זה בכלל לא שוביניסטי בעיניי, זה ממש טבעי..
לא מזמן אמרתי למישהו שהוא נורא יפה והוא ענה לי "הייתי אומר תודה, אבל אני לא יכול לקחת קרדיט על זה. זה הגנים".
והתגובה הזו הצחיקה אותי ממש.. ממתי אנחנו מסרבים למחמאות רק בגלל שהן לא באמת מגיעות לנו?
כשמביטים בבן הזוג שלי ("התיאורטי", אמרה היא במרירות מה )- גם החזה שלי מתנפח בגאווה. (לא באמת, אין לו עוד הרבה לאן להגיע..
)..
אני גם שמחה בשבילו וגם שמחה בשבילי (זה כאילו מישהו בא, טפח לי על השכם ואמר לי- "בחירה טובה..")
לגבי הסיפורים- לא אחפור לך פה על כולם אבל ארחיב על הסיפור שכבר הזכרתי.
אני ואותו חבר המכונה שמשון, חברים טובים (הייתי אומרת הכי טובים אם לא הייתי חוששת להשמע בכיתה ג') כבר 15 שנה.. לפני כמה שנים הוא יצא עם מישהי ובדייט הראשון אמר לה :"תראי, יש משהו חשוב שאני צריך לומר לך. יש את אנה (שם בדוי), היא החברה הכי טובה שלי, מאד מאד חשוב לי שהיא תאהב אותך. האמת היא שאם היא לא תאשר אותך, לא בטוח שנוכל להיות ביחד"..
שבוע או שבועיים אחר כך, נפגשנו כולם, שמשון הביא את הבחורה הזו ופגשנו אותה. במשך כל הערב אני עושה את מירב המאמצים להיות הכי לבבית שאפשר והיא מפנה לי כתף קרה. אני שואלת שאלות ונענית בתשובות לקוניות במקרה הטוב ובשתיקה רועמת במקרה הרע.. המצב הזה נמשך קרוב לחצי שנה, בה אנחנו מתראים לפחות פעם בשבוע, היא קרירה אליי, אני מנסה, שמשון משתגע ועושה לי שיחות ליליות של "אבל למה, למה אתן לא מסתדרות? למה את לא מתאמצת מספיק? תתקשרי אלייה, תקבעי איתה לקפה רק שתיכן, בבקשה תמשיכי לנסות, זה נורא חשוב לי.."
אחרי חצי שנה נמאס לי, שברתי את הכלים, הפסקתי לנסות. לאט לאט, ככל שהתרחקתי, היא התקרבה.. בסוף הפכנו להיות חברות מאד מאד טובות (אבל אז הם נפרדו, אחרי שנתיים וחצי
)
באחת השיחות שניהלנו אחרי שהפכנו להיות חברות- היא סיפרה לי מה שמשון אמר לה באותו דייט ראשון..
העצבים שהרגשתי באותו רגע, בלתי ניתנים לתיאור.
החמאר בן חמאר הזה נוזף בי שאני לא מנסה מספיק, אני מסתובבת חצי שנה בתחושה מגעילה שמשהו בסיסי בי מעורר כזה אנטיגוניזם באדם אחר ואין לי מושג מה זה, אני מתחנפת אליה כאילו חיי תלויים בדבר- והאדיוט הזה לא מבין שהוא במו ידיו הרס את הקשר עוד לפני שהוא התחיל!
בחורה דומיננטית בחיים של הגבר שלך זה מלחיץ ומאיים מספיק עוד בלי לשמוע שטויות כאלה בדייט הראשון!
הוא קיבל נזיפה חמורה,
כל שאר הבנים קיבלו את אותו נאום
ומה קרה עם החברה הנוכחית שלו? אותו סיפור.
ממש לפני חודש נודע לי שכשהם התחילו לצאת (והם כבר 4 וחצי שנים ביחד) הוא עשה לה פחות או יותר את אותו נאום, על החשיבות שלי בחייו וכמה זה קריטי שאני אסתדר אותה..
לך תנסה להסביר על דינמיקה בין נשים לגבר..