מה יש ברמדי שגורם לאנשים פתאום

אם את רוצה לשמוע את

התפיסה ההומיאופתית מתארת מצב של בריאות כך שהשפע המחייה ( כוחות החיים, הסיבות ) זורם מלמעלה ועד למטה, מהרוח אל הגוף, ללא הפרעה. התוצאה היא רצון והבנה מאוחדים, אין היסוס, אין פיקפוק, התנועה החלטית וחסכונית באנרגיה והאיברים ממלאים את משימתם בשלמות. בדיקות דם תקינות הן רק היבט קטן של מושג הבריאות. את העולם הגשמי מחייה שפע רוחני. בלי זרימה מתמדת של השפע הזה אלינו הברואים, לא תיתכן שום צורת חיים ( דומם, צומח, חי, מדבר ). כולנו תלויים בזרימה שוטפת של השפע. השפע הזה כולל צורות ורמות שונות כאשר הרמה התחתונה היא מישור ההוויה שאנו חיים בו, כאן העולם הזה. מקור השפע הזה הוא עליון וכל אחד קורא לו בשם אחר, אלוהים, צ'י, כוח החיים,הרוח הגדולה, שמש, הנשר הגדול.... כל הבריאה תלויה בזרימת השפע המחיה. כאשר נוצרת הפרעה לזרימה הזו, יש סכנה לקיום. בכדי למנוע את אובדן החיים, יוצר כוח החיים מצב חדש שנקרא בפי האחרים "מחלה". תפקידה של המחלה להציל את הקיום, אך היא אינה המחלה האמיתית. המחלה האמיתית היא ההפרעה בזרימה. המצב החדש הזה מתבטא בסימפטומים ותופעות קליניות שונות, כך שניתן גם להבחין בהם בעזרת החושים ( בדיקת דם, אולטראסאונד, רנטגן...הם בסה"כ הרחבה של החושים ותו לא ). אני יודע כאילו שזה נלקח מעולם הקבלה אך זה כך. אפשר להמשיך הלאה.

מיקילוניה מה זה....כמה

אחיות יש לך

שלום אורית. לאט לאט.

-"1) ומצד שני, בימינו יש מעט מאוד אנשים שהם "בריאים" (יש יותר אנשים "בריאים יחסית")." - אמת, "הבריאות" ניבטאת מכל פינה. דיברתי כמובן ברמת העיקרון ולא ברמת השיווק. לו רציתי לומר את כל האמת הייתי כותב אין כמעט אדם שאינו צריך רמדי, ואין כמעט אדם שלא ניתן למצוא לו אחת כזו. צריך לדעת היכן ואיך לחפש. -" 2) כתבת "תופעות לוואי אין" - לפי הבנתי זה כך במידה ונלקחה הרמדי המתאימה (ובפוטנץ המתאים), אלא שבמציאות לא תמיד מגיעים אליה בפגישה הראשונה ובדרך אליה עוברים כמה רמדיס אחרות שהשפעתן יכולה להראות כתופעת לוואי (גם אם חולפת ולא משאירה עקבות)." - אין תופעות לוואי במובן המקובל של רפואה קונבנציונאלית, יש ראקציה ופרובינג. ראקציה זו תגובה של כוח החיים לרמדי וזה נחשב לתהליך ריפוי. כל רמדי שנוגעת בקצת יכולה לעורר ראקציה כזו. דווקא הרמדי המדוייקת אינה עושה ראקציה ( לא שכיח ). הרמדי המדוייקת נקראת בהומיאופתית "סימילימום" והרמדי הדומה ( קרובה ) רק בחלקה נקראת "סימילר". "פרובינג יכול להחשב כתופעת לוואי, כלומר השתלטות האנרגיה על האדם באופן זמני, ואז האדם יכול לפתח תופעות שאינו מכיר או זוכר שהיו. זה שייך לרמדי ולא לאדם. הסבירות שיתרחש תהליך של פרובינג הוא אפסי משום שהרמדי ניתנת באופן חד פעמי. רק במיקרים נדירים יחסית ואצל אנשים מאוד רגישים זה יקרה. לשמחתי אצלי לא זכור לי מקרה שבו הייתי צריך לתת אנטידוט ( משהו שיפסיק את פעולת הרמדי ). אולי בתחילת דרכי. גם אז זה חולף מהר ומעצמו. זה כמו אדם שעלה על טיסה ליעד אחר, לא נעים אבל לא נורא.

למעלה