חהחה מצחיקה וקצת עלי... ../images/Emo23.gif
ורציתי לספר לך קצת מה עובר עלי לאחרונה היום למשל הייתי ברמת אביב החלטתי בסוף לחפש דירה שם ולא בעיר תל אביב עצמה מכמה סיבות: 1. תואר שני אומר תיזה שזה אומר שעות בספרייה, שזה אומר-כדאי לי לגור קרוב לאוניברסיטה. 2. יש כמה משרות שמתרחשות בתוך האוניברסיטה שאולי אחליט לקחת אחת מהן, אם אני אתקבל כמובן. 3. אחרי יום חיפוש דירות בתל אבי עצמה, הגעתי למסקנה שלא מתאים לי להיות חלק מהסצנה/רעש/המולה/אינטנסיביות, אלא לגור במקום רגוע יותר וכאשר ארצה לקבל קצת רעש אקפוץ לשם כשאני רוצה, והרעש לא יכפה עלי, אלא אני אבחור מתי נוח לי לקבל אותו. בואי נגיד ככה, שאחרי מגורים במושב במשך 25 שנה, ההעדפות שלי לכיוון שקט ברורות. 4. פשוט מרגישה שזה הכי נכון בשבילי-וזה בעצם הרי מה שחשוב..... מה חוץ מזה? עוברת מלא בזמן האחרון בכל תחומי חיי מתפתחת כל כל הרבה בקצב מואץ וזה בהקשר למה שכתבת-זה באמת ככה ברגע שהחלטנו להשתפר ולהרגיש טוב וללחום אין מנוס מזה אין דרך חזרה פשוט אין! ופתאום נזכרתי במקרה משעשע חזרתי מרמת אביב, ואני עוצרת בצומת והאופנוען עוצר לידי ומחייך לי ומסתכל וחשבתי שהוא רוצה משהו ואני כזה עושה לו עם היד "מה?" והוא ממשיך לחייך ואז הבנתי שהוא פשוט מחייך ושכיף לו להסתכל עלי?! ורק עכשיו אני מבינה את הקטע הזה בתור מין סימן כזה שהחיים מחייכים אלי ושאני רק צריכה שניה לעצור לרגע ולהסתכל ולהתבונן ולא לרוץ ולא ישר להניח הנחות פשוט שניה להתבונן בי ובמה שקורה מסיבי ולחוות את עצמי ואת היקום טוב יש כרגע "אוז" בטלוויזיה אחרת הייתי ממשיכה בלדבר על זה המשך יבוא (אולי) אוהבת אני