מה יש לגברים בני 30+ מבנות בנות 19?

• פותח הנושא ebony
  • פורסם בתאריך
חיזוק לאגו.

שלום כולם, מזה זמן אני צופה פסיבי פה, והפעם החלטתי להגיב. סקארלט, המשפט האחרון בהודעה הוא הענין העיקרי. האגו (לפחות ככה זה אצלי). אצלי, אישית, בגילי המתקדם (55), פגישה, בילוי תמים - בבית קפה למשל, עם בחורה צעירה עושה לי את השבוע. שלא תבינו לא נכון - סקס עושה לי את זה עוד יותר טוב אבל אני ריאלי, בגילי (כמעט) ואין סיכוי אף על פי שבנסיון, בסבלנות ובויאגרה יש כמה יתרונות.

GraspOfAir

New member
גברים מבוגרים, נשים צעירות

יש הטייה תרבותית לכיוון הזה: נשים הרבה פעמים מחפשות מישהו בוגר יותר מבני גילן, וגברים מישהי צעירה. עבור הגברים: את סיבת האגו כבר אמרו, אבל בשבילי כגבר יש בצעירות גם איזשהו קסם וחיוניות שקיימים בעיקר אצל צעירות בגילן. גם לגברים צעירים יש את זה, אבל משום מה נראה לי שהרבה נשים מחפשות דווקא את הגברים שיותר בוגרים מהן מבחינה נפשית, וגיל יותר בוגר לרוב מביא גם אנשים יותר בוגרים בנפשם. עוד הטייה תרבותית היא בענין הגובה: הגבר "צריך להיות" יותר גבוה מהאישה. לי זה לא היה מפריע שהאישה תהיה יותר גבוהה, אך פגשתי נשים להן זה כן הפריע. מצטער אבוני, למרות שזה לא הטעם שלך תצטרכי לחיות עם זה שמבוגרים יותר מתחילים איתך, רק קחי את זה בקלות, כמחמאה. בקשר לזה שהם לא מבינים מה זה לא...כאן אין מה להתפשר ולהסכים.
אויר לנשימה

מה יש להם ??

אני לא גבר אבל אנסה לענות לך מנקודת מבטה של אשה. גבר בן שלושים הוא עדיין צעיר. אולי הוא לא רואה את הפער כפי שאת רואה אותו? מלבד זה כנראה האגו (שוב האגו
) קצת נרגע כשבחורה צעירה ממך בעשר שנים עדיין אומרת לך את ה-כן המיוחל. אבל,מקריאה בהמשך המילים שלך מה שמפריע לי שם הוא דבר אחר-האגרסיביות שלו. אבל...אותה אני מייחסת לאדם באשר הוא ולא לתופעה גברית.

born2b

New member
מה הבעייה עם זה?

באופן אישי אני חושב שבחורות בגיל 19 הם (לרוב) טיפשות מדי בשביל גבר בגיל 30+ אבל יש לא מעט גברים שזה לא מפריע להם (או אפילו מושך אותם) ויש לא מעט בחורות שזה לא מפריע להם (או אפילו מושך אותם) ויש לא מעט זוגות כאלה וזה סבבה לגמרי, כי זו מדינה חופשית כל אחד והראש שלו. אז אם לך באופן אישי זה לא מתאים, אז תגידי לא וזהו. למה את מתייחסת לזה כאילו הם עשו משהו שלא בסדר ? מה זה שונה מסתם מישהו שלא מוצא חן בעינייך? קודם כל לא תמיד אפשר לנחש מה גיל הבנאדם לפי מראה, ובמיוחד אצל נשים (שיכולות לפעמים להראות כמו בנות 20 גם בגיל 27 ) וגם אם היה אפשר ,אי אפשר לנחש מה בחורה ספציפית חושבת על הפרשי גילים כאלה ובלי קשר, מה הביג דיל? זכותם להתחיל - וזכותך להגיד לא. עכשיו מה זאת אומרת לא מבין מה זה לא? מקסימימום תגידי שוב לא, תודה, לא מעוניינת וזהו. אל תתעלמי מהם (כי מעבר לזה שזה יכול להעליב שלא לצורך זה גם ממש לא יעיל נגד נודניקים, שבשבילם זו הזמנה לנסות שוב) אלא תהיי עניינית, ודברי בתקיפות אך בנימוס וזהו, לא צריך לעשות עניין.

unicornus

New member
תלוי מי הבחורה ומי הגבר ../images/Emo3.gif

או מה הנושא ביחס לסיטואציה...

תשובה

לא יודע אצלי זה הפוך (מעדיף מבוגורת ממני, כאפרה על חברה שלי...) לפי דעתי הם נמשכים לטימטום! (אחרת מה יש בילדה בת 19?) ובכל אופן שוב : טימטום!

למעלה