מה יש ברמדי שגורם לאנשים פתאום

מה יש ברמדי שגורם לאנשים פתאום

לחלום חלומות ? הרי גם לפני כן חלמו לא ?האם אלו חלומות אחרים ?האם כך זה אמור להיות ?

היי חני, שאלה מצויינת

נכון גם קודם חלמו. החלום מטרתו להביא להחלמה. מי שלא חולם מת. במשך זמן העירות האדם נתקף באינסוף תכנים שדורשים תשובות. החלום מאפשר למוח לעשות סדר ולקטלג דברים במקומם הראוי, להיפטר מפסולת, לעבד, ליצור, ... כמו שאיברי הגוף עושים. ההבדל שאחרי הרמדי התכנים קשורים אל התהליך העמוק. העבודה שכוח החיים עושה היא במעמקים, בעולם הסיבות, וקשור להבראה עמוקה. בדרך כלל הוא מבשר על בואה. לא מעט פעמים הסתמכתי בניהול תהליך ההבראה רק בחלומות. הסימפטומים הפיזיים לא השתנו או אפילו הורעו ולא היו לי שום אינדיקציות ברורות לטיב התהליך, למעט חלומות. הם עזרו לי להתאזר בסבלנות ולהמתין. להתערב לפני הזמן זה רע ועלול לקלקל את כל התהליך. לפעמים התהליך מתנהל במישורים סמויים ולוקח זמן עד שהם מפעפעים ומתבטאים בפיזיות. עד אז יש להתבונן ולא להפריע. זה מאוד קל להתערב ולקלקל.

גריני

New member
מעניין מאוד../images/Emo70.gif

לא ידעתי שרמדי מביא להתגברות בחלומות, ובשבילי זו סיבה מספיק טובה לקחת רמדי
וכל שנותר לי הוא להחליט במה אני רוצה שהרמדי יטפל? מה שמביא אותי לשאלה, אלישוע: האם אדם צריך להיות "חולה" כדי לטפל בהומיאופתיה או שיש תמציות ל"תחזוקה" נכונה יותר של הגוף / הנפש?

על זה אמרו חזלינו זכרונם לברכה

כל שלא חלם חלם כך וכך ימים נקרא רשע מנסיוני (ראו לעיל או למטה) החלום מפגישינו עם הצל מי שאינו פוגש את הצל, אינו מוכן לפגוש את הצל.... חלק מהריפוי כמו שגריגי אמרה קודם הדרך לריפוי עוברת דרך הצל צריך רק לזכור לא להיתקע שם... גם זה יכול לקרות

gui1

New member
הפורם פה מקדש את גרגרי החיים ../images/Emo127.gif

gui1

New member
חלומות תמיד היו נושא מעניין לפרשנות

וכאן בפיענוח כל האבנים שמרכיבים את הפסיפס שנקרא חלום זוכים להתיחסות . קצת "מלחיץ" שאין לי חלום לשתף בו את הקוראים או להבין באיזה מצב אני אם אני לא חולמת משהו בהמשכיות או ללא הרבה סמלים מה זה אומר על המצב שלי ?

את חולמת. ברגע זה.

אלא שעל מנת להבין זאת יש צורך להגדיר מחדש את המושג "חלימה". אני חולם אותך או שמה את אותי. או שמה אנחנו חלום משותף של כל חברי הפורום או אולי של כל.... אפשר ללמוד את זה. בסופו של דבר מה שקובע זה כמה ספקנות נותרת בתוכנו. התשובה של דניאל מלמדת שהכל קשור בהכל. זהו הדבר שאני שואף להראות. זו גולת הכותרת של כל הדברים. מעבר לרמדי. כך שאת חולמת אלא שאינך מחשיבה זאת כחלום וחבל. יכולתי ברגע זה לספר לך על חלום שחלמת למשל : בחלומי אני מוצאת ששמי הוא gui1. ופתאום אני מוצאת את עצמי מגיעה לאיזה מקום שבו מתאספים מידי יום כל מיני אנשים ו....

gui1

New member
לא הבנתי ככ . מה קורה עם המציאות ?

ברור שהיא אינטרפטציה שלי ולכל אחד האינטרפטציה שלו למציאות וממש באותו נושא איך זה מסתדר עם מדיטציה?

מה זה מציאות ?

מציאות - מצא אות = להבין דבר. ברגע שמבחינים באותות מוצאים. המציאות מלאה בסימנים ואותות וסמלים בדיוק כמו בחלום. אנשים באים הולכים, ולכאורה אין שום קשר ביניהם, בדיוק כמו בחלום של השינה. אם תתבונני תביני. אפשר להיות במדיטציה פעילה. כשמתבוננים זה מדיטציה, כך לפחות אני מבין.

גלי ר

New member
מה זה מציאות...../images/Emo13.gif

פעם ראיתי כתובת באיזור של פאבים: "המציאות היא אשליה הנובעת מהעדר אלכוהול" מאוד הצחיק אותי

ואני חוזרת של השאלה של גריני -

האם אני יכולה לקחת רמדי סתם כך לתחזוקה שוטפת ? מה יכולות להיות תופעות הלוואי? האם זה יכול להועיל /להזיק ?אני חושבת שאפשר להבין שאני יותר מפחדת מתרופות מאשר מהמחלה עצמה(לאחר נסיון מר של הרפואה הקונבנציונלית),מאד הייתי רוצה ,כמו שאנחנו מכניסים את הרכב שלנו לטיפול למוסך (ולאוו דווקא כשיש בעיה)לעשות את זה,האם זה אפשרי ?סליחה על שיש לי המון שאלות.

בעיקרון כן. אבל לשם כך

יש צורך באינפורמציה שתכוון אל הרמדי המתאימה. כאשר יש מצב של בריאות אין או קשה למצוא רמדי. אין רמדי לאנשים בריאים. תופעות לוואי אין, יש ראקציה, וגם לא תמיד. הראקציה הינה תגובה של האדם אל הרמדי, והיא יכולה להתבטא בכל מיני צורות, אף אחת מהן לא מסכנת חלילה את החיים, לכל היותר גורמת לחוסר נעימות זמנית. סברה נוספת וציורית שעולה בדעתי בנוגע לראקציה היא שהצד החולה מנסה לאחוז בכוח ברסן השילטון. כמו דיקטטור שיודע שימיו ספורים והוא מפעיל את מיטב הכלים שיש ברשותו כנגד כוחות ההבראה. זה ביטוי לפניקה שהוא נמצא בה. יש לך המון שאלות ועוד יהיו. לאט לאט.

orit06

New member
אין רמדי לאנשים בריאים ומצד שני...

שתי הארות: 1) ומצד שני, בימינו יש מעט מאוד אנשים שהם "בריאים" (יש יותר אנשים "בריאים יחסית"). 2) כתבת "תופעות לוואי אין" - לפי הבנתי זה כך במידה ונלקחה הרמדי המתאימה (ובפוטנץ המתאים), אלא שבמציאות לא תמיד מגיעים אליה בפגישה הראשונה ובדרך אליה עוברים כמה רמדיס אחרות שהשפעתן יכולה להראות כתופעת לוואי (גם אם חולפת ולא משאירה עקבות). כל טוב, אורית

בריאות...עניין של הגדרה

מי הוא בן אדם בריא, זה שתוצאות בדיקות הדם שלו פרפקט או אולי זה שמאוזן בין הקריירה לחיו האישיים או אולי זה שטוען שהוא מרגיש טוב אלישוע וכולם...בואו נפתח את הנושא

למעלה