מה יש לגברים בני 30+ מבנות בנות 19?

• פותח הנושא ebony
  • פורסם בתאריך

ebony

New member
מה יש לגברים בני 30+ מבנות בנות 19?

זה כבר הגבר השני שעבר את גיל ה30 שלו מזמן ומתחיל איתי ולא מבין מה זה לא....... מה הקטע? גברים לענות בבקשה...........................

Sefy

New member
גוף צעיר, יפיפיה, מתוק, מקסים ../images/Emo8.gif

ועד כמה שזבור לי, את לא בת 19

Sefy

New member
אנשים, תזכרו את התאריך ../images/Emo3.gif

לסחוט מבחורה תאריך יום הולדת זה לא דבר קל

ebony

New member
רק אמרתי שאני יהיה בת 20 במאי לא

אמרתי באיזה יום
מאי זה חודש ארוך

Sefy

New member
ארוך זה טוב לא ? ../images/Emo8.gif

ואם את רוצה נגלה לכולם

אורזמן

New member
נשים צעירות.....

נעים להיות עם אשה צעירה בשנים... העור חלק... ובדרך כלל שום דבר לא נפול... יש נשים צעירות ומבוגרות שכייף להיות בחברתן ומי שהתחיל איתך, אולי הגיל שלך לא עשה עליו רושם פשוט את הקסמת אותו בצורה זו או אחרת שפשוט נזל לו הריר אור

ebony

New member
לא דיברתי איתו אפילו....

הוא היה גס רוח ועקב אחרי עד כדי התקף לב קטן שהוא עשה לי..... מזל שהיו אנשים בסביבה....

אורזמן

New member
בלי שום קשר לגיל

ההתנהגות שלא לא הייתה לרוחך ולא במקום בכלל טוב שניטרלת אותו לא כולם כאלו, פשוט נתקלת בקרציה אור

תגידי תודה

איתו התחילו כאלה שהפרש השנים בנינו קצת יותר גדול מ 19-30... מה הקטע? יש כמה, לפי דעתי - 1. הגיל לא ממש חשוב לו, כנראה, יותר התרגיל... 2. לפעמים נדמה כי בחורות צעירות קלות יותר לתמרון [מה שלרוב, אגב, מתגלה כאמת לאמיתה]. 3. את מזכירה לו את אהובתו משכבר הימים
4. להסתובב עם בחורה צעירה נותן חיזוק ענק לאגו אצל חלק מהאנשים [גברים ונשים].

ebony

New member
הוא עקב אחרי....../images/Emo10.gif

מזל שהיה שם מורה להומאופטיה
ועכשיו מה הקטע למה זה נותן כזה חיזוק אגו?
אפשר לחשוב ילדה קטנה ומישהו בן 30.....

כי סביב בחורה צעירה אחת

יש אלפי גברברים צעירים גם כן, אז במידה והיא מחליטה לצאת עם המבוגר, זה מעין אישור שהוא שווה משהו ובעיקר שווה יותר מהחבר'ה שסביבה. חוץ מזה, תיאורטית - גברים נמשכים לצעירות כי הם מחפשים להפיץ את הזרע שלהם ועם בחורה צעירה זה יותר פשוט. נשים נמשכות למבוגרים כי הן מחפשות דמות אבא, שמשדרת בטחון וחום.

למעלה