מה יצא לי ממפגש מנהלי הפורומים...?

MARMELAD

New member
מה יצא לי ממפגש מנהלי הפורומים...?

הידעתם - אתמול היה מפגש מנהלי פורומים. הלכנו לבית ציוני אמריקה, הכרנו את כל החבר´ה, שמענו הרצאות מאלפות (טוב, זה כי אני הייתי אחראי על ההרצאות
) ובכלל היה שיגי. בקיצור - אחרי מפגש המנהלים המרגש שמנו פעמינו - צפניה, עינת מירון, האנקי דורי, לילי נמר ואנוכי לבית קפה. אבל זה לא החלק המעניין. כי אחרי שיצאנו מבית הקפה, וחזרנו לבית ציוני אמריקה לאסוף את האופנוע ולנסוע הביתה - ראינו מישהו יושב על הספסל, עם הראש מורכן, ונראה עצוב ביותר. עכשיו, בד"כ אנשים עצובים לא מעניינים אותי. רק שהעצוב הזה היה חמוד. וקארה בלונדיני תמיד עושה לי את זה. בקיצור - החלטנו לפצוח איתו בדיבורים. "תגיד"... מלמלנו "לא היית במפגש המנהלים עכשיו...?" "לא..." הוא ענה. "איזה מפגש מנהלים..?" "אהההה.... זה מפגש של איזה אתר אינטרנט.. לא חשוב..." "וואלה.." הוא חייך (שיניים לבנות). נגמרה השיחה, אז השתרכנו לכיוון האופנוע בחזרה. עכשיו מה - הבחור נראה נהדר, שיניים לבנות, מחייך, מסתכל לכיוון שלנו, ואני ולילי נמר כבר ליד האופנוע - בדרך הביתה - מה עושים? יש פתרון. לילי, נבחתי - לכי לסופרמרקט ותישארי שם עשר דקות. מה אני אעשה בסופר ?? שאלה לילי באימה. תקני משהו.. לא חשוב מה. אה, נזכרה לילי. אני צריכה קולה. תביא לי כסף. סיננתי קללה והושטתי לה את הארנק. היא נכנסה לסופר - ואני - מה יכולתי לעשות? התיישבתי לידו. הוא ביקש - וקיבל סיגריה. אני עשיתי את עצמי משועמם מלחכות לחברתי היקרה ופיתחתי סמול טוק של שעמום. מסתבר שהבחור הרבה יותר חמוד משחשבתי. תוך כדי שיחה הוא סיפר לי על איזו מסיבה שהוא הולך אליה - מסוג המסיבות סלעולם כף רגלי לא תדרוך בהם - "אה, " אמרתי לו "נשמע לי מעולה"... וכמובן שהוא הזמין אותי להצטרף. הייתה לו ברירה? (*לא) ומאחר והייתי צריך ללכת הביתה - החלפנו טלפונים. ובלילה, הרבה אחרי שלילי כבר נעלמה מהאופק - עשיתי לבחור צלצול - ואכן - הוא שמח לשמוע אותי. עכשיו - מה קרה אח"כ, זה לא רבלנטי. האמת? לא קרה שום דבר מעניין. אבל יכול היה לקרות. ולמה בעצם אני מספר לכם את זה...? כדי להעביר מסר אחד - טוב - שניים. האחד - הוא שאני צריך גבר - דחוף - אחרת לא הייתי מתחיל עם אנשים ברחוב. והשני - שבכל מקום יש הזדמנויות. צריך רק לאסוף אותם, בלי להתבייש ובלי להתבלבל. ואם אני יכול - כל אחד יכול. יאללה - צאו לרחובות העיר. (היום אני ב TLV - מחר אני אשתף במה היה ועם מי הייתי
)

deep ocean

New member
אתה פשוט אגדה!!

אתה להיט!!! אני רצינית
לא ממש היה לי הרבה כח לדבר במפגש (הייתי עייפה) אבל בלי לדבר איתך הרבה ראיתי שאתה בן אדם מדהים ממש!!! היה כיף לפגוש את האיש מאחורי המילים. אני רק אציין פה את מה שאמרתי לך שם. זה היה כזה שוק. תיארתי אותך כמו הבוס שלי לשעבר: צפונבון, גבוה מאד, שיער שטני-בלונדיני, וכו´... הפתעה נעימה ואהבתי בהחלט את מה שראיתי!!!!

