מה יקרה אם נפסיק להשתפר? מה יקרה אם

Kaya

New member
דבר אחד אני יודעת בוודאות....

אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. אחרי שבחרת בגלולב האדומה - אין מצב לחזור אחורה. כך שאם הבחירה שלנו היה להשתפר ולנסות להיות מושלמים - כל מה שנעשה מאותו רגע, בין אם זה ´להלחם´ או בין אם זה לנסות להפסיק - זה חלק מהעיניין. חלק מהמטרה שלנו לנסות ולהיות מושלמים. כך שגם אם אעזוב עכשיו ואלך לגדל חסות בצפון (כמו חבר שלי לשעבר ) או אעבור לניו-יורק לעבוד ע"מ לשכוח ולברוח (כמו עוד חבר לשעבר) או אפילו אם אתחיל לצרוך אלכוהול וסמים (כמו החבר הנוכחי...) זה לא ישנה את העובדה שזהו חלק מהתהליך. רק שכל אחד מגיע לשלב בו הוא ´נשבר´ ומנסה לעצור. אבל כמו שכתבתי בהודעה אחת כאן: אי העשייה - היא העשייה האמיתי.... והדרך היחידה גם לעשות את זה, זה להתקשר ל´סוכן סמית´ שיעלים לי את הכל ויחזיר אותי כ´מר רייגן´.... בקיצור - לא חושבת שקיימת אפשרות כזאת.
(פשוט התאהבתי בשבלולון החמוד הזה...) מרג.

Kaya

New member
מיכלוש !!

את רודפת אחריי חמודה
אז דעי לך רק שאני הרבבה יותר מהירה ממך!!!! יש לי את שבי
שאני מאמנת אותו לתחרויות...... אוהבת אותך מיליוןןןן!!!! מרג.

deep ocean

New member
חהחה מצחיקה וקצת עלי... ../images/Emo23.gif

ורציתי לספר לך קצת מה עובר עלי לאחרונה היום למשל הייתי ברמת אביב החלטתי בסוף לחפש דירה שם ולא בעיר תל אביב עצמה מכמה סיבות: 1. תואר שני אומר תיזה שזה אומר שעות בספרייה, שזה אומר-כדאי לי לגור קרוב לאוניברסיטה. 2. יש כמה משרות שמתרחשות בתוך האוניברסיטה שאולי אחליט לקחת אחת מהן, אם אני אתקבל כמובן. 3. אחרי יום חיפוש דירות בתל אבי עצמה, הגעתי למסקנה שלא מתאים לי להיות חלק מהסצנה/רעש/המולה/אינטנסיביות, אלא לגור במקום רגוע יותר וכאשר ארצה לקבל קצת רעש אקפוץ לשם כשאני רוצה, והרעש לא יכפה עלי, אלא אני אבחור מתי נוח לי לקבל אותו. בואי נגיד ככה, שאחרי מגורים במושב במשך 25 שנה, ההעדפות שלי לכיוון שקט ברורות. 4. פשוט מרגישה שזה הכי נכון בשבילי-וזה בעצם הרי מה שחשוב..... מה חוץ מזה? עוברת מלא בזמן האחרון בכל תחומי חיי מתפתחת כל כל הרבה בקצב מואץ וזה בהקשר למה שכתבת-זה באמת ככה ברגע שהחלטנו להשתפר ולהרגיש טוב וללחום אין מנוס מזה אין דרך חזרה פשוט אין! ופתאום נזכרתי במקרה משעשע חזרתי מרמת אביב, ואני עוצרת בצומת והאופנוען עוצר לידי ומחייך לי ומסתכל וחשבתי שהוא רוצה משהו ואני כזה עושה לו עם היד "מה?" והוא ממשיך לחייך ואז הבנתי שהוא פשוט מחייך ושכיף לו להסתכל עלי?! ורק עכשיו אני מבינה את הקטע הזה בתור מין סימן כזה שהחיים מחייכים אלי ושאני רק צריכה שניה לעצור לרגע ולהסתכל ולהתבונן ולא לרוץ ולא ישר להניח הנחות פשוט שניה להתבונן בי ובמה שקורה מסיבי ולחוות את עצמי ואת היקום טוב יש כרגע "אוז" בטלוויזיה אחרת הייתי ממשיכה בלדבר על זה המשך יבוא (אולי) אוהבת אני

Kaya

New member
ברוכה הבאה !!!!!!

