מה יש לעשות בנאפה

ענבורית

New member
../images/Emo41.gifשאלה לי אליכם ../images/Emo41.gif

אנשים שהיו בנאפהה כמה דברים: 1. 2000 שקל לביזבוזים יספיקו לשבוע? 2. ובקשר לאוכל יש לכם המלצות מה להביא מהבית\לעשות כדי לחסוך בכסף? 3. ספרו על מקומות שחייבים ללכת... תודההה :)

אני צריכה עזרה...

אני טסה ב- 31 7 לילות... לאן ללכת? כמה עולות מסיבות? כדאי לפני לצאת לפאב? מישהו רוצה להכיר אותנו? :)

sofifi

New member
אמ....

אני הייתי באיה נאפה שבוע, בזבזתי בערך 240 פלוס מינוס דולר על הכול, אוכל, מתנות וכול מיני. אני וחברות שלי הבאנו מנות חמות וחטיפים, כף חשמלית, שם קנינו כול יום מים מינרלים (10 ש"ח לשישיה), חלב כול מיני כאלה. אכלנו לפעמים בחוץ, אבל ממש ניסינו לחסוך, מצאנו סופרמרקט קנינו לחמניות, גבינות, טונה וכאלה.יום אחד הכנו פסטה עם רוטב עגבניות בחדר עצמו, ניסינו כמה שפחות לאכול בחוץ. השתיה בברים טיפל'ה יקרה, ואם אתה לא מקבל כרטיס כניסה למסיבה מהבר זה יחסית יקר, המסיבות שם כמו בארץ......בסביבות השמונים ש"ח... בהצלחה

2000 שקל יספיק....

וכדי לחסוך כסף תביא אוכל מהבית, מנות חמות, ספגטי, קונפלקס חטיפים וכ"ו... וחובה ללכת ל: Jasmin inn bar, cayote's לקאסל, לאייס, בלאק אנד וייט, קאר ווש, ללכת לבית חב"ד, פארק מים, סבב ברים , מסיבה על האוניה ובקיצר לא לבזבז כל דקה...ללכת לכל מקום ולנצל כל רגע!

diza17

New member
אני לקחתי 500 דולר

ל5 ימים ועוד החזרתי כמעט 300.....ולא חסכתי שם כלום..אכלתי יצאתי והייתי בפארק מים ובמסיבות ועשיתי בכדור המעופץ הזה אה אבל לא שכרנו קטנועים-השתמשנו במוניות כשהיה צריך.. קיצור 300 דולר

נתן.ל

New member
יש אפשרות להוציא שם כסף?

או שצריך להביא את הכל במזומן מהארץ?

לינור17

New member
ברור שיספיק

אני בזבזתי שם 1800 שקל... והוצאתי על מוניות ואוכל ועשיתי הפלגה והלכתי לפארק מים וקפצתי בנג'י! ומיותר לציין שיצאתי כל ערב... 2000 שקל בהחלט יספיקו

היי

אני חזרתי חמישי שעבר היה סוףףףף... לקחתי איתי 2000 שקל ונשאר לי עוד הרבה אבל הקטע הוא שהבאנו אוכל מהבית... אז זה ממש חסך לנו... את יכולה לקחת מרקים, מנות חמות , ספגטי, לחם , טונה, דגנים וכל מיני שטויות כאלו. זה ממש חוסך וכדאי.. תהני!

TheBeast

New member
מה יש לעשות בנאפה../images/Emo163.gif../images/Emo35.gif

שרשרו לכאן שאלות בנוגע לבילויים בגן-העדן

Orel111

New member
תאמין לי על הבוקר לסדר את כל הפורום

אני מעריץ אותך

למעלה