיקרה, אתה עדיין תיהיה בשלב של "לא יתכן" "לא יכול להיות" "אני לא מאמין" במקום לפעול.

על זה בדיוק אני מדבר...

את רואה בעצמך כמשיח בגלל שאני קורא לך פסיכי... את משווה מקרים מהעבר של אנשים שקראו להם פסיכים ובסוף התברר שהם צדקו, אליך... אז ביום שיהרגו אותך (חס וחלילה) יצלבו אותך (חס ושלום) או "ישתיקו" אותך במוסד לבית משוגעים (חס וכרפס)...אתה תבין שלפעמים אבל רק לפעמים (במקרה שלך) צריך לעבוד על פי ההגיון...ועוד משהו.......אתה יכול להמשיך ולנסות לבלבל אותי במילים גבוהות כמו "קריפטוזאולוגיה" אבל תסלח לי מאוד...בן אדם שבכל ליבו מאמין שישנם עוד דינוזאורים בעולם...צריך להאמין לכל קונספירציה אפשרית על ממשלות...ואל תגדיר לי עכשיו מה זה "קריפטוזאולוגיה" כי זה לא מה שביקשתי. נ.ב אני חושב שלהסביר ל-gilliana על קונספירציות ממשלתיות זה כמו להסביר למהנדס פצצות איך לבנות פצצה. gilliana לפי מה שראיתי עד עכשיו היא אנציקלופדיה שלמה של קונספירציות (בלי להעליב).

scriewy

New member
קודם כל אני שומר

על פרופיל נמוך ולא משווה תצמי לשום דבר, ולומד מטעיות של אחרים. לאומת זאת אתה מהטיפוסים עם אצבע קלה על ההדק שקופצים למסקנות, ועובדה שאתה חושב שאתה כבר "מכיר" אותי ואיזה אדם אני. כל הכבוד קבל ח'ח. ואתה כזה נורמלי ופשוט אם אתה זורק הכל לסיר 1, מי ש"מאמין" בדינוזאורים יהאמין לכל קונספירציה ממשלתית אחרת. רשמתי כבר לפני, שאני לא מתעסק כבד בקונספירציות, כי יש כאלה מתוסבכות שכבדות אפילו לי. ובנתיים הגיון זה 1 מהדברים שחסר להרבה פה, איך שאתם מתחילים לנתח אירועים בלי מספיק ראיות, ממש חכם. והלוגיקה של הרבה פשוט "בשחקים" וקריפטו' מילה לא גבוה, זה השם של התחום. אתה סקרן חובבן. אתה צריך לבדוק כמה תחומים כדי למצוא תשובות ולשאול תשאלות הנכונות, ולא להכנס לתחום 1 עמוק עמוק עד שלא תירא דרך חזרה משם לתפיסה הראשונית שהיתה לך. כל פיסת מידע שאתה מקבל משאירה בך חותם, אם אתה לא מודע לזה יסתובב לך הראש. או שפשוט תשאר במקום ותעדוף הכל.

עשה טובה

אתה טוען שאני "מכיר" אותך בזמן שאתה "מכיר" אותי. אני מצטט "אתה זורק הכל לסיר 1" "אתה סקרן חובבן" "אתה מהטיפוסים עם אצבע קלה על ההדק שקופצים למסקנות" "כל פיסת מידע שאתה מקבל משאירה בך חותם, אם אתה לא מודע לזה יסתובב לך הראש. או שפשוט תשאר במקום ותעדוף הכל" את מבין כמה הסקת על בן אדם אחד משתי תגובות? ואז אתה גם אומר לי שאני עם אצבע קלה על ההדק שקופץ למסקנות...ואגב את כן משווה את עצמך ל"פסיכים" אני מצטט עוד פעם מהתגובה הקודמת שלך "בנתיים כל הפסיכים היו היחידים שדיברו אמת, בזמן שכל הנורמלים כמוך קראו להם פסיכים"

