.... ().... :)))
M Message inaBottle New member 24/2/15 #116 אחלה. נסעתי לך מהפרצוף אבל זה רק כי זרקתי לך את המקל ואתה ממוקד מטרה להחזיר אותו.
D DogsPCI New member 25/2/15 #143 אמממ... בקבוקית )) שום כלב שמכבד את עצמו, לא יהיה מוכן "לעבוד" עבור - בונזו!!!     כאילו בונזו???   תפנקי באיזה - Instinct או Taste of the Wild...   אחר כך נדבר...   (משמעות חיובית קלה!!).  
אמממ... בקבוקית )) שום כלב שמכבד את עצמו, לא יהיה מוכן "לעבוד" עבור - בונזו!!!     כאילו בונזו???   תפנקי באיזה - Instinct או Taste of the Wild...   אחר כך נדבר...   (משמעות חיובית קלה!!).  
A Anna begins cc New member 24/2/15 #19 גברים. הייתי ממש שמחה להוולד גבר, אין ספק. גם נראה לי שאהיה גבר טוב יותר משאני אישה.
A Anna begins cc New member 24/2/15 #21 הפרח הזה, זה הסיגנצ'ר שלך? כי פעם, בזמנו, זה היה האייקון עם הכי הרבה דאבל מינינג בתפוז, והמשמעות השנייה שלו לא הייתה נעימה..  
הפרח הזה, זה הסיגנצ'ר שלך? כי פעם, בזמנו, זה היה האייקון עם הכי הרבה דאבל מינינג בתפוז, והמשמעות השנייה שלו לא הייתה נעימה..  
D DogsPCI New member 24/2/15 #22 אמממ... אצלי יש לו משמעות אחת בלבד... )) חיובית קלה... .   מה הייתה המשמעות הנוספת שלו בעבר? כי אולי הרגזתי בטעות כמה וכמה אנשים ).   אז לך בלי פרחים??     ובלי קשר... מה המצב אנה, את באה לפה הרבה?  
אמממ... אצלי יש לו משמעות אחת בלבד... )) חיובית קלה... .   מה הייתה המשמעות הנוספת שלו בעבר? כי אולי הרגזתי בטעות כמה וכמה אנשים ).   אז לך בלי פרחים??     ובלי קשר... מה המצב אנה, את באה לפה הרבה?  
A Anna begins cc New member 24/2/15 #23 בעבר, היית נותן אותו למישהו שבא לך רע ולא מתחשק לך להמשיך להתדייין איתו, משהו בסגנון של " אחלה. יאללה. סע לי מהפרצוף". (אולי קצת פחות ערסי.)   כל עוד אצלך זה חיובי קל, אתה מוזמן להמשיך לשלוח אותם לכיווני.
בעבר, היית נותן אותו למישהו שבא לך רע ולא מתחשק לך להמשיך להתדייין איתו, משהו בסגנון של " אחלה. יאללה. סע לי מהפרצוף". (אולי קצת פחות ערסי.)   כל עוד אצלך זה חיובי קל, אתה מוזמן להמשיך לשלוח אותם לכיווני.
D DogsPCI New member 24/2/15 #26 רגע... אז את עושה לי אצבע משולשת פה או מה???!!!!   לילה טוב...  
D DogsPCI New member 24/2/15 #27 אנה, למען הסדר הטוב... תעשי טובה...   בלי פרחים ביני ובינך, דייל?  
D DogsPCI New member 24/2/15 #29 מאיפה הבאת את השיר הזה? )) בא בול...   ואני כמובן רק צחקתי... כי -   אין מצב שאת לא תקבלי ממני פרחים... ))   ועם משמעות אחת בלבד - חיובית קלה...   לילה טוב .
מאיפה הבאת את השיר הזה? )) בא בול...   ואני כמובן רק צחקתי... כי -   אין מצב שאת לא תקבלי ממני פרחים... ))   ועם משמעות אחת בלבד - חיובית קלה...   לילה טוב .
O oops did it again New member 24/2/15 #30 זה תמיד, אבל תמיד נשמע לי כמו המשמעות השנייה. שונאת פרחים מזדרגגים!
D DogsPCI New member 24/2/15 #35 אני לא נושם... אני והשטויות שלי על הבוקר... לא ישנתי טוב, אז עכשיו אני בהיפר... ).
O oops did it again New member 24/2/15 #36 קח שקית נייר תנשום עמוק ותנשוף במשך שתי דקות. ייתכן ותרגיש סחרחורת קלה.
D DogsPCI New member 24/2/15 #37 אני אנסה לחזור לישון... אחרת אני אהיה עקום כל היום... וחבל )).   יום-טוב אופסי...