לעיר שהכל קורה בה ולא-כלום
כמו שאת זוכרת אני כן גרה במרכז ההמולה - כי כך תמיד רציתי (להבדיל מבעלי שרצה לגור במושב..) אך לאחרונה אני מוצאת את עצמי באמת יותר ויותר רוצה שקט. אני מגלה את זה בעיקר בימי שבת בבוקר או שישי אחה"צ המאוחרות (אחרי שכולם חוזרים הביתה משנקין..). היום לדוגמא ניסיתי לנמנם קצת בסלון ואחת האזעקות של האופנועים שלמטה התחיל לצפצף..... רציתי להרוג מישהו ................ שיהיה זריא... מי ישמע איזה אופנוע..... אני שמחה בשבילך מתוקה- גרתי עם ההורים גם ברמת-אביב ובכל אזור צפון ת"א - כך שמאוד מאוד ממליצה!! איזה כיף זה.... להיות לפני עוד פרק חדש בחיים, הא???? מתגעגעת..... (שלא תבריזי יותר, שומעת???) אחרת אני אשלח אלייך את שבי
... שכרגע אני מאלפת אותו לקפוץ לצוואר...... והבת, מרג.

deep ocean

New member
וואלה ניסחת את זה יפה

הכל קורה בה ולא כלום!! ואני לא רוצה להיות חלק מזה. עכשיו ברור שאפשר לגור שם ולא לקחת חלק במשחק, או לנתב את המשחק כרצוננו, אבל עדיין לי יש את הצורך בשקט שיהיה לי במקום בו אני גרה. כן זה מדהים לפתוח את הפרק הזה בחיים שלי לעזוב את הבית לגור לבד לשכור דירה לעבור עיר להכיר אנשים חדשים לשנות את הסביבה ולחוות עוד מלא שינויים אחרים יודעת שעצם זה שאני עוברת יהיה לי כל כך טוב חופש לעשות כרצוני ועצמאות בלי לתת חשבון לאף אחד ומה שלומך ככה? תגידי את רואה את הסידרה אוז חוץ מזה שהיא סידרה מ-צ-ו-י-נ-ת יש שמה כמה גברים שווים ביותר, למשל אוריילי מכירה? פשוט הזכרת את המילה צוואר ונזכרתי בזה ניחוש למה נזכרתי? וואי וואי איך שהאסוציאציות שלי עובדות זה משהו :) מיכלי

deep ocean

New member
ועוד בנושא של להתבונן לרגע

באחד מטיולי בחו"ל ביקרתי בדיסני-וורלד. היה איזה רגע כזה שפתאום הסתכלתי על השמיים ואמרתי ואוו-אני חייבת לצלם את זה. זאת שאיתי אמרה-מה יש לך? אין שם כלום, וחוץ מזה התמונה תישרף בגלל שאת מול השמש. מזל שלא הקשבתי לה צילמתי את התמונה המדהימה הזאת שבטח בסריקה די קשה לראות מה קורה שם בייחוד שהקטנתי אותה בפוטושופ בשבילכם, כי אם היא תהיה באיכות המעולה שסרקתי אותה היא תשקול איזה מגה מינימום..וחבל לשגע אנשים. בקיצור לדעתי התמונה מביעה הרבה החיים הם עליות וירידות נצחיות פיתולים ודרכים שונות צריך רק להחליט במה לבחור וללכת עם הדרך הזאת והמסילה שם למעלה בתמונה (זאת שנוגעת בעננים) מביעה מבחינתי את האושר המוחלט רק יש פה קטש המסילה לא נגמרת היא כל הזמן ממשיכה ובגלל זה כל החיים שלנו אנחנו צריכים להשתפר (בהקשר לשאלתו של בן) כי אין דרך חזרה אם בחרנו בחיי אושר זאת דעתי כמובן. מקווה שהבנתם אותי אוהבת את כולכם מיכלי