scriewy

New member
אני לא יודע איך העיניים שלך קוראות

אמרתי לא, ולא משווה תצמי. ואמרתי מי אתה, אחרי שהצגת את דרך חשיבתך ע'י מה שרשמת. אני לא שפטתי אותך ראשון - תחשוב קצת. תזכר מי סיבב אצבע על מי ראשון. ואחרי שאתה אומר את מה שאמרת זו תבנית התנהגות שמתאימה בדיוק לטיפוסים הפשוטים, אז אין מה להכיר פה, אפשר לקרוא אותך כמו ספר אחי, אם אתה באמת כזה. ויש רמות של פשוטים, יכול להיות גם חוקר עב'מים פשוט למרות שמודע לקיומם של חוצנים, כי הוא לא בודק כיוונים אחרים בעולם, כל הדברים בעולם קשורים איך שהוא 1 לשני, אנשים מסויימים צריכים לראות סרט כמו אפקט הפרפר כדי להבין את זה, או לשמוע על תאוריית "תנודת גל" Riple Effect, ויש שלא. אני לא מעביר ביקורת על אף 1, רק מעלה לכם מדי פעם דברים מהצד. ואתה לא אמור בכלל לסטות לשולים פרטים, הפורום קשור לעב'מים, אבל תירא סטיתה. וקריפטו' רק עוד הוכחה כמה אטומים המדענים מכל מיני תחומים ובגלל איך שלימדו אותם הם לא טורחים אפילו לבדוק דברים שרק בגלל תאוריה מדעית לא קיימים, ובלה בלה בלה אני תמיד מגיע לפקק כי צריך להתחיל להסביר פה דברים, ופעם פירטי נושא 1 טיפה ולאנשים נמס המוח, לכן אני נמנע גם עכשיו לפרט הלאה כי הרוב לא יקראו (עוד פעם, מה זה אומר על הקהל שלנו בפורום ?). אנשים שנרצחים עקב הדלפת מידע נחשבים אצלי כמקור אמין. אנשים שמתארים משו ויזואלית ששום גורם חיצוני בחיים לא הראה להם אני מקבל כמקור אמין. תגיד סתם, אתה מודע לראיה מרחוק, טלפתיה, טלקנסיס, מסע אסטראלי ? כי אם לדברים הפשוטים האלה אתה לא מודע אז אין על מה לדבר אפילו. אתה בחיים לא תעבור שלב בהבנה והגיון מעבר לבסיסי. כי לאמין למישו מפה לפה גם עם זה נכון, אני עדין יגיד אתה חייב להתנסות כדי לקלוט תמהות וכדי שלא ישאר אפילו ספק של 0.00001% שזה לא כך. אתה צריך להכיר את עצמך דבר ראשון, מה זה גוף, איך המוח עובד, האם יש עוד מרכיבים לגופינו חוץ מבשר ודם. גם כשדיברנו על ביקור במרפאות חוצנים זוכר ? התרגזת ושאלת מאיפה לכם לדעת את זה ומאיפה לכם לדעת את זה וזה וזה, ושכחתי לענות, זה בא מנסיון, קצת פה קצת שם והדברים מתבהרים טיפה בתחום ההוא והזה, ודברים מתחילים להקשר. אתה קורא קצת פה קצת שם לפי הנסיבות מסיק מסקנות (לא חייב חד משמעיות) מסנן מידע פה מסנן שם לא אוכל בכל מה שמאכילים אותך, פילטרים משתמנים יותר ויותר, המוח שלך ניהיה מכונה מיומנת בתחומים מסויימים, וזהו. וממשיכים הלאה. אבל הלאה לאן ? כל 1 והמניעים שלו, אותי מעניינים כמה דברים שאולי לחוצנים תיהיה תשובה להם. המילה שלי לא שווה כלום פה, חוץ מלהגיד שמעריב ביום שישי עולה 8.6 (לא זוכר) להזכרה: אנחנו עכשיו לא בוויכוח, שלא תחשוב. ואם נגיד אתה כן מהפשוטים, אז אתה תגיב לי ככה, בזמן קריאת הודעתי תחשוב כן כן בסדר בסדר שמענו כמוך, ותרושם משו כמו 1] אתה פסיכי סוף פסוק (או משו בתחפושת של המשמעות) 2] עזוב לא נתווכח 3] כל 1 וראיתו 4] איזה חכם אתה :)

scriewy

New member
ושכחתי גם

איך האסוציאתיביות אצלך עובדת ? אני אמרתי כל אלה שבעינך פסיכים בנתיים דיברו אמת (אתה אוטומתית נורמלי ברגע שאתה קורא למישו חוץ מעצמך פסיכי ומבדיל את עצמך מקבוצה מסוימת), אני לא קורא לעצמי דובר אמת בשום תחום, אני רק מעלה רעיונות מדי פעם. אז איפה בדיוק הקשר פה שאני קורא\מקשר תצמי לפסיכים ? ומהשתי תגובות שלך פתחת את כל הקלפים, וע'י כך הכנסת את עצמך לתבנית מסויימת. נירא לי שכחתי להגיד עוד משו, באסה

