מה יותר סקסי בעינכם ?

virginsuicides

New member
מה יותר סקסי בעינכם ?../images/Emo94.gif

זמר מתופף או גיטריסט?? באופן היפוטטי כמובן

אררר שאלה קשה!

אגב למה את מקפחת את אוכלוסיית הבסיסטים?!? והבסיסטיות...
*שיעול*
ד´ארסי
*שיעול* אממ, נראה לי שזמרים. וממש קצת אחרי זה גיטריסטים. ואז בסיסטים. והנה תמונה של מישהו מאוד! חתיך. הערה: מר נוסבאום היקר מתבקש לא לשים
לתמונה.

הא! את קוראת לזה חתיך?

אל תדאגי, לא לקחתי ל -
, רק לריאות. סתם. הנה מישהו באמת חתיך.
np: weezer - undone (the sweater song)

חחח....חמוד../images/Emo13.gif

(אתה, לא ההוא) אני לא מתווכחת איתך על זה!
לה לה לה לה לה, לא שומעת
ואם כבר דיברנו על חתיכים, אז......

badphish

New member
עם כבר דיברתם על חתיכים

אז הבאת תמונה של חולה סרטן עם גיטרה? יופי שהוא בסמאשינג... עם הוא לא היה והיית רואה אותו ברחוב ספק שחיתך זאת המילה הראשונה שהייתה עולה לך לראש.... כ"מ: אהוד בנאי- הכנפה מתוקה ובאמת כל מילה מיותרת....

חולה סרטן עם גיטרה?../images/Emo46.gif

חה חה חה. מצחיק מאוד. זה די מזכיר לי איזה פריחה שהסתכלה בתמונה של בילי ואמרה לי, "מסכן, הוא קירח כי יש לו סרטן?הוא גוסס?" (בהקצנה, כמובן, לא לקחת אישית) איך אתה יכול להיות כל כך בטוח שדעתי על מיסטר קורגן לא תהיה חיובית אם אתקל בו במקרה ברחוב? ואני סומכת על הטעם שלי. מי שאני אומרת שהוא חתיך, כנראה זה מה שאני חושבת. אז אל תזלזל בטעם שלי. אני לא הייתי מזלזלת בשלך.

robert fripp

New member
כשזה טעם במוזיקה הוא לא מזלזל

כשזה טעם של איזה כוסון הזמר של X. הוא, אני ועוד רבים אחרים יזלזלו.

star breather

New member
מידת היופי שלו זה לא המדד.

זו תוספת. אם הזמר ייראה טוב, זה רק יגרום לי לרצות לראות קליפי בנוסף ללשמוע את המוזיקה. אבל אם הוא מכוער זה לא יגרום לי להפסיק לשמוע את המוזיקה, או שרק המראה יגרום לי לשמוע את המוזיקה. רוב הלהקות שאני אוהבת.. אני ממש אהבתי לפני שידעתי איך הסולנים נראים. או כל חבר להקה אחרת. ואולי מרוב האהבה שלי למוזיקה הגעתי למסקנה שגם המבצעים לא נראים כאלה גרוים בעצמם.. *חיוך אירוני* זהו. נשמע מאוד דומה למשהו שכתבתי ללירי באייסיקיו.

star breather

New member
כן, בדיוק, סבא.

כמה תיקונים - גרועים, לא גרוים. וחוצמזה - שכחתי לציין שאני בכלל לא אוהבת קליפים. הלהקה האהובה עלי היא טול, ואפילו את הקליפים שלהם (קליפים מושקעים במידה שלא תיאמן, ומאוד מאוד חזקים) אני לא רואה. ראיתי את רובם פעם או פעמיים, ולא יותר. עדיף בלי. גם קליפים של להקות אחרות אני לא רואה. רק כשחברות מתקשרות ואומרות להדליק טלויזיה, וזה בד"כ כדי לצחוק על איזה וונאבי-רוקרים באמטיווי. זהו. np - tool - sober

star breather

New member
ניצן אהובה (משה, שקט)

אני מצטערת, בתמונה הזאת הוא פשוט נראה.. רע. אין מה לעשות. אני בטוחה שיש תמונות יותר יפות שלו (כמו בעטיפה של הגרייטסט היטס.. לא?) אני באופן אישי חושבת *אאוץ´* שהוא מאוד יפה. מאוד. אבל.. לא בתמונה הזאת.

badphish

New member
אממ אני עדין חושב שאת אומרת שהוא

יפה רק בגלל שאת אוהבת את המוזיקה שלו.... (שגם אני אוהב...) מעבר לזה זוהר אחי לפחות אתה פה כדי לחזק את עמדתי כ"מ ל: pink floyd- the great gig in the sky אממ פה באמת אין מה להוסיף...

sally b

New member
*גיחוך* ../images/Emo9.gif

מקבלת אצבעות..? היא לא נמצאת ברגע של כאב כרוני וייסורים קשים? או משהו? הריון? אצבעות?? ממפף. *מחוייכת*

למעלה