מה יש על המזבח שלכם?

מורגיין

New member
ושלי ../images/Emo13.gif

זה אכן מדף, ואני אתאר אותו משמאל לימין: נרות ומחזיקי נרות מכל הסוגים, הגדלים והצבעים (כולל נר שמרחיק יתושים) ופמוטים בשלל גדלים. קדרונת קטנה וחמודה (שלא טופלה מזמן נגד חלודה... Note To Self) ובתוכה שני סבונים טבעיים (למה אני לא זורקת כלום אף פעם?) על המדף פזורים גם כל הקריסטלים שלי (במקום טוב לתפוס את השמש של הצהריים), כשמסביבם הרונות אמטיסט שלי (כי גם הן קריסטלים...), ובאמצע פסלון של איש מתפלל מחימר (מעשי ידי להתפאר). בפינה השניה יש מבער לשמנים ארומטיים. זה מבער ענקי, של עץ שיושבים עליו ינשופים, הוא צבוע בירוק וסגול, והוא על הגבול הדק של בין מזעזע ויזואלית ליפה. כרגע מחוסר מקום בחדר, עומדת שם גם לונת (הנרגילה המיניאטורית שלי- ומכאן שמה בישראל)+ הטבק והפחמים.

gwizard

New member
ואני אתן לתמונה לדבר במקומי

הצילום קצת לא מעודכן, כי מאז החתולה שלי עשתה תוהו ובוהו שם, אבל ממלא רציתי קצת לגוון :)

gwizard

New member
נו, בערך

היא די קטנה, אז מה שתשתה ממנה יכול אולי להספיק לשלוק אחד, אבל כן, זאת קרן שתייה.

Justin Angel

New member
אני בן זונה

אם לא שאלת את אותה שאלה בדיוק פעם אחרונה שעשינו כזה שרשור לפני שנתיים.

gwizard

New member
הכותרת פשוט נראת נהדר ../images/Emo13.gif

אבל למה ההורים אשמים ?

פיגונת

New member
לי אין בדיוק מזבח..=)

אבל יש לי פינה עם כמה נרות, קטורת+מחזיק, פסל של בודהא, צמיד תפילה סיני, ו.. תמונה של לונה היפה! (הכלבה שלי) תמונה שלה אפשר לראות בכרטיס האישי שלי =) יוםטוב.

פיגונת

New member
אההה, שכחתי..

לציין את שתי האבנים שלי =) אמנם ה"מזבח" שלי (חחח זה מזבח זה?) לא מרשים.. אבל לאמא שלי יש פינה עם אוסף אבנים, פעמון סיני יפה, קלפי טארוט, נרות וספרים שלה על גלגול נשמות, ספרים בסינית וכדומה.. חחהה :)

למעלה