מה יצא לי ממפגש מנהלי הפורומים...?
הידעתם - אתמול היה מפגש מנהלי פורומים. הלכנו לבית ציוני אמריקה, הכרנו את כל החבר´ה, שמענו הרצאות מאלפות (טוב, זה כי אני הייתי אחראי על ההרצאות
) ובכלל היה שיגי. בקיצור - אחרי מפגש המנהלים המרגש שמנו פעמינו - צפניה, עינת מירון, האנקי דורי, לילי נמר ואנוכי לבית קפה. אבל זה לא החלק המעניין. כי אחרי שיצאנו מבית הקפה, וחזרנו לבית ציוני אמריקה לאסוף את האופנוע ולנסוע הביתה - ראינו מישהו יושב על הספסל, עם הראש מורכן, ונראה עצוב ביותר. עכשיו, בד"כ אנשים עצובים לא מעניינים אותי. רק שהעצוב הזה היה חמוד. וקארה בלונדיני תמיד עושה לי את זה. בקיצור - החלטנו לפצוח איתו בדיבורים. "תגיד"... מלמלנו "לא היית במפגש המנהלים עכשיו...?" "לא..." הוא ענה. "איזה מפגש מנהלים..?" "אהההה.... זה מפגש של איזה אתר אינטרנט.. לא חשוב..." "וואלה.." הוא חייך (שיניים לבנות). נגמרה השיחה, אז השתרכנו לכיוון האופנוע בחזרה. עכשיו מה - הבחור נראה נהדר, שיניים לבנות, מחייך, מסתכל לכיוון שלנו, ואני ולילי נמר כבר ליד האופנוע - בדרך הביתה - מה עושים? יש פתרון. לילי, נבחתי - לכי לסופרמרקט ותישארי שם עשר דקות. מה אני אעשה בסופר ?? שאלה לילי באימה. תקני משהו.. לא חשוב מה. אה, נזכרה לילי. אני צריכה קולה. תביא לי כסף. סיננתי קללה והושטתי לה את הארנק. היא נכנסה לסופר - ואני - מה יכולתי לעשות? התיישבתי לידו. הוא ביקש - וקיבל סיגריה. אני עשיתי את עצמי משועמם מלחכות לחברתי היקרה ופיתחתי סמול טוק של שעמום. מסתבר שהבחור הרבה יותר חמוד משחשבתי. תוך כדי שיחה הוא סיפר לי על איזו מסיבה שהוא הולך אליה - מסוג המסיבות סלעולם כף רגלי לא תדרוך בהם - "אה, " אמרתי לו "נשמע לי מעולה"... וכמובן שהוא הזמין אותי להצטרף. הייתה לו ברירה? (*לא) ומאחר והייתי צריך ללכת הביתה - החלפנו טלפונים. ובלילה, הרבה אחרי שלילי כבר נעלמה מהאופק - עשיתי לבחור צלצול - ואכן - הוא שמח לשמוע אותי. עכשיו - מה קרה אח"כ, זה לא רבלנטי. האמת? לא קרה שום דבר מעניין. אבל יכול היה לקרות. ולמה בעצם אני מספר לכם את זה...? כדי להעביר מסר אחד - טוב - שניים. האחד - הוא שאני צריך גבר - דחוף - אחרת לא הייתי מתחיל עם אנשים ברחוב. והשני - שבכל מקום יש הזדמנויות. צריך רק לאסוף אותם, בלי להתבייש ובלי להתבלבל. ואם אני יכול - כל אחד יכול. יאללה - צאו לרחובות העיר. (היום אני ב TLV - מחר אני אשתף במה היה ועם מי הייתי
)
הידעתם - אתמול היה מפגש מנהלי פורומים. הלכנו לבית ציוני אמריקה, הכרנו את כל החבר´ה, שמענו הרצאות מאלפות (טוב, זה כי אני הייתי אחראי על ההרצאות
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)