deep ocean

New member
פעם אחת אנחנו למטה ופעם למעלה

ניתן רק לצמוח מזה לכיוון חיובי והאושר הוא שם (המסילה שם למעלה שרואים בתמונה) מחכה שנבחר להיות מאושרים ונבנה את עולמנו כפי שאנו רוצים אם קשה לזהות-זה אנשים שם שפשוט הפוכים....ועוד שניה הם מתהפכים בחזרה כאשר המסילה (=החיים) ממשיכה

~דויד~

New member
../images/Emo2.gif איזו תמונה....

ניכלוש, את בדרך הנכונה!!! אין כמו עצמאות...

~דויד~

New member
אופס........ ../images/Emo9.gif

גם את מיכלוש בדרך הנכונה ולא רק ניכלוש...

Kaya

New member
וואו !! איזו תמונה!!

מתוקה - מדהים !! כמה טוב שלא הקשבת לזאת-שהיתה-איתך
ולהלן: כמה שהדרך ארוכה ומפותלת אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק אשים מאחורי את הפחדים ואת הצער הכל הוא הכל אני חייב להמשיך כל מה שקורה אני יודע שצריך לקרות אני האש שלא תוכל לכבות המוזיקה תיקח אותי למעלה ולאופק הדרך ארוכה ללכת בה זה לחיות !" וזהו. הלכתי ........................... pooooooof מרג.

deep ocean

New member
מתה על השיר הזה!!!!!!!!

הכנסת אותי לקצב!!! ואוו!! מתה על השיר הזה הולכת עכשיו לשמוע אותו :) גם אני הולכת לישון איזה כיף שרשמת את השיר! ואוו! זה עשה לי מגניב בטירוף!!! והכניס אותי להיי של מוזיקה את יודעת כמה אני אוהבת לרקוד :) ואוו ואוו איזה יופי!

deep ocean

New member
שבק ס´-נופל וקם ../images/Emo45.gif

לפני עמוד של אש מאחורי ענן עשן השארתי עיר מתכת מאחור הולך לאן (עיר מתכת? לא בטוחה שזה מה הוא אמר) מקום שבו השמש לא מכוסה בבניינים מעבר להרים אל השדות הירוקים כי יש מקום יותר מתוק מהמקום הזה שבו הזמן יותר ארוך כמה שרק ארצה מגיע רגע זה הרגע בו צריך לחשוב לפרוש כנף לומר שלום לקום ולעזוב אל המקום שבו אני יכול להיות עצמי אחרי אלפיים שנות גלות רוצה להיות חופשי מעבר אל האופק שם שרות הציפורים לשם אני אגיע ואתה תשיר שירים כמה שהדרך ארוכה ומפותלת אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק אשאיר מאחורי את הפחדים ואת הצער הכל הוא הכל אני חייב להמשיך כל מה שקורה אני יודע שצריך לקרות אני האש שלא תוכל לכבות המוזיקה תיקח אותי למעלה ולאופק הדרך ארוכה ללכת בה זה לחיות ! הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא אפסיק ללכת אני נופל וקם נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתן עם ראש מורם כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה אני לא במירוץ ולא במלחמה הראש בעננים רגלים על האדמה כמה ארוכה היא הדרך אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא אפסיק ללכת אני נופל וקם נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא אפסיק ללכת אני עומד איתן עם ראש מורם כי אני לא אפסיק ללכת לא אפסיק ללכת...

גיל גיל

New member
../images/Emo18.gif הומור שחור!!! ../images/Emo18.gif

אפילפסיה מחלה מעצבנת, אני נופל וקם נופל וקם... את זה שר לי חבר שלי ששמו בישראל, עינב...

deep ocean

New member
אני אשלח לך אותו

ברגע שתתחבר לאי סי קיו אפשר לשלוח שם קבצים... :)

למעלה