MARMELAD

New member
../images/Emo5.gif השם ישמור

אני..? צפונבון? NEVER. אילתי עד הסוף המר. (אילתי צפונבון אולי. גר בצפון ת"א, יש אומרים. אבל אילתי
) ולמי שלא יודע דיפ אושן היא א לה בלונד ותכולת עיניים כרקפת מחומצנת. FYI.

fayd

New member
למרמלד

אוייייש מיסכן לא נורא אני בטוח שפעם הבאה אתה תצליח לקבל משהוא אבל להפסיד בחור כזה ועוד בלונדיני(יש לי משיכה עזה ובילתי מוסברת לבלונדינים) טוב אז אני מיקווה שתקבל מישהוא (אני מקווה שגם אני) טוב זהו בייי

fayd

New member
ללירוי פשוש עולם שלי

אולי היתי מגיע אבל איין לי שמץ של מושג אייפו זה ומתיי יש פגישות יש לך את המידע הזה אולייי???????

fayd

New member
ללירוי

אני מיצתער אני גלשתי בצ´אט תוך כדיי ציפיה בפטורום וכניראה שכתבתי בהודע את מה שרציתי ליכתוב בצ´אט ובנוגע להודעה שלך אז באמת אולייי

MARMELAD

New member
נו...

אז ראינו אותי שם? לא, כי אני לא ראיתי אותך. מצד שני - יכול להיות שהיית כל כך המום מאיך שאני רוקד (ולא לחיוב לצערי) שלא העזת לגשת אליי
אתמול היה חביב ב TLV. חבל שהמוזיקה הייתה מזעזעת. וגם חבל שהסלקטור היה חייב לבעס שתי ידידות שלנו שהגיעו עשר דקות לפנינו למועדון (האחת טכנאית באינטל והשנייה מורה בבי"ס יסודי) והודיע שהוא לא מכניס ילדות. גם נורא חבל שהסלקטור הזה נאלץ להכניס אותם חצי שנייה אחר כך בגלל שגם אילנה שירזי וגם היחצ"ן שלו ניגשו אליו בו זמנית וביקשו ממנו להכניס אותם. אבל כמובן - דאווין חייב להיות. לא נורא, האמת היא שמהרגע שנכנסנו די שכחנו מהטמבל שעמד בכניסה - והשתדלנו להנות. באנו קבוצה ענקית - משהו כמו שלושים איש - ועשינו די הרבה רעש ובלאגן. סיגריות, מסטיקים ובקבוקי מים עפו מיד ליד - בגדים ירדו ככל שנהיה יותר חם - ובסוף עזבנו עייפים אך מרוצים והלכנו לישון. בכל מקרה, אני עוד מחכה לאופציה אחרת לימי ששי. הדום ממש לא עומד בציפיות. ה TLV זה לא זה. למישהו יש רעיון? (לא, אני לא רוצה לצאת לדיווה, תודה
)

לירוי25

New member
בסוף הלכנו לסרט...

ידידות שלי לא הרגישו טוב, אז קבענו עם חברים ללכת לפסטיבל האירי בסינרמה, הספיקו לי בדיוק 3 דקות של מוזיקה בכדי להבין שזה לא בשבילי. אז סכמנו על סרט. כרגיל הויכוח הרגיל - לירוי רוצה אימה או מתח השאר מעדיפים סרט איכותי.. אז בשביל לא להיות שונה הלכנו ל"אמילי". אולי זה רק אני, כי האולם היה מפוצץ, אבל מבחינתי זה היה כמו פרק ארוך של "אלי מקביל", וגם לא פרק משהו.. סתמתי עד שראיתי שגם הנסיך משתעמם, ואז יצאנו החוצה.

merman

New member
דווקא אהבתי את אמילי

סרט קצת מתקתק, אבל עשוי טוב - ומבחינת הצילום ושילוב של פעלולים מאוד מרשים. מישהו ראה את עיר הילדים האבודים, של אותו בימאי? סרט די דוחה.

ביג דיל

New member
רוצים סרט איכותי?

לכו ל "העולם שבפנים". סרט עצמאי מעולה. משחקים שם ת´ורה בירץ´וסטיב בושמי, שהיו מועמדים לפרס "גלובוס הזהב" על התפקידים שלהם בו. הסרט מבוסס על הקומיקס המצליח מארצות הברית. לצערי (או לצערכם) הסרט מציג רק בתל אביב. אם אתם מחפשים משהו קליל וכייפי - תלכו לראות את "סטיקמן", סרט עצמאי מניו זילנד. הסרט ממש הפתעת המילניום - אנושי, אמיתי, קליל ומצחיק. לפי דעתי חובה.

למעלה