מה יותר סקסי בעינכם ?

star breather

New member
ככה -

באסיסט מתופף סולן גיטריסט סורי, גיטרה לא עושה לי את זה. בס כן, לעומת זאת..

Greenies

New member
כן...

זה יהיה גם הדירוג שלי באופן כללי. יש משהו מאד סקסי בבסיסטים ומתופפים. למרות שכשאני חושבת על זה, from the top of my mind, "סקסי" מעלה לי שני סולנים דווקא: טרנט רזנור (למרות שלהגדיר אותו כ"סולן" זה די עוול) ופיטר סטיל (type o neg, יותר מאיזור המטאל). וברור שהמוזיקה שמישהו עושה תשפיע על איך שאני רואה אותו. בדיוק כמו הדיעות שלו. או כל דבר אחר. סקס-אפיל, לפחות לדעתי, קשור הרבה פחות למראה החיצוני ממה שחושבים.

xero1

New member
רגע רגע רגע רגע

אתם רוצים להגיד לי שאתם מקטלגים להקות גם לפי המראה שלהם? אם כך, אז חבל.

xero1

New member
אה

ולא דווקא בקשר לשאלה הזאת, אלא בכלליות. ואם כבר: אז גיטריסטית או באסיסטית, ושתיהיה יפה.

HandsomeDevil

New member
זה לא בדיוק ככה,

אבל עזוב. יש לך תעות בחתימה, באנגליתתקנית, אם אני לא טועה, היא אמורה לצאת כך: pint is the color of life, punk is a way of life.

xero1

New member
אבל.. אבל..

אני מדבר על זה שורוד זה צבע חיים, ופאנק זה דרך ה-חיים. בגלל זה יש הבדל בין ה A וה THE.

xero1

New member
ולפי איך שאתה "תיקנת" אותי

ניראה כאילו ורוד זה צבע החיים ופאנק זה רק דרך בחיים, זה לא מה שאני התכוונתי בחתימה. אני לא יודע איך זה אצלך בקטע עם הורוד
..

HandsomeDevil

New member
LOL

דווקא לדעתי אתה כן יודע, אם אתה מבין למה אני מתכוון.... סתם.... אז, ספר לנו על דרך החיים שלך, שלפי החתימה שלך היא דרך חיים נורא פאנקיסטית. נו רן, ספר כבר...

HandsomeDevil

New member
אממ...

אם אני לא טועה, שוב, זה לא אמור להיות punt it´s a way of life. כי, כמו שלימדו אותנו בכיתה ה´, פאנק זה משהו לא מוחשי, כמו אהבה, לכן יש לומר it. שוב, תקן אותי אם אני טועה....

xero1

New member
G, אתה כזה ../images/Emo47.gif מלך

אני שמח שאתה יושב עם ספרי לימוד מכיתה ה´ ובוחן את החתימה, מעניין שדווקא עכשיו אתה עושה את זה, ולא לפני הריב הקטנטן שלנו. ובקשר לשאלה הראשונה שלך, עניתי לך בפרטי, כן כן, אני יודע שאתה רוצה שכולם יראו איזה גבר אתה ויחשבו שאתה רזה ויראו איך אתה מייבש אותי, אבל אם לא אפכת לך, כמו שכבר אמרתי - עניתי לך בפרטי.

HandsomeDevil

New member
אם הייתה זוכר את מה

שלמדנו בכיתה ה´ רן, כנראה שבכיתה ט´ היינו עדיין יושבים באותה הקבצה, אולי אפילו באותו שולחן, כי באמת חבל, הריב הזה, כמו שגם אתה אמרת, מטומטם, וחסר מטרה. חבל. דרך אגב, הגבתילך בפרטי,תקרא את זה, תחשוב קצת, תגיב, ונראה לאן העניין ימשיך. דרך אגב, אם זה דחוף, אני מחובר לmsn massenger.

star breather

New member
שכחתי משהו.

