מה יצא לי ממפגש מנהלי הפורומים...?

לירוי25

New member
האמת שאני יותר בקטע של

"קייט וליאופולד" (יו ג´קמן פשוט עושה לי את זה בטירוף!!) או "ג´יפרס קריפרס". מישהו רוצה לבוא?

ביג דיל

New member
ראיתי את ג´יפרס קריפרס...

הייתי חייב לראות אותו, כי עשיתי לו את היחס"צ. לא ישנתי שבוע וחצי בגללו. כן, אני מודה, סרטי אימה משפיעים עלי בצורה נוראה. מצד שני, נפלאות התבונה (שזכה בארבעה פסלי גלובוס הזהב) הוא סרט שאהבתי מאוד. לפי דעתי ייקח גם את האוסקר.

לא יעזור כלום

מבטא אוסטרלי זה המבטא הכי סקסי שקיים יש לי חולשה לאוסטרלים

לירוי25

New member
אם כבר אז מבטא אירי!

מבטא אוסטרלי כבר או לחלופין סקוטי מביאים לי ת´סעיף!

מבטא סקוטי זה מגעיל

נוראי בלעעעע כמו אמריקאי (שאני אישית מתעבת) אירי זה יפה ובריטי זה יפה אבל אוסטרלי זה יאמי! ולא להתווכח

לירונר

New member
אני רוצה ללכת לקייט וליאופולד....

מישהו מזמין בחורון צעיר וחביב לצאת איתו?

אמלי משעמם?!!?

וואי פעם ראשונה שאני שומעת את זה. לדעתי אמלי זה סרט מקסים. ועיר הילדים האבודים, זה לא הסרט שהם משאירים כמה ילדים על איזה אי והם צריכים להלחם אחד בשני וכו´? או שאני סתם מתבלבלת. ~אמילי~

MARMELAD

New member
נדמה לי שזה בעל זבוב דווקא

שזה סרט מטומטם אבל ספר נהדר

merman

New member
זה בעל זבוב, עיר הילדים האבודים זה

על מדען רשע, שחי בעיר משונה, וגונב חלומות או ילדים, או חלומות של ילדים למטרותיו הזדוניות. ילדה אחת קטנה ומלוכלכת יוצאת נגדו. יש בסרט משהו מאוד מטריד. לא אהבתי.

spainbar

New member
אני שונא שונא שונא סרטי אימה../images/Emo93.gif

אני לא יספר את כל הסיפור, אבל עוד מגיל קטן יש בי טראומה מסרטי אימה (עוד מתקופת פרדי קרוגר...) אני לא אוהב, אני נכנס למתח שיא, אפילו שאני יודע שזה רק סרט... ואם כבר אני הולך לראות (התעללות עצמית) אז חצי מהסרט אני עם הידיים על האוזניים.... בלי סאונד - פחות מפחיד !!!

merman

New member
אני יצאתי מכמה סרטי אימה באמצע

אנשים יודעים שהם הולכים איתי לסרטי אימה, שיש סיכוי שנתחפף באמצע כי פשוט אין בי את העוז לראות את זה עד הסוף.

לירוי25

New member
פרדי קרוגר! איזו נוסטלגיה!

פעם ראשונה שראיתי אמנם לא ישנתי באותו הלילה אבל התמכרתי!! חבל שהיום לא עושים כאלה סרטים יותר.

spainbar

New member
אני איש הנוסטלגיה... (+פועל חדש)

אני כל הזמן נזכר מדברים מהעבר, אני לא יודע מה אני יעשה בגיל 70? על מה אני ינסטלג ? (פועל חדש).. שירים, תוכניות טלויזיה, גברת פלפלת..... ברבאבא... קישקשתא.... הבית המעופף ןמג´יק בוק (מערוץ המזה"ת בשבתות בבוקר).... מקגיוור.... המסעדה הגדולה (מי זוכר?) יש משהו מוזר בהלעמיד את עצמך בסבל מול סרטי אימה, מי שראה את כפר הארורים (לפני שקיצצו לסופרמן את הכנפיים). ס´

למעלה