מה יקרה אם נפסיק להשתפר? מה יקרה אם

time to fly

New member
את בסדר ../images/Emo13.gif

הכל חלק מעניין כמו שאמרת מתוכנית ענקית גדולה !!! (שלומי שואג מאחורי המסך בטונים של קונספירטור משוגע הרוצה לכבוש את העולם
) וברצינות מסכים איתך כלכך רק שכמו שכתבתי למטה, צריך עדיין לשים לב לאן הולכים, כדי שלא נברח מהדרך שלנו ושנתמיד באמת שלנו ולא באמת של האחרים שלומי

deep ocean

New member
שלומי

אל תפתח את התו-נית מהדיס- ששמה -QUICKTI!!!!!!! יש לי וי-וס, אז מ-ווה שהבנת למה הת-וונתי אני לא י-ולה לה-ליד ב-לל זה אותיות מסוימות!! דפו- הא? מי-ל ואני שמחה שאתה -ותב פה!!!

time to fly

New member
מיכל ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

לי לעומת זאת לא קרה כלום כלומר לא רק שאין לי וירוס גם לא עבד לי הקובץ כנראה בצריבה הקובץ לא נצרב טוב כי הוא לא נפרק מהזיפ או שרק מאוחר יותר הקובץ יפעל
אני חייב לסרוק את המחשב בתוכנות שהבאת לי כמובן הלוואי והייתי יכול לעזור לך אבל את האחראיתצ לעיניני וירוסים ואולי זאת הדגרך של המחשב לומר לך שנמאס לו עם עוד התקנות?
שלומי

deep ocean

New member
זה מוזר כי עכשיו אני יכולה להדפיס

ובצהרים לא יכולתי להשתמש במלא אותיות. אני יודעת, המחשב שלי מאותת לי שהוא מלא בתוכנות והוא רוצה עוד הארד דיסק, והיום אולי אני אלך להוא שקניתי ממנו את הסורק, שהוא יטפל במחשב שלי וגם אולי אקנה ממנו כנראה את ההארד דיסק הנוסף. בקשר לוירוס, כנראה אין לי וירוס, זה סתם אבל מצאתי תולעת במחשב שלי והסרתי אותה בכל אופן, הרגע חזרתי מת"א הייתי בכנס לומדי סוצילוגיה לתואר שני BORING שני ראשי החוג הסתכלו על הרגלים שלי או עלי או לא יודעת מה כי ישבתי שורה ראשונה ובאתי באיחור ולא יכולתי לא לשים לב לזה שהם הסתכלו עלי ולא על הפנים די מוזר כי אני ממש לא מחשיבה את עצמי בתור אובייקט להסתכלות בכל אופן אחר כך נתקעתי בפקק של שעה עד שהגעתי הביתה ועכשיו שחף שברה לי את אחת מהאבנים-את האבן הירוקה! האם לשמור אותה? - היא די שלמה, נשברה ממש קצת מה קורה כאשר נשברת אבן? ובכלל היא ואלעד נגעו לי באבנים ונזכרתי במה שדיברנו על זה אני מרגישה שהן ואני צריכות טיהור רציני איזה אמבטייה של שעה ולהורים שלי הרי יש ג´קוזי אבל זה בחדר שלהם ואמבטיה אין לנו אז מה עושים? :) ומחר אני נוסעת ללהבים לגייגו יש יום הולדת ולפני זה הולכת שוב לראות דירות מרגישה שאני צריכה קצת מנוחה וטיהור רציני לילה טוב מיכלי

time to fly

New member
מעניין מה קרה למחשב שפתאום הוא עובד

לא נראה לי שיש בעיה עם זה שנשברה האבן ממש לא כנראה היתה צריכה להישבר אז עכשיו יש לך שניים soo??? רק יותר טוב בשבילך לא נראה לי שצריך לתת כלכך הרבה תשומת לב לגודל האבן או מה שאת עושה עכשיו פשוט לקבל את מה שקרה ולראות את הטוב עכשיו יש לך שניים, וזהו
וגם אני ממש לא יודע איזה טיהור צריכה לעבור אבן ממש לא יודע לא יודע אם שבירה של אבן זהו סוג של נטילת אנרגייה ממש לא אז אני שמח על העשייה הרבה שלך תמסרי יום הולדת שמח כלכך לגייגו בהצלחה עם הדירות מחר וזהו אני אהיה מחר בדולפינריום המקום שאני כלכך אוהב עם החברות שלי וטל פתאום צצה לה משום מקום כנראה באמת לאמת הקוסמית יש סדר וארגון שנשגב מבינתנו תנוחי ותטהרי את כנראה צריכה זאת שלומי

deep ocean

New member
הי שלומי תודה על התשובה :))

