מה יש לעשות בנאפה

TheBeast

New member
אני לא ישן ../images/Emo3.gif

חוץ מזה- עד עכשיו הבמבה עשתה את רוב העבודה.. ועכשיו היא הלכה
[
] כשיש עבודה אז צריך לעשות אותה

יואב

New member
ענבורית קבלי תשובה

2000 שקל לבזבוזים זה ממש ממש טוב זה יכלול לך גם קטנוע או בוגי... אם את רוצה לשכור קטנוע וכאלה דברים לכי למקום שנקרא speed bykes אוכל תביאי ספגטי אורז ותקפיאי נקניקיות אנחנו גם עשינו את זה והיה לנו ממש בן זונה דגנים לבוקר עכשיון שתיה חריפה תקנו בדיוטי פרי כי בנוסף לשתיה שלכם אתם תקנו גם במועדונים המחיר לשוט הטא 1 פאונד... מקומות שחיבים ללכת דבר ראשון כל שני וחמישי יש מסיבת קצף באייס ואם את לא הולכת אז את ממש אהבלה~~~~~~ הקסאל ממש בן זונה והברים שכדאי הם הג'סמין בד רוק את כבר תתסתובבי בסקוור ומלא אנשים יציאו לך להיכנס תעברי תראי ותאמיני לי שאת תהני אי שם מקומות דפוקים!!!! אוףףףףףף~~~~~ יא מניאקים אני רוצה לחזור לשם!!!!

אני רואה שכולם...

ממליצים על הג'סמין אין בר...כל הכבוד!!! כל מי שטס לנאפה בקרוב, אל תפספסו את הבר הזה! אתם חייבים ללכת לשם! האווירה שם פשוט חוויהההההההה והכי כיף שם שישששששש...ואל תשכחו להזמין את הדלי אלכוהול (6 ליטר) עם הקשיות הארוכותתתת....שווה!

kawaka

New member
חחח זה 5 ליטררררר

וזה הכי טעים בעולם...פרקנו את הדלי ב10 שניות

julietta16

New member
../images/Emo26.gif מחירים בנאפה ../images/Emo36.gif

<עד כמה שאני זוכרת בכל מקרה..> אופנוע ים--> 25 פאונד מצנח--> 15 פאונד באנג'י--> 20 פאונד בערך טרקטורון ל-3 ימים--> 60 פאונד אוכל--> ארוחה במסעדה עולה בסביבות ה-2 עד 4 פאונד מועדונים+פאבים--> תלכי ליחצנים בסקוור, הם יציעו לך כל מיני דילים שכוללים גם כניסה חינם למועדון, וככה יצא לך שתשלמי 3 פאונד בשביל 2 קוקטיילים+שוטים+ כניסה למועדון לאייס <מסיבת קצף> אי אפשר להשיג חינמים וכניסה עולה בסביבות ה-10 פאונד כניסה לפארק מים--> 14 פאונד כולל הסעה הלוך שייט--> 15/17 פאונד לדעתי, 2000 ש"ח זה מספיק בהחלט..ואפילו יישאר לך כסף בקשר לאוכל...תביאו מהבית, אבל תאכלו גם בחוץ וחייבים ללכת להכולללללללל
בעיקר למסיבת קצף באייס ולקאסטל

achilan

New member
שטויות!!!!

האופנועים עלו לני 30 פאונד לשבוע כולל דלק!!! ואופנוע ים עולה 25 לשתיים!!! המסיבה באייס עולה בערך 6 פאונד לא יותר!! ובסוף לא ביזבזנו כל כך הרבה!!! סה"כ באניו כל אחד עם בערך 450 דולר וחזרנו עם בערך 150!!! אני באתי עם 485 וחזרתי עם 200!!!!! ותאמינו לי שנהננו כמה שיותר!!!!!!!!!!!!!!!!!! לשבוע!!!!!!!!!!!

למעלה