הכי יפה זה בסיסט ששר. אבא שלי הגיע למסקנה פעם שהלחנים הכי יפים בעיניו הולחנו ע"י הבסיסטים של הלהקה. בס ופסנתר, אלו הכלים האהובים עלי. אין ספק בכלל. אבא טוען שהלחנים הכי "טובים" (המרכאות האלו הן בכוונה.. טובים זה לא אובייקטיבי, במקרה הזה) הולחנו ע"י בסיסטים ופסנתרנים. זה אבא. כדוגמא הוא נתן את רוג´ר ווטרס, ועוד כמה וכמה. אני לא זוכרת, זה היה די מזמן. בכל מקרה... אני אוהבת בסיסטים ששרים. ואני אוהבת פסנתר. במיוחד בשילוב עם רוק. *חשק עז לשמוע את RV של פיית´ נו מור* *יוו, איך השיר הגיע לי לפלייליסט??* **מאושרת** אממ.. כן כן, הגיעה שעת זיוני השכל... אני עייפה. נורא עייפה. יותר מדי עייפה. דניאל נעלמה לה, אין לי מושג לאן, ואני יושבת פה, שומעת את אחד משירי פיית´ נו מור האהובים עלי ביותר (יש בכלל שירים שלהם שאני לא אוהבת? אהה, כן. כמה. גררצ.) ומזבלת בשכל על בסיסטים וסולנים ומלחינים ופסנתרנים.. I hate you, talking to myself.. Everybody´s staring at me, I´m only bleeding.. כן, כמו שאתם מבינים, השיר הזה מאוד מומלץ. שיר עם המון אנרגיה, מייק פאטון ממש משחק עם הקול שלו בצורה תיאטרלית.. בנוסף לזה, יש בו פסנתר מקסים וגיטרה חביבה ביותר. כמובן שאי אפשר בלי הבס המפורסם והתופיסט המוכשר שלהם.. יוו, אני כזאת זיינת שכל (לירי! מאחוריך! {מי שהבין הבין}) בכל מקרה, הגיע הזמן שאני אלך מפה ואטביע את עצמי בכיור. אהה, למה בכיור? כי זה יותר מאתגר מאשר באמבטיה. תשאלו את אדם. בעצם, אל תשאלו אותו. הוא בטח ישן. סיכום ההודעה - בסיסט ששר זה הכי טוב. בסיסטים מלחינים טוב (לפי אבא של קני) קני היא זיינת שכל השיר RV של פיית´ נו מור מומלץ בחום מה עוד? כלום עוד. אם אני אתחיל עם "עוד" אז זה לא ייגמר לעולם (לא השיר זה שוב!!) די. די. לנשום עמוק. np - the voices inside my head אלוהים, כמה שאני יכולה לדבר עכשיו. אני שותקת. זהו. נגמר.

sally b

New member
Knick knack paddywhack

.and give your dog a bone, baby להפסיק עם הקולה, קני. אז פסנתר את אוהבת? וכינורות לא, אה? פרר. את לא זיינת שכל כמו שאת מעצבנת אותי לפעמים. כפרה. I wanna lock Betty Crocker in the kitchen And knock her upper during supper אה, ו - RV מעולה. וזה הכל.

star breather

New member
טאאאאאל!

אהובית, ברוכה הבאה! הייתי שמה אייקון של חיבוק, אבל את תכניסי לי מכות רצח. אז כמה דברים. אין לי כלב, חוץ מהתמונה של נסטור על המדף. את אמורה לדעת את זה. קולה? לא שתיתי קולה. רק דיאט-סבן-אפ מסריח כזה. פסנתר? מאוד. כינורות? לא, ואת יודעת את זה. סורי, נועם. יותר מדי גלידה. אני צריכה לשתוק (לאא שוווובב) ארממ. RV מצוין בהחלט. שלום. np - a perfect circle - thinking of you פאק משה נוסבאום והדיקטטורה. חושבת עליך, אהובית.

sally b

New member
אואה

יו, תודה או משהו. יש לך את אלון. קוראים לזה אלון, נכון? נו, זה עם הרעמה. לא חשוב, למה לא כינורות? אני עדיין מחכה לעוגה. חושבת גם עלייך, כפרה. ההיא, נו.

star breather

New member
ארממ..

יש את אלון. אבל אלון ואמא יקרה לי (נוט) נסעו לבריכה. בעחס. באמת יש אנשים שאוהבים את האיכס הזה? כן, זה עם הרעמה. בעע, כבר גדלים לו שם תפוחי אדמה, להיפי. כי.. אני לא אוהבת כינורות. ממש לא. אם רוצים להוסיף.. ממ.. נניח, רומנטיות לשירים, אפשר להוסיף צ´לו. באמת. זה הרבה-הרבה יותר יפה. או משו. ממ.. עוגה.. כן כן, עוגה. אני רק מקווה שהיא תצא טוב (יו נואו.. עוד לא הכנתי אותה..) np - sonata arctica - letter to dana אני

sally b

New member
ראיתי שהוא מגדל שם גינת ירק.

מה עם כינור חשמלי? לא, אה? אה. נו, טוב. אחכה לך. np - Tool - Opiate פאטיש בדמי.

למעלה