scriewy

New member
הא נזכרתי

אני לא טוען שאני מכיר אותך, בנתיים אתה משוייך חלקית לתבנית התנהגותית. אי אפשר לטעון עד הסוף על אדם מי הוא, תמיד איזה משו חדש מתגלה אפילו לאחר שנים שמכירים תבן אדם (סתם להזכרה) בנתיים זאת הערכה ראשונית לגביך באויר on the fly , לא אמרתי אתה ככה וזהו נקודה. אבל עם הנימה שהיתה לך בהודעתך הראשונה נירא שזה מה שעשית לגבי בצד שלך. גם לא מפריע לי, אני רק מראה לך שאני מבין איך אתה יכול להתנהג או להגיב (בכללי הכוונה, לא ספציפית אתה) ובדרך הגיונית\לוגית אני יתן כיווני מחשבה נוספים (במקרה הצורך) למשל איך להסתכל עלי. אני לא מדבר על טריקים כמו אצל קוסמים שגורמים לאדם פשוט ע'י רמזים סמוים בכוונה לבחור קלף מסויים. אני רק ירא עוד כיוון אם יהיה. וזה מה שאני עושה מדי פעם לנושאים שעליהם דנים פה.

רק ורק

זה מה שכולם עושים פה, מגיבים שאולים ונותנים נושאים לדיונים כולם פה כמוך! ואגב נורא טיפשי לתת את כל סוגי התגובות האפשריות שאני אתן ואז להגיד ידעתי וידעתי...כל כך שקוף ותפאטי תסלח לי... ועוד משהו תגדיר "מודע" כי אני מכיר את כל המונחים האלה שציינת אבל יש לי ספק באמינותם...

scriewy

New member
פחחחחח יש יותר מ 4 תגובות שהזכרתי

ואם ה 4 האלה הצמידו אותך לקיר ולא מצאת תגובה נוספת, אז אני מצטער. אם היתה בוחר - אתה פסיכי - זה סימן שמכל מה שאמרתי לא נירא לך הגיוני ולא הזיז לך כלום. אם היתה בוחר - עזוב לא נתווכח - סימן שאתה עדיין בשלילה, ובשלילה אפילו מפריסת המצב שהבהרתי בהודעתי. כל 1 וראיתו - סימן שאתה גם בשלילה לדברי אבל בצורה עדינה כבר. איזה חכם אתה :) - סתם ירידה עלי וציניות. בקיצור כל אלה שלילה וסימן שלא הזיז לך כלום מכל מה שאמרתי. ואמרת שזה מכסה את כל האפשרויות בעצם, אבל תירא מצאת עוד שלילה "כל כך שקוף ותפאטי או פאטתי" אם הבנתי נכון. אז אם מצאת עוד שלילה תאמין לי יש גם תגובות חיוביות, פשוט אתה לא מסכים עם דברי כנירא. תגובה חיובית, "סבבה אבל" "יתכן אבל עדיין" "יש משו בדבריך" ועוד כל מיני. אבל אתה מזויות ראיתך לא מסכים אם שום דבר ממה שאמרתי. עדיין לא נורא, אתה בא עם הגיון רקע וחינוך משלך, ואני עם שלי. ואל תדאג, אני בדיוק מפגר ואדם פשוט כמוך באותה רמה. ואני לא מתנשא מעל אף 1.

scriewy

New member
מודע הכוונה

כמו שאתה נגיד בחיים לא היתה בסין, אבל אתה מודע לקיומה של סין למרות שבחיים לא היתה שם ובחיים לא ראית אותה במו עינך חוץ מבטלויזיה.

scriewy

New member
הצחוק פחחחח לא היה במובן רע או

צוחק עליך. עדיף היה לא לרשום אותו, אפילו בעיני ככותרת הוא נירא לעגני.

טוב...בוא נסיים את הוויכוח

הוא מיותר...אף אחד לא מצליח לשכנע את השני וזה די מיותר פורום אז בוא נסיים הכל כאן שזה לא יגרר למקומות אחרים. היה נעים להתווכח איתך!

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מכירה ממשלות... זאת היתה בדיחה טובה! בכלל לא הבנת על מה אני מדברת אבל עזוב - אני לא הולכת להתחיל להכנס כאן לדיונים פוליטיים/קונספירטוריים משום שזה לא המקום. אם תרצה להמשיך את הדיון אתה מוזמן לבקר אותי ב-NRG.

למעלה