תדמייני לבד....
M mr lonley2 New member 24/3/15 #64 מי עובד קשה ?? אני חושב שהנשים מסביבי לא היו אוהבות את הרעיון שהתורן לי מונף
מ מחפש עיר מקלט New member 24/3/15 #48 נו דניאל?? אם אנחנו נלך בלי תחתון נקים מחדש את עיר האוהלים של גאידמק, בייחוד שאתן הולכות גם בלי. ��
נו דניאל?? אם אנחנו נלך בלי תחתון נקים מחדש את עיר האוהלים של גאידמק, בייחוד שאתן הולכות גם בלי. ��
T turangaleela1 New member 24/3/15 #53 נניח אתה הולך לתומך ברחוב ורואה מישהי בלי תחתונים, איך אתה יודע שהיא בלי??
T turangaleela1 New member 24/3/15 #61 מה הייתי צריכה ללבוש כדי שעובר אורח ברחוב ידע האם אני עם או בלי תחתונים?
מ מחפש עיר מקלט New member 24/3/15 #65 טייץ ברגע שתלבישי טייץ ישר אפשר לזהות, אותו כנ״ל לגביי טרנינג, יותר קשה לזהות עם מכנס אלגנט/ ג'ינס, במיני עם קו מותן גבוה ניתן לזהות, בשמלה קשה לזהות, אוף זה היה פוסט קשה תרתי משמע��
טייץ ברגע שתלבישי טייץ ישר אפשר לזהות, אותו כנ״ל לגביי טרנינג, יותר קשה לזהות עם מכנס אלגנט/ ג'ינס, במיני עם קו מותן גבוה ניתן לזהות, בשמלה קשה לזהות, אוף זה היה פוסט קשה תרתי משמע��
T turangaleela1 New member 24/3/15 #70 טוב תזכיר לי פעם באה ביוגה לבוא בלי תחתונים, שלא יראו שאני עם תחתונים, פדיחה