בטח היית בדולפינריום היום אחלה!! מה רציתי לשאול אותך? עדיין לא קניתי לך לדראם&בייס והיום ראיתי שיש מבצע כרטיס כניסה לפסטיבל+נסיעה באוטובוס הלוך חזור מתל אביב זה יעזור לך? תכתוב לי בתשובה פשוט נאבד לי הטלפון והיום מצאתי את המודעה אז ביום ראשון אני אזמין מקווה שעד אז תכתוב לי פה...

דרדרית

New member
היי דיפ- בקשר לאבנים ../images/Emo57.gif

"במקרה" סיפרו לי פעם כי אבן שנשברתסיימה את עבודתה ולא "סתם נשברת" אבן ירוקה- בד"כ קשורה לבריאות וזה נראה לי טוב כי היא נשברה בגלל שעזרה וכנראה עזרה הרבה. נהוג לזרוק את האבנים שיחזרו לקוסמוס. לחילופין- לקבור אותם באדמה או בעציץ, וזה מה שאני עושה, אלא אם כן נשברה קצת ו- משאירה אצלי. יופי שהזכרתי לי- גם אני צריכה לטהר את האבנים שלי. תודה לך
ישנן תיאוריות שונות על אבנים ועל "נגיעות" בהן. אצלי רוב האבנים בסלון ואני שמחה שהן שם למרות שנוגעים בהן. אני רואה בזה שמי שצריך את האנרגיה של אותה אבן- והוא אצלי בבית- שיקח. זוהי אנרגיה מהקוסמוס. אבל יש לי גם את האבנים האישיות ששונאת וממש שונאת שנוגעים בהן. הן אצלי בחדר שינה או בתיק. טיהור של אבנים אפשר גם בכלי זכוכית ולאו דווקא באמטיה. שיהיה לך יום כייפי ותהני דרדרית

deep ocean

New member
הי דרדרית מתוקה :)))

הקטע הוא שרק קיבלתי אותה לפני כמה שבועות.....הממממממ....לא יודעת, האבן סיימה את התפקידה בהקשר הבריאותי שלי? קשה לי להאמין :) יש לי עוד עבודה רבה בתחום הזה, אבל בכל אופן כרגע טוב לי איתה, ואני שמחה שהיא נשברה, למדתי מזה כל מיני דברים יפים! :) יש לך אבנים אישיות וכאלה כלליות האמת שעדיין לא גיבשתי דיעה על זה הולכת לפי התחושה הקטע הכיפי הוא שאחיינית שלי מסתבר באמת מתלהבת מהאבנים והיא רוצה שנלך ביחד לקנות לה כמה אז אני אלך איתה ונעשה לנו איזה יום כיף כזה לילה נהדר שיהיה לך :) מיכלי ותודה על תשובתך...

chips

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

כבר היה לנו את השירשור הזה לא ? ואני אגיד שוב את דעתי אם אין שיפור יש נסיגה או שאם אין נסיגה יש הישארות במקום. (לא לכאן ולא לכאן). משעמם.

או-קיי, אז במה אנחנו צריכים להשתפר?

במה בדיוק אנחנו שואפים להיות מושלמים?

chips

New member
הכל לא?

בזוגיות , העבודה, בלימודים במשחק טניס בלה בלה בלה (אגב כל אחד חושב ששלומות זה משהו אחר . נגיד שבישבילי שלמות זה 80 בשבילך לא תיסתפק בפחות מ100 כל אחד והשלמות שלו

הכל זה אומר כלום, לא?

זאת אומרת, אם אני משקיע ב"הכל", אז אני לא יכול להשקיע יותר בדברים החשובים, לא? הרי יש סדר עדיפויות. אם, לדוגמא, יש לי 10 שעות, אני יכול להשקיע אותם בדברים שונים. אני יכול להשקיע 4 שעות בהתכוננות למבחן (בשביל לקבל "8"), אני יכול עוד 4 שעות להשקיע בבית (שיבריק) ואני יכול עוד שעתיים להשקיע במדיטציה (בשביל לפתח עוצמה אישית, נניח), ואני יכול להשקיע 10 שעות במבחן (בשביל לקבל "10"), אבל אז הבית יהיה מלוכלך ואני לא אעשה מדיטציה... אז מה סדר העדיפויות? מה זה "הכל"? יש דברים חשובים ויש דברים תפלים שסתם מבזבזים לי את הזמן ומונעים ממני להגיע לדברים החשובים... לדוגמא, אם אני אבזבז את הזמן על קשירה מושלמת של שרוכי הנעליים שלי + על צחצוח מושלם שלהם, זה יבוא על חשבון משהו אחר... שאולי הוא יותר חשוב ומהותי ובסוף אני לא אגיע בכלל לעשות אותו ואפילו לחשוב עליו... אז מה, צ´יפי, איך אני מחליט מה חשוב יותר? איך אני יודע במה באמת חשוב לי להשתפר? איך אני מחליט? שלך בן

