מה יש לכם לומר על זה?

זה כבר קרה כמה וכמה פעמים בעבר

קרוב משפחה שלי ישב בכלא בגלל שניצל את תפקידו כרכז בצופים ונתן למישהי סמים ואנס אותה

ואני חושבת שמה שצריך לקרות עכשיו

שכל אחד ידפיס את הכתבה הזו ויעביר אותה בין צוותי המדריכים... ולדון ולדבר על זה. כאילו המון לוקחים את זה בצחוק.

אין ספק שזה נורא...

ואני שואל את עצמי אם קיים סיכוי שזה יקרה גם בתנועתינו אנו. אם יש אנשים שהם מספיק חסרי כל מוסר, אחריות ושאר תכונות שנדרשות כדי להיות בנאדם.

baglemaster

New member
אה באמת?

לפני הרבה שנים טובות, בקן מזכרת בתיה היה קומונר. לא יודע מאיזה גרעין או באיזה שנה. אותו קומונר לקח את כספי הגרעין לעצמו וקנה איתם סמים... האם הוא שיתף את שאר הגרעין זה? אין לי מושג... ואז סגרו לנו את הקן לכמה שנים טובות, עד ט'ניקיות פתחו אותו מחדש והדריכו בעצמן. (זה קרה הרבה לפני שאני הייתי חניך...)

שקד גבע

New member
יוחאי אל תגיד דברים חסרי אחריות

האגדה מספרת שמי שפתח את קן מזכרת בתיה מחדש זואת קרן שגי.

BEN5323

New member
יוחאי דבר איתי לגבי זה אני לא רוצה..

לפתוח את כל הנושא הזה בפורום...0506500600

ALandau124

New member
אני לא בטוח כמה זה קשור...

זה נשמע כאילו הבן אדם פדופיל - ובכל ספר פסיכולוגיה, מצב זה מוגדר כמחלה, ובנוסף, הוא חשף את הסיפורים האלה בניסיון לקבל טיפול. קשה לשפוט אותו בעזרת מושגים של מוסר ואחריות. תראה את הסרט "וודסמן" בכיכוב קווין בייקון

מבין אותו לגמריי...

מעבר לזה שאנחנו שמים את דמות "מדריך בצופים" כאילו היא כדמות מחנכת לילדי ישראל, מה עם הדיון האמיתי? הבנאדם הזה יכול להיות מישהו בכיתה ט' כאשר החניכה היא בכיתה ז'-ח'... עכשיו השאלה היא- איך היחסים האלה עובדים... כמו שהוא יכול להיות מדריך בכיתה י"ב עם חניכה בכיתה ו'... כמו שהוא יכול להיות מדריך בכיתה י"ב עם חניכה בכיתה י'... והשאלה היא- מה אסור ומה מותר? האם זה נתון לשיקול דעת אישי? מהי אהבה? אם אנחנו לא יכולים לגמריי לענות על השאלות האלו, איך "צעיר בן 19 מת"א" ש"פרסם בפורום באינטרנט כי ביצע מעשים מגונים בילדים להם שימש כמדריך בצופים" יענה עליהן?

למעלה