אוקיי
בוא לא נהפוך את זה לדיון של מה אני חושבת על צווי המניעה במדינה דמוקרטית, כי זה יהיה ארוך. אז בקשר להודעה הקודמת שלך, חובה שיהיה איזשהו גבול ברור לעניין הזה. קיום יחסי מין או מגע מיני כלשהו בין אדם בוגר לילדה בת 4 לדוגמא, הוא דבר שכולנו יכולים להגיד שהוא לא בסדר, גם אם אותה ילדה בת 4 רוצה בזה וזה נעים לה. היא בת 4, סביר להניח שהיא לא באמת מבינה מה היא עושה ומה ההשלכות של זה.. לעומת זאת אפשר להניח שאותו אדם בוגר כן מבין. את אותו הדבר אפשר גם להגיד על ילדה בת 6, 8, 10 וכן הלאה. השאלה האמיתית היא איפה עובר הגבול, ואיפה היא כבר יכולה להבין את ההשלכות של מעשה כזה ולקחת עליו אחריות.. חוץ מזה, יש גם עניין בחוק של יחסי מרות. שגם אם אני בגיל 17, שבו מותר לי לעשות עם גופי כל מה שמתחשק לי, אסור יהיה לי לקיים יחסי מין עם המורה שלי למשל, גם אם אני אסכים. למה? בגלל הדמות שהוא מייצג או אמור לייצג עבורי, בגלל שיש לו אחריות מסויימת כלפי, ובגלל שזה פשוט לא הולם. במקרה של המדריך ההוא מהצופים יש ערבוב בין הסוג הראשון לשני, ככה שאפשר די בקלות להבין ממה נובע הזעזוע של כולם... בנוסף יש גם את זה שאף אחד לא יודע עד כמה המעשים האלה היו בהסכמה. החוק במקרה הזה הוא חשוב והכרחי. השאלה היא איפה הגבול שבו הוא צריך לעבור (שאגב, כרגע החוק הוא שמגיל 14 מותר לבוא במגע מיני עם אדם כאשר הפרש הגילאים לא עולה על 3 שנים, והחל מגיל 16 אין כל הגבלה. וזאת בתנאי שהכל הסכמה, שאין בין השניים יחסי מרות ועוד כמה סעיפים שבטח שכחתי)