chips

New member
לפי מה שחשוב לך כרגע

בזמן נתון. למשל : אני סטודנטית חשוב לי להצליח לקבל ציונים טובים . יש רק 24 שעות ביממה אז אעלץ לבטר על משהו . סדר עדיפויות

time to fly

New member
לא יודע אם אני יכול לענות על השאלה

הזאת... אני חושב שרק אנחנו, מבפנים, יכולים לדעת את האמת והיא תהיה תמיד נכונה לנו לאותו רגע אין מוחלט המטרה היא אחת והדרך היא כלכך רחבה צריך לשמור עליה גם אם נחטא בהליכה לפינה לא טובה שלה או נברח ממנה תמיד נדע לחזור זאת המטרה שלי גם אם ברחתי לחזור ולא להאשים או לשאול שאלות והאמת אין לי מושג באיזו דרך ללכת למשל אני שואל את עצמי אם אני צריך ללמוד עכשיו או לצאת לשיט סביב העולם האם דרך זו או זאת תעזור לי להגיע לייעדי לנקות את עברי למות להיוולד מחדש לא יודע אני רק יודע שצריך להקשיב ללב שלנו ללכת בנתיב האמת האישית והכל כבר יסתדר לטובה רק דבש רק מתוק שלומי

תרגיל נפלא לקביעת סדר עדיפויות

אבל קודם כל סיפור היא פרופסור אחד שהיה מרצה על ניהול זמן ובאחת מהסדנאות שהוא היה אמור להעביר לאנשי עסקים, התקצץ לו הזמן למחצית השעה בלבד. מה עשה, הביא עימו אקווריום גדול וריק ושם אותו על שולחן המנחה. הוציא דלי מלא אבנים גדולות, מילא את האקווריום עד אפס מקום ושאל: "האם יש באקווריום הזה מקום לעוד משהו?" אנשי העסקים מיד אמרו שלא, שהאקווריום מלא לחלוטין. או אז הוציא הפרופסור דלי מלא חצץ ושפך פנימה את החצץ עד גובא האקווריום תוך שהוא מנער את האקווריום ונותן לאבני החצץ הקטנות לכנס בינות לאבנים הגדולות. "נו?" שאל הפרופ´, "ועכשיו, ניתן להכניס עוד משהו לתוך האקווריום?" התשובות היו חצי מגומגות, חלק אמרו שכן, חלק אמרו שלא וחלק לא היו כל כך בטוחים. הוציא הפרופסור דלי מלא חול חלק, ושפך פנימה אל תוך האקווריום, שפך ושפך עד שמילא את האקווריום עד אפס מקום, תוך שהוא מנער את האקווריום כך שהחול יכנס טוב טוב בינות לכל האבנים. "ועכשיו? האם ניתן להכניס עוד משהו?" "מים" צעקו כולם, כמעט פה אחד. "נכון" אמר הפרופ´ והוציא דלי מים ומילה את האקווריום לחלוטין. "עכשיו אשאל אתכם שאלה, אם הייתי שם את המים קודם, לפני הכל, האם הייתי יכול להכניס את כל האבנים?" -"כמובן שלא" ענו אנשי העסקים. -"אז מה אתם למדים מהניסוי הקטן שלנו פה??" שאם נדע לסדר את האבנים הגדולות קודם, או את הדברים החשובים ביותר קודם, יהיה לנו הרבה יותר מקום לסדר דברים חשובים פחות... מאשר ההפך. עד כאן סיפור. ועכשיו טכניקה. מהו ההבדל בין משהו דחוף, למשהו חשוב? רוח

time to fly

New member
משהו דחוף הוא משהו שבלעדיו אולי

לא נוכל לקיים את הדברים החשובים?

הי, רוח, יופי של סיפור, אבל...

למה לא הגבת על תשובתו של time to fly ? האם לכך התכוונת??

למעלה