מה יתרון וחסרון בלרכוש מעלי אקספרס? תודה

היי

מה שמוכרים באיקאה ועוד חברות זה יצור תעשייתי ככה שמעתי שזה מסרטן,לכן אני מחפש יצור טבעי רק של נרות ספא ריחני זמן דלקה עד 30 שעות רצוי במארז זכוכית או קופסא

אשמח לבדיקה שלך ,אני מדליק בתדירות גבוהה ונאמר שנרות ריחנים יצור רגיל מסרטן החומרים היוצאים ממנו!
אני פשוט מכל הספקים מחפש ספק איכותי ואמין לנרות ספא יצור טבעי וריחני עם משלוח מוזל ,אם תוכלי לעזור תבורכי תודה לך

trilliane

Well-known member
מנהל
חשד למה בחברת האשראי? לא ברור לי למה זה עניינם...

בכל מקרה מעולם לא הזמנתי מעלי אקספרס מוצרים ב-$100 (בהזמנה אחת) וגם לא קיבלתי חזרה $80. אני מזמינה מסין מוצרים זולים, אחוז המוצרים שלא מגיעים נמוך מאוד, וכך גם ההחזרים.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא כתבתי שיש בעיה; אני פשוט מזמינה מוצרים זולים, זה הכול

SicTransit

Active member
אורות וצללים

יתרונות: מחיר נמוך, מבחר עצום.
חסרונות: זמן משלוח, אובדן אפשרי בדרך (בד"כ המוכר ישלח לך תחליף אבל זה ייקח עוד זמן) , קשה לשפוט את איכות המוצר ודי מסורבל להחליף במקרה הצורך. מכשירים אלקטרוניים זולים מגיעים לפעמים עם הוראות נוראות. הם חוסכים אפילו בגודל הגופן המודפס, שלא לדבר על התוכן.

puptits

New member
אהבתי

ואני לא רוכש שם
יצא לי פעם פעמיים על איזו שטות.
הסברת לי למה

היי

תודה אני בעיקר רוכש נרות ריחני טבעי יצור אורגני אשמח אם תוכל לבדוק על ספק אמין וטוב ומחיל מוזל!
לי לא איכפת לחכות חודש וחצי העיקר לא לשלם כאן כפול ומכופל,לא רוכש מוצרי יוקרה אלא מוצרים של השתמש וזרוק כמו נעלים נרות ביגוד !
ב. יש אתר יותר מומלץ ובעיקר מוצרים מקוריים במחיר מוזל כולל משלוח?

SicTransit

Active member
"נרות ריחני טבעי יצור אורגני"

אני לא מכיר את התחום הספציפי הזה ולא נראה לי שאקדיש זמן ללמוד אותו. אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך.

jen711

New member
לא תמצא שם טבעי ואורגני

אלא יצור סיני הכי זול שאפשר

היי

אשמח לעזרתך מקרב לב בנושא,לאור זה שנרות ריחניים פולטים חומרים מסרטנים,רק יצור טבעי ואורגני הכי מומלץ ,אם תוכל להמליץ על ספק מעולה עם משלוח בזול אודה לך מקרב לב ואתגמל

jen711

New member
אני לא קונה נרות ולא מבינה בנרות

אבל באלי אקספרס לא תמצא דברים טבעיים/אורגניים/בריאים...

חשבתי

שאת מכירה ומבינה,פשוט לבדוק עם כמה ספקים מומלצים ,שזה יהיה מוכח שהיצור טבעי רק ,אם את מכירה מישהו שמבין שיכול למצוא ספק טוב ברשת עם משלוח מוזל לארץ אודה לך מקרב לב תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
אל תהיי בטוחה; יש שם גם מוצרים טובים מאוד, פשוט פחות זולים

trilliane

Well-known member
מנהל
אז חפש בעצמך ובחר ספק שנראה לך, יש דירוג ומשוב לכל ספק ומוצר

לא סביר שתמצא כאן חובבי "נרות ריחניים אורגניים", שב וקרא מה כותב כל מוכר על עיסתו ומה כותבים עליה הרוכשים וכך תדע שאינך קונה חתול בשק.

trilliane

Well-known member
מנהל
בד"כ המוכר ישלח תחליף? למה? פותחים תלונה ומקבלים החזר מלא

מעולם לא חיכיתי שישלחו לי שוב (ולמען האמת גם לא זכור לי שהציעו).
&nbsp
את איכות המוצר אפשר בד"כ לשפוט לא רע לפי המשובים שהוא קיבל. אם לא מדובר במוצר פשוט וזול אני לא אקנה אם לא יהיו לו משובים טובים. יש לציין לטובה שמנגנון המשובים מאפשר ללקוחות להוסיף תוספת מאוחרת למשוב (אם למשל השתנה משהו) וגם להעלות תמונות. זה עוזר מאוד.
&nbsp
גם להחליף מעולם לא ניסיתי... אני לא בונה על החלפות במצבים כאלה. כאמור, אם המוצר זול ופשוט ולא מוצא חן בעיניי, אין טעם לטרוח (אם הוא לא כמתואר – כספי הוחזר). אם הוא יקר יותר, הרי שהכנתי שיעורי בית כהלכה והסיכוי לנפילה קטן. עד היום לא התאכזבתי מהמוצרים היקרים יותר שקניתי (בעשרות דולרים; לא יותר מזה).

היי

אשמח לעזרתך בלמצוא ספק מעולה של נרות ריחניים יצור טבעי ומשלוח זול לישראל
המון תודות לך

למעלה